Придворния АутоБилд не пропусна да нахрани Тойота/+статията/

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор
Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 09 Апр 2010 00:01

Scott написа:
LEXUS написа:А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?...
Да беше показал 'спортното' табло на Версото ли? Това че таблото му прилича на евтин касетофон няма нищо общо със спорта.
Аз досега не съм видял едно мнение на хора разбиращи от автомобили, които с това си вадят хляба да са казали VW или Audi имат по-калпав интериор от Тойота. Точно обратното, те са еталон в тази област. Толкова ли не можаха Тойота да извадят някой лев та да купят едно мнение поне... :whistle:
Извинявай, кое табло от двете ти изглежда евтино:
Искам да знам кое табло изглежда по-обикновено???
Кое табло изглежда по-спортно ? Дали кръглите километражи на Версо с Оптитрон , или дърводелските консервативни километражи,същите като на Кади!!!!!, при Туран?
Дали сухарски стандартно сложения долу ниско лост на скоростите на Туран изглежда по-модерно от горния ск.лост на Версото
Дали дизайна на Вратите на Тойотата не е модерен?? И дали дизайна на вратите на Туран не са тотално демодирани?? Ами като му гледам вратите на Туран, все едно гледам кола от 98-ма година, та и по-рано.
А външният вид на Туран е като микробусче, а не като миниван! Безидеен немски сухарски дизайн- и отвън, и вътре в интериора. А пластмасите са му твърди по таблото!! А пластмасата му е супеер евтина и бие на кухо. Не знам как може да говорите на черното бяло...
Аз съм карал и Кади, и Туран и съм тотално отвратен от тея демодирани микробуси.
Очевадно е ,че по-модерният , с по-спортен дизайн и по-модерен миниван е Тойота Версо. Безконтактно палене, две жабки, easy flat 7 И т.н..
Прикачени файлове
Toyota-Verso_2010_800x600_wallpaper_17.jpg
Toyota-Verso_2010_800x600_wallpaper_17.jpg (84.29 KiB) Преглеждано 6495 пъти
volkswagen_touran_int_lg.jpg
volkswagen_touran_int_lg.jpg (88.23 KiB) Преглеждано 6495 пъти
t9_verso09_car_gal_int01_1024_tcm419-867328.jpg
t9_verso09_car_gal_int01_1024_tcm419-867328.jpg (157.51 KiB) Преглеждано 6495 пъти
touran_interior.jpg
touran_interior.jpg (98.52 KiB) Преглеждано 6495 пъти
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
LEXUS
Благодарил/а: 12 пъти
Получена  благодарност: 12 пъти

Мнение от LEXUS » 09 Апр 2010 00:18

Scott написа: Аз досега не съм видял едно мнение на хора разбиращи от автомобили, които с това си вадят хляба да са казали VW или Audi имат по-калпав интериор от Тойота. Точно обратното, те са еталон в тази област. Толкова ли не можаха Тойота да извадят някой лев та да купят едно мнение поне... :whistle:
Ти боравиш само с клишета. На каквито и капацитети да се правят разни журналисти по европейски списания и както и да промиват мозъци, за да се харчи европейското, като погледнеш директното сравнение, трябва да си много предубеден, че да не видиш кое хубаво, кое не. Същите тия журналистои обявяват това долнопробно табло на Кади и Туран за наистина сиво изглеждащо и много скучно, но било изработено от висококачествена твърда пластмаса!! Хаха. Това , ако беше табло на Тойота, щяха да го плюят 20 години колко е некачествено,пластмасово и не знам кво, но щом е на Фолксваген, то е с висококачествена твърда пластмаса laugh.gif . Както и дизайна на Тойота бил скучен и безличен, а на Фолксваген модерно семпъл. biggrin.gif
Ето такива ти набиват в главата,че Фолксваген е еталон в таблата и интериора, ето вижда се колко е еталон в таблата и интериора . Писнало ми е от клишета.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 09 Апр 2010 00:36

LEXUS написа:
Scott написа: Аз досега не съм видял едно мнение на хора разбиращи от автомобили, които с това си вадят хляба да са казали VW или Audi имат по-калпав интериор от Тойота. Точно обратното, те са еталон в тази област. Толкова ли не можаха Тойота да извадят някой лев та да купят едно мнение поне... :whistle:
Ти боравиш само с клишета. На каквито и капацитети да се правят разни журналисти по европейски списания и както и да промиват мозъци, за да се харчи европейското, като погледнеш директното сравнение, трябва да си много предубеден, че да не видиш кое хубаво, кое не. Същите тия журналистои обявяват това долнопробно табло на Кади и Туран за наистина сиво изглеждащо и много скучно, но било изработено от висококачествена твърда пластмаса!! Хаха. Това , ако беше табло на Тойота, щяха да го плюят 20 години колко е некачествено,пластмасово и не знам кво, но щом е на Фолксваген, то е с висококачествена твърда пластмаса laugh.gif . Както и дизайна на Тойота бил скучен и безличен, а на Фолксваген модерно семпъл. biggrin.gif
Ето такива ти набиват в главата,че Фолксваген е еталон в таблата и интериора, ето вижда се колко е еталон в таблата и интериора . Писнало ми е от клишета.
А бе човек за какви клишета говориш това е негласно неписано правило дори - интериора на Ауди и фау ве е ненадминат по качество на изпълнение в класа си.Това версо което си показал на снимката скоростният му лост е на супер завряно и отвратително място .Като на някоя баничарка или по точно като на някой бус от ранга на Цитронада Джъмпер.Тоя километраж и оборотомер ако ще от злато да са са отвратни, точно на средата като в Примера П12.УЖАС!!!Незнам какъв е бил тоя дизайнер да сътвори тази велика глупост.Тия Тойоти съвсем се изродиха в стремежа си да направят нещо различно.Лично на мен този интериор нито ми бие на качествен, нито пък е някакво дизайнерско решение.

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 09 Апр 2010 00:52

Как едно правило е ПРАВИЛО, като нито е ГЛАСНо, нито е ПИСАНО !?!? laugh.gif Абе хора, стига глупости с тия дървени VW-та!! Аз със швейцарското ми ножче, ще направя по-разчупен дизайн на табло.... Това БМВ, Мерц и ВАГ са няма такива еднотипни тъпи, скучни табларий.... може би 7-цата има по-добро излъчване, но пък пак си има мега кретенския климатроник и мега грозните червени бутони..... Това е толкова грозно, че няма кой да се навие наистина да напише, че е качествено... Да, само Аутобилд, ама те са спонсорирани от ВАГ, така че за кво говорим.... Тъпия Тигуан го изкара НАЙ-великия СУВ.... Айде деее...... Купи си един ВАГ, имал си ги всичките - горе-долу същото е с БМВ.... Освен някое мега скъпо и поръчково изпълнение... Това всичко да е оеднаквено, дали караш 3-ка или 7-ца, да имаш еднакви уреди, еднакво разположени, абе ЕДНАКВИ в 90% - требе са ме таковали много луди на куп, че да го харесам.... Направете един тест драйв на Версото, за поне 20-тина минути и после ми кажете, че километража е скапан и крив..... Айде стига веч с тия клишета, щото и мерцедес е бил еталон за здравина, ама сега на две масла или тубро или двигателя сменяш... че при много скоростите за по-интересно..... Щом приятел дето караха само Вагини си каза, че голфа е правен в час по труд и сервиза му е втори дом, сметни кво говорим.... А момчето си има личен сервиз, поддържа го перфектно..... То наистина едно списание и няколко клишета могат да манипулират много мозъци, ама май ви е време да се поогледате и да видите нещата не както ви ги натякват :thumbsup:

Аватар
Dizzle

Мнение от Dizzle » 09 Апр 2010 00:57

LEXUS написа:

+1000
Toyota Auris 2007, 1.4 D4D
Lexus IS 250

Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти

Мнение от Bass_Man » 09 Апр 2010 02:13

Me4oKyX написа:.................. Абе хора, стига глупости с тия дървени VW-та!! Аз със швейцарското ми ножче, ще направя по-разчупен дизайн на табло.... ..........................
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+ 100 за тоя лаф .

Nov - баце ти въобще си нямаш на идея за какво говориш .
Kanu - все си мился , че сравняваш автомобили в различни класове ? Passat CC - Toyota Avensis . Това вагинче го сложи до някое Lexus-че да видим с як дизайн е .

MX5 - понеже ламбото не върви за това извадиха 4,2 ( или там колкото беше първия в Р8 и РС6 ) мотора и сложиха този от Ламбото + компресори . До колкото си спомянм новия велик V10 е усъвършенствана версия на стария идващ от Ламбо . Та може и некой Немски инженери да знаят как се правят двигатели ама тия ВАГ не са от тях . За хандлинга вече е съвсем друга бира . И как няма да се продава добре ламбото , като от 1 000 000 цената му стана 200 000 - 500 000 ? Ама да не започне и на него да му заяжда педалчето за газта от икономиики ?
Че нещо чувам за Q7 V10 керамични дискове много се търсели ..........

Не знам от къде на някой му хрумна , че ВАГ може да е еталон за вътрешен или външен дизайн ?!?!?!?!
Когато говорим за дизайн Италианците винаги са били номер едно ! И в частност Алфа винаги са имали феноменални и суперергономични интериори .
А външния дизайн в момента на ВАГ е единствено и само copy -> paste от Ламбо и от Бугати , а сега вече и от Порше ! Каквато всъщност беше и идеята за закупуването на тези марки .
И въобще не знам на тоя збирток ВАГ с този дисплей , като от Casio между уредите как може да бъде модерен дизайн ??? Това е пълен смях ве орица мили .
Докато дизайна на Японците си е съвсем отделен клас , който е абсолютно не подръжаем и много голяма доза високотехнологичен .
И докато МБ и БМВ имат характерни линии и дизайн през всичките години и наистина са почти еднакви то ВАГ през няколко години залитат , като волни пеперуди от цвят на цвят и ту сменят дизайна ту сменят шасита и двигатели . Въобще са пълен смях . Винаги когато погледнеш едно БМВ или МБ можеш да го познаеш ! Докато погледнеш един ВАГ започва едно чудене ся тва пасат ли беше или А4 , а може би беше А6 , не бе не това е по-новата СуперБ , не не това е старото S4 , не бе не можа да е това виж колко по различен е мигача трябва да е S8 , о не не това е Файтон ве ............. ауууууу то било старото Бентли .................... . Ще ми слагаш ти на Файтон , S8, RS6,S6 и R8 един и същи двигател с абсолютно едни и същи характеристики . Това дори и при МБ го няма дето имат модели цялата азбука .
Ся 10 години ще правиме помпа дюза после ще минеме на рейка . Пълен смях !
Въобще не знам защо периодично някой хора се опитва да канонизират ВАГ в този форум ? Това просто няма как да стане . ВАГ са си една до скоро полу-държавна марка за автомобили ширпотреба , която многократно фалира и многократно европейския данъкоплатец я подпира с някой друг милиард . Това не е фирма за производство на автомобили , а поредната пералня за евро парички .
Последно промяна от Bass_Man на 09 Апр 2010 02:35, променено общо 1 път.

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 09 Апр 2010 02:23

това за помпа дюзата ми е ясно, ама за рейката незнам преди с каво са били?

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 09 Апр 2010 02:26

andrian999999 написа:това за помпа дюзата ми е ясно, ама за рейката незнам преди с каво са били?
Ами преведи си common rail и може и да се сетиш .

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път

Мнение от andrian999999 » 09 Апр 2010 02:31

Bass_Man написа:
andrian999999 написа:това за помпа дюзата ми е ясно, ама за рейката незнам преди с каво са били?
Ами преведи си common rail и може и да се сетиш .
знам че от 2009 минаха от помпа дюза на комон реил ама за реиката си помислих да не са били като лада със секторна кутия

Аватар
Bass_Man

Мнение от Bass_Man » 09 Апр 2010 02:37

Що с кутия лошо ли ? До колкото си спомням рейката е евтиното решение ама де да знам ..............

Аватар
K-A-N-U

Мнение от K-A-N-U » 09 Апр 2010 06:40

Zna4i situaciata e slednata: leja si az i rovia iz foruma, otvoril sam si kutiika smeseni iadki, slojil sam ia na korema i 4eta. Stigam do posta na LEXUS pisan Апр 08, 2010 3:01 pm i mejdu redovete sre6tam izkazvania kato:

"Кое табло изглежда по-спортно ? Дали кръглите километражи на Версо с Оптитрон , или дърводелските консервативни километражи"
"Дали сухарски стандартно сложения долу ниско лост на скоростите на Туран изглежда по-модерно от горния ск.лост на Версото"
"Безидеен немски сухарски дизайн- и отвън, и вътре в интериора. А пластмасите са му твърди по таблото!! А пластмасата му е супеер евтина и бие на кухо. Не знам как може да говорите на черното бяло.."
"Очевадно е ,че по-модерният , с по-спортен дизайн и по-модерен миниван е Тойота Версо. Безконтактно палене, две жабки, easy flat 7 И т.н."

Ta 4eta si az i si vikam: "EEEEiiiii tva Verso-to triabva da e ne6to mnogo iako izglejda6to, gledai kak go kefi 4oveko i pliue VW ta se ne trae." Poneje mu 4eta posta i vijdam samo 4ast ot 1vata snimka koiato e na interiora na VW-to i niamam ve4e tarpenie da dovar6a posta mu za da scroll-na nadolu da vidia tozi prekrasen interior. I kato scrollnah triabva da znaete 4e izbuhnah v takav smiah, 4e 4ak se zadavih s ne preglatnatite iadki! Stavah, pih voda, vsi4ko stana v razpiliani iadki okolo men, kashliah tuka 100 4asa kato lud.....zaebi to si bilo opasno da se 4etat takiva temi biggrin.gif shte me utrepete be hora! molia vi imaite miarka. Iasno 4e ste sektanti i kato kajete TOYOTA med vi kape ot sarceto ama nebiva da zalagate takiva *** kapani, 6tiah da se gutna za ednoto 4udo laugh.gif

Haide pozdravi i si kupete po edno Verso 4e e mnogo "по-спортен дизайн и по-модерен"
"If in doubt, flat out!" - Colin McRae, R.I.P. 1968-2007

Racing is Life...Anything that happens before or after is just waiting

Аватар
nov
Автомобил: XA30 3ZR-FAE,B6304T4
Благодарил/а: 51 пъти
Получена  благодарност: 40 пъти

Мнение от nov » 09 Апр 2010 09:27

Момчета той КАНУ-то го е казал ама и аз да добавя, в случая спор-а е за дизайн не за качества.По-горе Ме4о Кух разправя за некви сервизи за некви голфари.И пак се извъртя темата.Както и да е вече ще я следя с интерес отстрани.Може да я атъчна към едно мейл-че до Тойота барем ви даде по едно Версо да спите спокойно :whistle:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 09 Апр 2010 10:34

LEXUS написа:
rudolf написа:който съумее да убеди Лексус в нещо,чрез доводи и дискусия-ще го черпя бира laugh.gif
Кои са доводите- тези, че на НЕГО,на ТЕБ и на nov ви харесва нещо,а на други хора не им харесва? Това ли са доводите, или е личен вкус. ОК, който му харесва, да си харесва. На мен и много други хора таблото на Пасат не ни харесва,а и самия Пасат изобщо... Дори аз смятам,че Пасат е една от най-пенсинерските коли като дизайн, правена от години насам.Глупави линии, дълъг, с големи надвеси, тънки ретро мигачи в броните, старовремско табло вътре... много анти-модерен дизайн.
Който обаче не е съгласен, спокойно може да си изложи доводите и да контрира, тогава има дискусия, а не лигавене.
да ти е минавало на ум,че класа на лимозините или на вановете ,не е спортен клас и е нормално да е съобразен с вкусовете на по зрелите потребители?? той няма за цел да се конкурира за клиенти с почитателите на спортните сегменти.

относно сравняването на турана с версото.-найстина работния кон на фолксваген е по посен наджиджания ван на тойота. може да се окаже че целия този дизайн,намалява функционалността на автомобила,впредвид сегмента в който е.
изглежда с по малка 5та врата,понамален обем заради спортния дизайн.

ето vag автомобил,нефункционален ван,или неудачен спортен автомобил кат версо:).:
http://www.autospectator.com/uploads/SE ... tea_XL.jpg
http://www.netcarshow.com/seat/2009-alt ... per_07.htm
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... XL_TDI.JPG

Аватар
dimd00d

Мнение от dimd00d » 09 Апр 2010 10:48

LEXUS написа: Очевадно е ,че по-модерният , с по-спортен дизайн и по-модерен миниван е Тойота Версо. Безконтактно палене, две жабки, easy flat 7 И т.н..
И мойта Тата има 2 жабки и лесно сгъване на седалките, явно и тя е с модерен и спортен дизайн laugh.gif
Аз имам лого на Hyundai GENESiS, а ти гражданино?!

Аватар
SFINKS

Мнение от SFINKS » 09 Апр 2010 12:58

няма ли кой да я заключи тази тема .... worthy.gif
ALIENO ARCANUM RP5 / 2018
S 500 , LORINSER / 1996
CLK 55 AMG , CABRIO / 1999
Q7 , 3.0 DIESEL / 2007
COROLLA 1.4 DIESEL / 2007

Публикувай отговор