ще почна а идвам като си оправя тойотата и екстраваганза кат си продаде нейната laugh.gifDodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде![]()
Еми в такъв случай...
Абе да знаеш че трябваше да дойдеш
Стикери за София
тоше ,млъкни че много си зле,,,кога съм ходил някъде без да ти кажа и да те поканя,,еле да се чуем и да си говорим за времето...belchilov написа:kade 6te otide6 be inpotentniq laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:ти да мълчиш laugh.gifbelchilov написа:
Abe mite ima6e dosta seriozni saforumni4ki nqma6e kak de ne ti pomognat i da ti sa4ustvat v problemite koito ima6
истината е че тошко като е с екстраваганза гледа да не съм наблизо,,,днес три пъти се чухме и мълча кат пръднал заек в каруца ,а не искам да го дразня щото ми е приятел,,,,,някой кът екстраваганза като е зает-ще дойда
za kakvo 6te te pozvat za blizalka li
jena mu ne go e pusnalaDodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде![]()
Еми в такъв случай...

Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene seriozno

-
Е по първия въпрос... няма проблеми. Ще те взимаме и ще те връщаме ако трябва ама ае да се събереме всички от софия.rudolf написа:ще почна а идвам като си оправя тойотата и екстраваганза кат си продаде нейната laugh.gifDodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде![]()
Еми в такъв случай...
А за втория... Ми освен да пуснеш една обява в мобилето от нейно име и да чакаш...
жена ми не е в софия за два дни,,,всеки път те питам--тоше има ли нещо??...сърдиш ли се за нещо??...мисля че съм достатъчно разбран човек за да можем да си казваме нещата по мъжки,,,подозирам че преценката ми за отношенията ни е грешна,,,много си ми помогнал за колата, и аз винаги ще ти помогна за твойта ако имаш нужда,,но си те премам за малко повече от това,,,и винаги съм подхождал коректно и точно към теб, за ралика от няколкото пъти дето някой ти е виновен,,,,belchilov написа:jena mu ne go e pusnalaDodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде![]()
Еми в такъв случай...
Абе да знаеш че трябваше да дойдешZnae 4e e opasen i nalita na saforumni4ki ,a LILI be6e pod moq protekciq i samo moga da gadaq koi 6te6e da nalzi nqkoq BRUNETKA moje bi
![]()
Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene serioznotakiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih
както и да е,,,за колата винаги можеш да разчиташ на мен.
- juri_galev
-
Коя какви ръчни е въртяла. кога и къде и защо пак всичко съм изпуснал?belchilov написа: Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene serioznotakiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih
Предлагам другата неделя от там да се дигнем и да отидем на паркингчето при водопада до панчарево... там при теца. Днеска го пробвах... около 2 часа го пробвах ако трябва да съм честен и е много забавно. Има си достатъчно място че да си се засилиш добре и да си земеш целия завой на дрифт (е ако можеш де щото аз не мога), а не просто колата да ти се завъри наобратно и да спре и да трябва да включваш 1-ва. Та какво ще кажете за идеята ми? Ще ходиме ли другата неделя да се повъртим малко?
rudolf написа:жена ми не е в софия за два дни,,,всеки път те питам--тоше има ли нещо??...сърдиш ли се за нещо??...мисля че съм достатъчно разбран човек за да можем да си казваме нещата по мъжки,,,подозирам че преценката ми за отношенията ни е грешна,,,много си ми помогнал за колата, и аз винаги ще ти помогна за твойта ако имаш нужда,,но си те премам за малко повече от това,,,и винаги съм подхождал коректно и точно към теб, за ралика от няколкото пъти дето някой ти е виновен,,,,belchilov написа:jena mu ne go e pusnalaDodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде![]()
Еми в такъв случай...
Абе да знаеш че трябваше да дойдешZnae 4e e opasen i nalita na saforumni4ki ,a LILI be6e pod moq protekciq i samo moga da gadaq koi 6te6e da nalzi nqkoq BRUNETKA moje bi
![]()
Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene serioznotakiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih
както и да е,,,за колата винаги можеш да разчиташ на мен.
E rudof zane6 ,4e kolite sa si edno na raka tam sme si vinagi zadrujni ,a za foruma vinagi sme WAR i taka 6te bade laugh.gif laugh.gif
-
Абе... вие двамата... ако ви преча да си разрешите някакъв личен спо ми кажете, че съм прекалено тактичен и съобразителен че да се усетя сам ако е така biggrin.gif
Ама ако е така можете направо да си отворите някоя нова тема със заглавие примерно... "Четете ама не пишете" или нещо такова или пък "Никой да не влиза"...
Ама ако е така можете направо да си отворите някоя нова тема със заглавие примерно... "Четете ама не пишете" или нещо такова или пък "Никой да не влиза"...
- juri_galev
Айде кажи на всички твоите наклоности към дясната си ръка.А такива хора обичам аз какво им в главата това им на устата така че нямаш проблеми biggrin.gifrudolf написа:ей затова обичам да се шегувам,,,щото после много по лесно мога да си кажа какво мисля biggrin.gifjuri_galev написа:Еи много се развесели форума почва да ми става мн интересно.Rudolf и Тош са във фаза а rudolf никога не го е пускала
-