Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Юни 2008 23:30

Kiki написа:
belchilov написа:
kristian написа: Тая част пък каква е?!?!?!?!?!Да не е някаква защита дето да изплюва разпределителния вал в багажника,ако скъсаш ремъка ohmy.gif ohmy.gif

ne be tova e opravdanie da ne doide :whistle:
Vij men KAKA kak me izlaga da otidem wacko.gif
Ти да си благодарен на КАКА,че те води на сам на там, че Рудолф не го пуснаха!

истината е че съм на много тежка химия, и жената ме пуска,щото не ми става и съм много нервен,,,,ама ме е страх с новите фасети да не попадна на по-силен и по-раздразнителен-че коджа пара... laugh.gif

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 08 Юни 2008 23:43

Абе... тука като си чете човек може да види ебати интересните оправдания...
Место да се оправдавате кажете направо че сте си несериозни...
Абе, Десс, ти какво само питаш кой кой е на снимките?
Палиш колата и идваш другата неделя и ще ти покажем всеки кой е.
Да... сега ще ми кажеш че е много далече, но аз и за тва имам готов отговор:
Ако човек иска да направи нещо ще намери начин... wink.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Юни 2008 23:45

DodoIwanow написа:Абе... тука като си чете човек може да види ебати интересните оправдания...

додо не ме упреквай,,,съгласи се че и ти да си кихнал 8бона за зъби и ти няма да излизаш кат ти е нервно?? mad.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 08 Юни 2008 23:51

DodoIwanow написа:Абе... тука като си чете човек може да види ебати интересните оправдания...
da si doidem na dumata,aman ot neseriozni kifli :laughing6:
:laughing6:

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 08 Юни 2008 23:51

Уау... добре де извинявай... Не исках да те упреквам. Ама тва значи ли че и другата неделя ще ти е нервно и няма да дойдеш или ще ти е минало. Ако пак ти е нервно към петък каже, че да ти наемеме 2-3 к..ви ама готини и да ти се оправи настроението за неделя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 08 Юни 2008 23:52

Нямах сили да запаля колата нещо мн зор си дадох на откриването на Европейското Тош така като гледам си присъствал.Rudolf не го виждам Xeku е присъствал браво браво wink.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 08 Юни 2008 23:53

DodoIwanow написа:Уау... добре де извинявай... Не исках да те упреквам. Ама тва значи ли че и другата неделя ще ти е нервно и няма да дойдеш или ще ти е минало. Ако пак ти е нервно към петък каже, че да ти наемеме 2-3 к..ви ама готини и да ти се оправи настроението за неделя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ти май не четеш,,,,написах че и в тоя период -не ми става,,,просто имам много килограми да свалям за олимпиадата....
освен това съм и на нисковъглехидратна диета и ми пада кръвната захар---забавя ми се мозъчната дейност и ме е страх на шофирам,,,а и комуникацията ми се затруднява,,,,за какво да идвам да се излагам?? sad.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:01

rudolf написа:
DodoIwanow написа:Уау... добре де извинявай... Не исках да те упреквам. Ама тва значи ли че и другата неделя ще ти е нервно и няма да дойдеш или ще ти е минало. Ако пак ти е нервно към петък каже, че да ти наемеме 2-3 к..ви ама готини и да ти се оправи настроението за неделя biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ти май не четеш,,,,написах че и в тоя период -не ми става,,,просто имам много килограми да свалям за олимпиадата....
освен това съм и на нисковъглехидратна диета и ми пада кръвната захар---забавя ми се мозъчната дейност и ме е страх на шофирам,,,а и комуникацията ми се затруднява,,,,за какво да идвам да се излагам?? sad.gif
Abe mite ima6e dosta seriozni saforumni4ki nqma6e kak de ne ti pomognat i da ti sa4ustvat v problemite koito ima6 wink.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:04

Na men bate pone 5-mi trebat ili samo edna (tq si zane e koq e ) za da se 4ustvam Ok pak kamoli da DOIDA wacko.gif wacko.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:04

belchilov написа:
rudolf написа:
Abe mite ima6e dosta seriozni saforumni4ki nqma6e kak de ne ti pomognat i da ti sa4ustvat v problemite koito ima6 wink.gif
ти да мълчиш laugh.gif

истината е че тошко като е с екстраваганза гледа да не съм наблизо,,,днес три пъти се чухме и мълча кат пръднал заек в каруца ,а не искам да го дразня щото ми е приятел,,,,,някой кът екстраваганза като е зает-ще дойда

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:05

Ааа... Или се ебаваш нещо с мене и аз нищо не разбирам... или и аз съм на нисковъглехидратна диета без да знам и ми се забавя мозъчната дейност... А може просто да съм изпуснал много предистория и за тва да не разбирам за какви олимпиади ми говориш. Щото аз знам само за едно европейско първенство сега и знам че не ме взеха да играя в нито един отбор. Само в Музамбик ме взеха ама пък тях не ги пуснаха даже и на квалификациите... не знам защо...

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Юни 2008 00:06

DodoIwanow написа:Ааа... Или се ебаваш нещо с мене и аз нищо не разбирам... или и аз съм на нисковъглехидратна диета без да знам и ми се забавя мозъчната дейност... А може просто да съм изпуснал много предистория и за тва да не разбирам за какви олимпиади ми говориш. Щото аз знам само за едно европейско първенство сега и знам че не ме взеха да играя в нито един отбор. Само в Музамбик ме взеха ама пък тях не ги пуснаха даже и на квалификациите... не знам защо...
ебавам се:) соори,,,майтап,,,,

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:08

Dnes ostanah mnogo nedovolen nikoi ne iska6e da si spodeli toyotata za test drive i sam mnogo sardit i pove4e nqmam da pose6tavam tezi sabiraniq :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

P.S hubavo 4e KAKA mi dade Qreto malko da go po iztezavam da ne ostana kapo :whistle:

DodoIwanow

Мнение от DodoIwanow » 09 Юни 2008 00:09

Ахам начи не си някакъв от националния по бокс примерно и да трябва да се притеснявам че те упрекнах че не дойде :whistle:
Еми в такъв случай...
Абе да знаеш че трябваше да дойдеш

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 09 Юни 2008 00:11

rudolf написа:
belchilov написа:
rudolf написа:
ти да мълчиш laugh.gif

истината е че тошко като е с екстраваганза гледа да не съм наблизо,,,днес три пъти се чухме и мълча кат пръднал заек в каруца ,а не искам да го дразня щото ми е приятел,,,,,някой кът екстраваганза като е зает-ще дойда
kade 6te otide6 be inpotentniq laugh.gif laugh.gif laugh.gif

za kakvo 6te te pozvat za blizalka li wacko.gif

Публикувай отговор