E60_Power написа:prius 3 написа:Нещо интересно за хейтъра с БМВ-то и многото комплекси:
https://www.youtube.com/watch?v=_rgckhzDgXE
Немците свеждат глави пред Лексус, само кухите немски каски си баят все едно, че от немското по-убаво нема.
Въпреки лиричното отклонение нека продължим по същество и да се придържаме към темата или поне да коментираме неща близки до нея, а не някакви виртуални автомобили, които ЩЕ излизат. Ако на някой не му достига достатъчно сиво вещество ще му обясня, че разликата между това, което е в магазина и това, което ЩЕ излезе, ако изобщо излезе е огромна.
П.С. Ще помоля модераторите, ако имат време да преброят колко теми са заключени, само заради наглостта на една личност, която предизвиква другите участници с простотията си. Явно това цели! НЕ знам защо му вървите по гайдата и не ограничите по някакъв начин действията му, вместо да заключвате! Ако трябва разчистете, но не лишавайте останалите от теми с доста според мен интересно съдържание и от които много неща могат да се научат.

В посочения от теб клас БМВ 7-ма серия, Мерцедес S клас и Ауди А8 имат точно 4 пъти повече продажби в световен мащаб в сравнение с Lexus. Това са фактите. Така, че това за "свеждат глава" можеш да го пробутваш на някой с Меган или друг с подобен аквариум - например, притежател на Prius. При сметка за зелено такси Prius в размер на десет лева, платих на шофьора 40 кинта в замяна на това да ми отстъпи правото на кратък тест драйв. Впечатленията - не може да завива, ускорява като на дядото Жигула-та, след 135 км/ч започна да трака така, все едно всеки момент ще се разпадне. Вътре са използвани евтини материали - грозни пластмаси, комично изглеждащ велур. Предните седалки са като наредени дъски. Да, колата е такси и най-вероятно не е пазена кой знае колко, но за малко под сто хиляди навъртяни километра изглеждаше така както изглежда един Мерцедес след половин милион километра. По мои груби сметки, нормалната цена на този навес е не повече от 19.900 с ДДС.
Кой според теб има ограничен интелектуален капацитет и недостатък на сиво вещество? Ти, който си броил 25.000 евро за този брутален кокошарник или аз, дето съм спестил тези пари, пропускайки да си купя Prius?
P.S. Въпросът е риторичен. Не се опитвай да отговаряш!
Значи не си бил чак толкова зле, щом се досети за кого говоря!
Във въпросното видео драги, никой не коментира броя продажби, а качествата на колите. Ти, ако случайно си купуваш колите, само заради това, че еди кой си модел, имал повече продажби от друг, то определено си за съжаление.
За съжаление си също, че правиш сметка на парите на другите, а сам не можеш да си направиш собствената, което за пореден път доказва твърденията ми по-горе и от предният ми пост. Та да припомня на широката публика, че ти - големият сметкаджия си взе стара, дизелова баварска печка за една торба пари, за да е караш само градско и то за по около 10 000 км. на година, което по никакъв начин не се вързва с никоя сметка направена от човек с поне малко акъл в главата.
Лакърдиите за това, колко си бил уж платил на таксиджията и какво уж си бил видял и усетил в Приус, можеш да ги разказваш във вашия форум! Тук няма, чак такива малоумници, че да ти повярват.
Та пак те призовавам да се върнем към темата и ако имаш нещо, което да коментираш по нея да го направиш, а не само да спамиш! Та, икономичен автомобил ли е Приус? Дай мнение, ако имаш такова и се обоснови - защо?