Напълно съм съгласен, може би не се изразих правилно. По-скоро нещата се делят така - или имаш глава на раменете и следваш разумното и определеното в закона , или не и си правиш каквото си знаеш. Аз съм пример за това, авенсиса не усеща и 180 км/час (вдигнах ги веднъж на Тракия при първото каране след покупката на автомобила), но не карам с тази скорост поради простата причина, че спазвам правилата.slowtraveler написа:Затова поставянето под общ знаменател и слагането на равенство между манталитет на шофьора и марката/модела според мен е грешно....ffsolutions написа:....Принципно манталитетът на водачите на такъв тип автомобили е "газ до ламарината и балъците да се махат или минавам през тях". Е, явно от всяко правило си има изключения, евала му на човека - въпреки типа автомобил, той спазва правилата. Де да бяха всички така... .....
Работата идва от там, че по-новите автомобили нямат проблем с достигането на доста високи скорости и именно автомобили от по-високия клас стоят залепени на бронята ти. Съответно от там се създава тази асоциация, в никакъв случай не искам да генерализирам. Овцата си е овца, без значение "какъв цвят е", сиреч каква кола кара. В единия случай, нашата лирическа героиня е въоръжена с нож, а в другия - с патлак, но все си е опасна и трябва да се избягва.