Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:11

DodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде :whistle:
Еми в такъв случай...
Абе да знаеш че трябваше да дойдеш
ще почна а идвам като си оправя тойотата и екстраваганза кат си продаде нейната laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:13

belchilov написа:
rudolf написа:
belchilov написа:
Abe mite ima6e dosta seriozni saforumni4ki nqma6e kak de ne ti pomognat i da ti sa4ustvat v problemite koito ima6 wink.gif
ти да мълчиш laugh.gif

истината е че тошко като е с екстраваганза гледа да не съм наблизо,,,днес три пъти се чухме и мълча кат пръднал заек в каруца ,а не искам да го дразня щото ми е приятел,,,,,някой кът екстраваганза като е зает-ще дойда
kade 6te otide6 be inpotentniq laugh.gif laugh.gif laugh.gif

za kakvo 6te te pozvat za blizalka li wacko.gif
тоше ,млъкни че много си зле,,,кога съм ходил някъде без да ти кажа и да те поканя,,еле да се чуем и да си говорим за времето...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:14

DodoIwanow написа:Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде :whistle:
Еми в такъв случай...
jena mu ne go e pusnala :whistle: Znae 4e e opasen i nalita na saforumni4ki ,a LILI be6e pod moq protekciq i samo moga da gadaq koi 6te6e da nalzi nqkoq BRUNETKA moje bi :whistle:

Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene seriozno wacko.gif takiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih :thumbsup:

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:17

Fido Dido написа:Та значи бирата е от мен! smile.gif
E basi kak ne se vazpolzvah laugh.gif laugh.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:17

rudolf написа:
Еми в такъв случай...
ще почна а идвам като си оправя тойотата и екстраваганза кат си продаде нейната laugh.gif
Е по първия въпрос... няма проблеми. Ще те взимаме и ще те връщаме ако трябва ама ае да се събереме всички от софия.
А за втория... Ми освен да пуснеш една обява в мобилето от нейно име и да чакаш...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:20

belchilov написа:
Еми в такъв случай...
jena mu ne go e pusnala :whistle: Znae 4e e opasen i nalita na saforumni4ki ,a LILI be6e pod moq protekciq i samo moga da gadaq koi 6te6e da nalzi nqkoq BRUNETKA moje bi :whistle:

Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene seriozno wacko.gif takiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih :thumbsup:
жена ми не е в софия за два дни,,,всеки път те питам--тоше има ли нещо??...сърдиш ли се за нещо??...мисля че съм достатъчно разбран човек за да можем да си казваме нещата по мъжки,,,подозирам че преценката ми за отношенията ни е грешна,,,много си ми помогнал за колата, и аз винаги ще ти помогна за твойта ако имаш нужда,,но си те премам за малко повече от това,,,и винаги съм подхождал коректно и точно към теб, за ралика от няколкото пъти дето някой ти е виновен,,,,

както и да е,,,за колата винаги можеш да разчиташ на мен.

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 09 Юни 2008 00:23

Еи много се развесели форума почва да ми става мн интересно.Rudolf и Тош са във фаза а rudolf никога не го е пускала

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:25

belchilov написа: Abe mite i tq 6te6e da te bie po karene seriozno wacko.gif takiva ra4ni varte6e momata napravo se izkartih :thumbsup:
Коя какви ръчни е въртяла. кога и къде и защо пак всичко съм изпуснал?
Предлагам другата неделя от там да се дигнем и да отидем на паркингчето при водопада до панчарево... там при теца. Днеска го пробвах... около 2 часа го пробвах ако трябва да съм честен и е много забавно. Има си достатъчно място че да си се засилиш добре и да си земеш целия завой на дрифт (е ако можеш де щото аз не мога), а не просто колата да ти се завъри наобратно и да спре и да трябва да включваш 1-ва. Та какво ще кажете за идеята ми? Ще ходиме ли другата неделя да се повъртим малко?

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:25

rudolf написа:
belchilov написа:
Еми в такъв случай...

жена ми не е в софия за два дни,,,всеки път те питам--тоше има ли нещо??...сърдиш ли се за нещо??...мисля че съм достатъчно разбран човек за да можем да си казваме нещата по мъжки,,,подозирам че преценката ми за отношенията ни е грешна,,,много си ми помогнал за колата, и аз винаги ще ти помогна за твойта ако имаш нужда,,но си те премам за малко повече от това,,,и винаги съм подхождал коректно и точно към теб, за ралика от няколкото пъти дето някой ти е виновен,,,,

както и да е,,,за колата винаги можеш да разчиташ на мен.

E rudof zane6 ,4e kolite sa si edno na raka tam sme si vinagi zadrujni ,a za foruma vinagi sme WAR i taka 6te bade laugh.gif laugh.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:26

juri_galev написа:Еи много се развесели форума почва да ми става мн интересно.Rudolf и Тош са във фаза а rudolf никога не го е пускала
ей затова обичам да се шегувам,,,щото после много по лесно мога да си кажа какво мисля biggrin.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:28

Абе... вие двамата... ако ви преча да си разрешите някакъв личен спо ми кажете, че съм прекалено тактичен и съобразителен че да се усетя сам ако е така biggrin.gif
Ама ако е така можете направо да си отворите някоя нова тема със заглавие примерно... "Четете ама не пишете" или нещо такова или пък "Никой да не влиза"...

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:31

mi nie si imame takava tema i tq e "Kage jenite gi boli nai-mnogo kogato si pravqt kola ,na krakata ,na racete ,otper ili ot zad "

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 09 Юни 2008 00:33

rudolf написа:
juri_galev написа:Еи много се развесели форума почва да ми става мн интересно.Rudolf и Тош са във фаза а rudolf никога не го е пускала
ей затова обичам да се шегувам,,,щото после много по лесно мога да си кажа какво мисля biggrin.gif
Айде кажи на всички твоите наклоности към дясната си ръка.А такива хора обичам аз какво им в главата това им на устата така че нямаш проблеми biggrin.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:42

belchilov написа:mi nie si imame takava tema i tq e "Kage jenite gi boli nai-mnogo kogato si pravqt kola ,na krakata ,na racete ,otper ili ot zad "
Ахааам... определено сте си измислили име...
Никой не може да справи по добре от това...
Браво :thumbsup:
Започвате много да ми харесвате biggrin.gif

Аватар
punkara

Мнение от punkara » 09 Юни 2008 02:54

:cheers: nazdrave za neveroyatniyat offtopic! wacko.gif i za tva si trebe maistorluk tongue.gif

Публикувай отговор