slowtraveler написа:ЗДвП - чл.186....(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.

slowtraveler написа:ЗДвП - чл.186....(2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.
И аз до преди няколко дни, когато се наложи да си взема нови регистрационни номера. Иначе си карам с изтекъл акт. Е периодчно някой "съвестен" полицай ме прави редовен за един месец, като ми го подновиandrian999999 написа:може от 2-3 години не сам стъпвал в кат
При Голф 3 е същия ред за включване на светлините-първо късите, а после и двете светят едновременно... Жалко, само за Тойота ли не може да се намери подходящо решение?!Георгиев написа:...Понеже съм лаик, разбрах само основното, а именно- проблема идва от това най-вече, че за да светнат дългите трябва да светнат първо късите. За WV и тем подобни проблем няма, но...ако някой си е монтирал успешно такъв модул на Т22, горещо моля за препоръка!!!
Изпратих запитване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
Аз съм му звънял поне два пъти да разпитвам и е вдигал телефона. Това е телефона му от сайта +359 885 884 464vessonik написа:Изпратих заптване за дългите светлини на Авенсис Т25 до колегата от Благоевград , но не получих отговор?! Моля някой ако е решил този проблем да сподели мнение за резултата!Nicolay написа:Здравейте на всички. Имам проблем като колегата Георгиев. Моя майстор не посмя да сложи дневни светлини на Corolla -та. Освен Станков от Пловдив, има колега от Благоевград, който прави smartdrl и може да управлява по (-). Все не събирам смелост да монтирам този модул
На моята Е11 го направих само с едно реле,управляващо това за фаровете.Всичко е под волана,няма никакво рязане-само две спойки.При даване на контакт светват фаровете.Сложих само допълнително ключе за изключване на тази екстра при необходимост.Ключовете за светлините си работят нормално.malolitrajkata написа:Здравейте на всички! Искам да попитам какви са вариантите за автоматично включване на светлините на тойота корола е12, 2003 година,
Колега, много ще ти бъда благодарен, а и не само аз, защото скоро ми минаха предателски мисли да монтираме DRL-а на късите.dimpex_01 написа:Здравейте колеги,
Като успокоение за колегите които не се престрашават да монтират допълнителни релета. Познавам колега които е разработил схема с управление на минуса и е на база 12F683. За момнета имам отпечатана само платка, но в скоро време ще имам цяло изделие. Тогава ще дам повече инфо или ще говоря вс него да пусна негови координати.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта