Рали филми, клипове, снимки и какво ли още не ....

jamie: "Абе съвсем сериозно предлагам подфорум "Субару". Така и така Тойота ще ги купи."

BD: "Станаха нещо доста Миати-те напоследък"
Публикувай отговор
Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от andrian999999 » 27 Дек 2010 23:16

smb написа:
andrian999999 написа:http://www.youtube.com/watch?v=VD_cHuQsHNw&NR=1

много интересно защо се преобърна? заради меко окачване ли какво ще кажете
е кое му е интересното? не виждаш ли колко е вдигнато? джиповете защо се обръщат според теб?
ясно висок център на тежеста , меко окачване... ама тоя требе да е луд да кара примерно с окачване за макадам примерно. кой нормален човек ще излезе да кара

п.п. колко струва този комплект за фиеста в щатите? че нема информация за цената му

Аватар
Japanese_fever
Автомобил: 2014 Toyota Zelas

Мнение от Japanese_fever » 27 Дек 2010 23:26

Ми не виждаш ли, че още като набира в началото и като спира Пежото се клати като катафалка напред-назад - недопустимо за сетинг на асфалт. А и гумите според мен не са мму за асфалт, а за макадам, отделно калобраните - също за макадам.
Може трасето да е било смесено - макадам + асфалт и преди това да е карал на макадам, някъде по-средата на пистат и налрая последния сектор да е на асфалт и той да е решил да кара с настройки за макадам, ако е било по-голямата част от трасето.

А колата се обърна 'щото външните гуми имат too much grip, както каза коментатора! laugh.gif
Според мен, ако беше с ниско твърдо окачване щеше да поденесе, но нямаше да се обърне.

п.п.
Тоя с това Пежо от група В щеше да яде голям бой, ако Лорда беше там с CRX-a! smile.gif
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 27 Дек 2010 23:41

Аз не дълбая, а се забавлявам.

Тоя трябва първо да поиграе малко на CMR да научи кои настройки на окачване за каква настилка са подходящи и после да се качва на кола ор група Б, то и на CMR 2 го има това пежо и Ланчата. Аз съм ги порбвал. biggrin.gif

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 27 Дек 2010 23:54

Ами да, то там е като на истина. smile.gif

А относно на Лорда CRX-a той вече заема достойно място в спортната историята на Шикагоуленд! Аз като съм ходил всеки го знае - Ohhhh, this is Alex with the CRX. biggrin.gif

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 27 Дек 2010 23:58

Няма значение каква е колата, важното че е допринесъл за спорта!
А ти?

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 00:03

Аз допринасям с медийни изяви, за сега. smile.gif

п.п.
'Що спамиш толкова, да не би да се чувстваш специален днеска? Айде ще ти се обадя привечер да ти честитя! smile.gif

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 00:11

Не искам да ми го вдигаш, моля те! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Има кой да ми го вдига. tongue.gif

п.п.
Аз идвам направо у вас, то не се кани. :whistle:

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 00:38

Катастрофи с автентичен звук:

http://www.youtube.com/watch?v=_MwB6ZZW ... re=related

Малко от чешките ралита:

http://www.youtube.com/watch?v=1S-2o5NNixk&NR=1

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 28 Дек 2010 00:49

Japanese_fever edno vapros4e moje li da ti zadam?

Ti na loshite momenti vav avtomobilnia sport li se kefi6 ili na triumfalnite momenti?

Vamojni otgovori:

1. Da kefia se na provala na pilotite, obi4am da gledam katastrofi, smazani koli i prochie.
2. Ne, predpochitam da gledam maistorskite umenia na dobrite shiofiori, tehnite borbi za pobeda i tehnia triumf.
3. Dori samiat az neznam kakvo obi4am, ama vajnoto e da ima koli-moli, da se piliat gumi da se machka lamarina abe s dve dume seir da staa.

Ako 6te otgovaria6 na vaprosa mi molia izpolzvai niakoi ot po-gore poso4enite otgovori. Ako li ne, po-dobre ne otgovariai na vaprosa i az 6te go istria sam sled niakolko dena.
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007

Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 01:08

Не мога да отговоря с така зададените отговори, но поне си оправи заглавието на темата, да се пускат само триумфални моменти!

Също така виж на първата страница от тази тема какви снимки си пускал!

p.s.
Жалко, щом до сега не знаеш на какво се кефя.

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 28 Дек 2010 07:49

Da sam kazal 4e triabva da se puskat samo triumfalni momenti? Prosto te popitah ti na kakvo se kefi6.

Ako ne si pro4el pravilno, da te pitam pak:
K-A-N-U написа:Ti na loshite momenti vav avtomobilnia sport li se kefi6 ili na triumfalnite momenti?
Ne moga da si obiasnia kak nemoje6 da otgovori6 na vaprosa mi s edin ot 3-te vazmojni otgovora. Otgovorite sa maksimalno prosto napisani:

1. Kefia se na proval
2. Kefia se na triumf
3. I az ne znam kvo haresvam

Kolko po prosto da ti go napi6a neznam. Sa6to te pomolih nai u4tivo 4e ako ne jelae6 da otgovori6 s niakoi ot 3-te otgovora da ne otgovaria6 vaob6te. Tolkova li ti e trudno adjeba da spazva6 elementarni instrukcii.

P.S. Na parvata stranica sam pusnal edna snimka a ne "snimki" kakto ti se izrazi i e tiasno svarzana s temata i foruma. Ako iska6 dopalnitelni obiasnenia za6to sam ia postval....e niama da gi polu4i6 :)

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 08:13

Отговор:
2. Kefia se na triumf

Тъй като ти отговорих на въпроса, сега искам да ми отговориш и ти на един свързан с твоя въпрос:

От какво беше подбуден въпроса ти, та се усъмни на какво се кефя?

Задавам ти този въпрос, защото въпреки че въпросът ти беше за детската градина мисля, че подхождаш предубедено и търсиш определен отговор от мен.

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 28 Дек 2010 17:13

Ne sam znael na kakvo se kefi6 4e da se usamniavam v kakvoto i da bilo.

Vijdam oba4e 4e niakolko pyti ve4e postva6 videota sas kompilacii ot katastrofi i mi stana interesno teb kakvo te valnuva.

Аватар
Japanese_fever

Мнение от Japanese_fever » 28 Дек 2010 17:49

K-A-N-U написа:
Vijdam oba4e 4e niakolko pyti ve4e postva6 videota sas kompilacii ot katastrofi i mi stana interesno teb kakvo te valnuva.
Ясно и аз си мислех, че е точно заради клипчетата.
Аз не познавам човек(с ненормални не дружа още), който да се кефи на какъвто и да е вид катастрофи с коли, камиони, мотори и т.н.

Та в този ред на мисли съм доста угорчен и убиден за това, че ми зададе горния въпрос като ми заповяда да отговоря и ми остави само един нормален отговор.

Много интересно Дими на какво се кефи след като е пуснал тази тема('Що не го питаш и него и всички, които пускат такива клипове?):
http://toyotabg.eu/viewtopic.php?t=13490

Катастрофите са част от моторния спорт и никой не е застрахован от такива, нито са срамни. Въпроса е като се подгатвя една кола за надпревара и също като се кара да се прави с много умисъл, защото последиците в повечето случаи са необратими. Казвам го като човек преътрпял малък инцидент 30-40 км/ч, но гърбът и вратът ми никога вече няма да са същите (подробности не ми се разправят).

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 28 Дек 2010 20:08

Japanese_fever ne se zadalbo4avai v razmisli.

Popitah te edno vaproste, sas malko zor mi otgovori. Posle ti me popita, az sa6to ti otgovorih i tva e.

Znaeh si az 4e 6te si navleka belia na glavata kato te pitam vaprosi. Ama drugia pat 6te si znam 4e ot tebe kratak i to4en otgovor bez sumati i bezsmisleni prikazki nemoje da o4akvam.

Публикувай отговор