Да имаш правоDizzle написа: загрява за 5не че е малко де biggrin.gif

Ама да не забравя да кажа, че не му работи тая вискозната печка
зимата всеки ден ходя да вземам приятелката ми от работа на 5 км и в най-големите студове загрява преди да стигнаmafiota написа:Да имаш правоDizzle написа: загрява за 5не че е малко де biggrin.gif
От дом до централата е около 6 км, имам един съсед с авенсис д4д, подгрява го 15 мин. преди да тръгне на работа, и 15мин след като стигне
![]()
![]()
![]()
Ама да не забравя да кажа, че не му работи тая вискозната печка
Ами кажи му да си смени термостата.. laugh.gifmafiota написа:От дом до централата е около 6 км, имам един съсед с авенсис д4д, подгрява го 15 мин. преди да тръгне на работа, и 15мин след като стигне![]()
![]()
![]()
Аз казах колко харчи , 4.5/100Dizzle написа:нали идеята е да се разбере кое колко харчи? аз и в софия мога да си докарам малко над 5 разход,но при нормално каране и трафик под 6,5 не пада. като се сметне на цената на на по-безпроблемната/скъпата нафта излиза малко по-евтино от бензинка със същите мощност/обем,но и шанса да ти се преебе нещо от лошо гориво е много по-голям.икономията се усеща извънградско с нормални скорости иначе като съм настъпвал на магистралата и 8л ми е давал компаSFINKS написа: Няма смисъл да се теоретизира дали по борд средната скорост е била 78, 87 или 555 км/ч
Колега купи си AMG 63 и му сложи газ,голяма далавера еmirott написа:Пак ме предизвикваш...а от БЕНЗИНОВА кола на ГАЗ,каква е разликата?Казах ти,че градско трябва да гори 4.2,а сега ще ти кажа и за извънградско-3.6 нафта та да ми се изравниш на разхода по пари...пак спирам да пиша...
Тея филми сме ги гледали,martod написа:
Моят 12 годишен Акорд, зимата на 1 км. каране, започва да си вее топло..
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 8 госта