Стикери за София

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Стикери за София

1 черен
7
17%
2 черни
14
34%
1 бял
7
17%
2 бели
5
12%
1 сив
1
2%
2 сиви
7
17%

Общо гласове: 41

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Юни 2008 11:10

Kiki написа:
belchilov написа:
kalin написа:може да продължите идната неделя в 16:00 когато Кики ще раздава стикери отново:)
Само ако каже КАКА тогава отиваме :whistle:
Излъжи я кака и ела да ни направиш пак някоя врътка на 180-360 градуса.
Бате Кики аз немога карам бре unsure.gif ,това стана случайно там и аз незнам как се получи wacko.gif

Аватар
one

Мнение от one » 04 Юни 2008 11:30

като гледам неделната среща може да стане традиция:) има, няма стикери...бира има laugh.gif например всяка последна неделя от месеца!(че да не си омръзваме cool.gif )
пък може и някоя снимка на всички автомобили да спретнем...както са направили колегите oт USA! :thumbsup:

Аватар
Kiki
Автомобил: РАВ 4 ХА 30
Благодарил/а: 4 пъти
Получена  благодарност: 14 пъти

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 12:37

belchilov написа:
Kiki написа:
belchilov написа:
Само ако каже КАКА тогава отиваме :whistle:
Излъжи я кака и ела да ни направиш пак някоя врътка на 180-360 градуса.
Бате Кики аз немога карам бре unsure.gif ,това стана случайно там и аз незнам как се получи wacko.gif
Можеш не можеш ти ела, защото,ако ти доидеш ,ще се излъже и Кака-да те пази! sleep.gif

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Юни 2008 13:54

Kiki написа:
belchilov написа:
Kiki написа:Излъжи я кака и ела да ни направиш пак някоя врътка на 180-360 градуса.
Можеш не можеш ти ела, защото,ако ти доидеш ,ще се излъже и Кака-да те пази! sleep.gif
Знаех си ,че само ме използвате за да се доберете до нея.Но тя е САМО моя и не си я ДАДВАМ wink.gif

Аватар
juri_galev

Мнение от juri_galev » 04 Юни 2008 14:54

belchilov написа:
Kiki написа:
belchilov написа:
Знаех си ,че само ме използвате за да се доберете до нея.Но тя е САМО моя и не си я ДАДВАМ wink.gif
Но освен че kiki иска да се възползва от екстраваганца незнам дали усешташ как и rudolf покраи теб докато ти си въртя кръгчета се бяха усамотили и круеха планове за лятна почивка в чужбина.rudolf спомена че е спечелил екскурзия за двама от чио чипс на хавайте и така се бяха захласнали затова екстраваганца си е забравила вещите в колата а rudolf си е изпуснал залапката при ръчната спирачка biggrin.gif позисе Тоше :whistle:
Последно промяна от juri_galev на 04 Юни 2008 16:33, променено общо 1 път.

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 16:31

juri_galev написа:
belchilov написа:
Kiki написа:Можеш не можеш ти ела, защото,ако ти доидеш ,ще се излъже и Кака-да те пази! sleep.gif
Но освен че kiki иска да се възползва от екстраваганца незнам дали усешташ как и rudolf покраи теб докато ти си въртя кръгчета се бяха усамотили и круеха планове за лятна почивка в чужбина.rudolf спомена че е спечелил екскурзия за два от чио чипс на хавайте и така се бяха захласнали затова екстраваганца си е забравила вещите в колата а rudolf си е изпуснал залапката при ръчната спирачка biggrin.gif позисе Тоше :whistle:
Кики НЕ иска, ама за Рудолф ни знам.Тто на снимката ,която си направил се вижда. ха ха ха Рудолф мисли му!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 04 Юни 2008 16:33

Xeku написа:
jingo написа:КОЛЕГИ ! Ако не Ви стигнат се сбадете да отпечатам нови с кореКция по повод отсъствието на стикери за ЧЕРВЕНИ КОЛИ,ще избацам и за тех специално !
Ако се съберат още мераклии с червени коли, става, иначе едва ли си струва. Аз лепнах един стикер, ама не изглежда добре, даже не го и снимах, червените букви се сливат с фона. sad.gif
Kiki написа:Ей, момичета и момчета! Много писание се изписа по тази тема, далече от нейното предназначение.Все пак да си дойдем на думата! Предлагам Ви, да направим отново една среща в Неделя, за да могат и останалите колеги и нолежки,които желаят стикери да си ги получат. И така:Неделя-08.06.2008г.в16часа на паркинга пред сградата на гара "Захарна фабрика.Ще Ви чакам!
Тази неделя не съм на работа, може да мина и без това съсипах един от сивите стикери, та ако се намери още един...
Аз съм тук тази неделя и ще дойда , аз също съм с червена кола и БГ -то няма да си личи , но ще го измислим!По важно е бира да се пие :)

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 16:36

b0by написа:
Xeku написа:
jingo написа:КОЛЕГИ ! Ако не Ви стигнат се сбадете да отпечатам нови с кореКция по повод отсъствието на стикери за ЧЕРВЕНИ КОЛИ,ще избацам и за тех специално !
Ако се съберат още мераклии с червени коли, става, иначе едва ли си струва. Аз лепнах един стикер, ама не изглежда добре, даже не го и снимах, червените букви се сливат с фона. sad.gif
Kiki написа:Ей, момичета и момчета! Много писание се изписа по тази тема, далече от нейното предназначение.Все пак да си дойдем на думата! Предлагам Ви, да направим отново една среща в Неделя, за да могат и останалите колеги и нолежки,които желаят стикери да си ги получат. И така:Неделя-08.06.2008г.в16часа на паркинга пред сградата на гара "Захарна фабрика.Ще Ви чакам!
Тази неделя не съм на работа, може да мина и без това съсипах един от сивите стикери, та ако се намери още един...
Аз съм тук тази неделя и ще дойда , аз също съм с червена кола и БГ -то няма да си личи , но ще го измислим!По важно е бира да се пие :)
Заповядай. Бира има!

Аватар
b0by

Мнение от b0by » 04 Юни 2008 16:37

С огромно удоволствие , само да попитам кой го измисли това на гарата , мястото е доста интересно затова питам :)

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 16:47

b0by написа:С огромно удоволствие , само да попитам кой го измисли това на гарата , мястото е доста интересно затова питам :)
Аз го измислих, но с единственната цел, че има достатъчно място за паркиране и разбира се заведение в което предлагат бира. Последното разбира се на шега!

Аватар
Troshko

Мнение от Troshko » 04 Юни 2008 17:30

Kiki написа:e]Кики НЕ иска, ама за Рудолф ни знам.Тто на снимката ,която си направил се вижда. ха ха ха Рудолф мисли му!

Е аде сега аз на никой няма да казвам ,че ми сподели симпатията си кам нея wink.gif Ма то няма лошо поне одобрявам вкуса ти :thumbsup:

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 04 Юни 2008 17:38

Аз съм съвсем пресен, но ще ви бъда благодарен, ако ми разрешите да се присъединя rolleyes.gif

jingo

Мнение от jingo » 04 Юни 2008 17:43

Xeku написа:
Значи тр да поръчам поне още 100 бр ,за да има финансов смисъл !Поне 30 тр да се сберете ! Но доколкото гледам колко сте несериозни ,мъка голема ! wacko.gif

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 17:55

belchilov написа:
Kiki написа:e]Кики НЕ иска, ама за Рудолф ни знам.Тто на снимката ,която си направил се вижда. ха ха ха Рудолф мисли му!

Е аде сега аз на никой няма да казвам ,че ми сподели симпатията си кам нея wink.gif Ма то няма лошо поне одобрявам вкуса ти :thumbsup:
То пък теб, човек да не те срещне. :whistle:

Аватар
Kiki

Мнение от Kiki » 04 Юни 2008 17:59

Fido Dido написа:Аз съм съвсем пресен, но ще ви бъда благодарен, ако ми разрешите да се присъединя rolleyes.gif
Ще ни бъде приятно. Заповядай в Неделя! Часът и мястото на срещата са известни! :thumbsup:

Публикувай отговор