Извинявай, кое табло от двете ти изглежда евтино:Scott написа:Да беше показал 'спортното' табло на Версото ли? Това че таблото му прилича на евтин касетофон няма нищо общо със спорта.LEXUS написа:А пък Пасат CC е най-пенсионерското купе евър!!както се вика на аглийски. Нещо като антипатичния праволинеен EOS, който не знам каква богиня на зората символизира, но има НУЛЕВА динамична линия. Pasat CC с тоя кичозен никел подхожда доста на дебели германски мустакати чичковци с бирени шкембета, но дотам. Никел,никел,никел, дърво,дърво и ретро сплескано табло-- къде е спорта тук?...
Аз досега не съм видял едно мнение на хора разбиращи от автомобили, които с това си вадят хляба да са казали VW или Audi имат по-калпав интериор от Тойота. Точно обратното, те са еталон в тази област. Толкова ли не можаха Тойота да извадят някой лев та да купят едно мнение поне...
Искам да знам кое табло изглежда по-обикновено???
Кое табло изглежда по-спортно ? Дали кръглите километражи на Версо с Оптитрон , или дърводелските консервативни километражи,същите като на Кади!!!!!, при Туран?
Дали сухарски стандартно сложения долу ниско лост на скоростите на Туран изглежда по-модерно от горния ск.лост на Версото
Дали дизайна на Вратите на Тойотата не е модерен?? И дали дизайна на вратите на Туран не са тотално демодирани?? Ами като му гледам вратите на Туран, все едно гледам кола от 98-ма година, та и по-рано.
А външният вид на Туран е като микробусче, а не като миниван! Безидеен немски сухарски дизайн- и отвън, и вътре в интериора. А пластмасите са му твърди по таблото!! А пластмасата му е супеер евтина и бие на кухо. Не знам как може да говорите на черното бяло...
Аз съм карал и Кади, и Туран и съм тотално отвратен от тея демодирани микробуси.
Очевадно е ,че по-модерният , с по-спортен дизайн и по-модерен миниван е Тойота Версо. Безконтактно палене, две жабки, easy flat 7 И т.н..