защото десс ,заяви че от варна не излизаш,,,,,от как стана шофиорче-срещите на варненските колеги се преустановиха,както и се наблюдава девалвация на цените на автомобилите в региона и увеличени на застраховка гражданска отговорностdesSs написа:abe az i sega vi se 4udq 6to ste tolkoz spokoini laugh.gifBass_Man написа:Ще видите вие DesSs като вземе Supra-та толкова спокойно и безнаказано ли ще си ходите по улиците biggrin.gif .
Редовна среща на клуба
иве бе знам че си го можете-ма блус с дама е малко по различно,с елборисо имате един месец да се преклалифицирате biggrin.gifivobox написа:мите не можах да разбера дали по музикалната част или по танците.....че се водиме запоснати и в двете области ужrudolf написа:,,,,,елборисо и иво -кутията поемат блус-задълженията![]()
той елборисо е по танците аз съм по свиренето - то затова вървиме в комплект biggrin.gifrudolf написа:иве бе знам че си го можете-ма блус с дама е малко по различно,с елборисо имате един месец да се преклалифицирате biggrin.gifivobox написа:мите не можах да разбера дали по музикалната част или по танците.....че се водиме запоснати и в двете области ужrudolf написа:,,,,,елборисо и иво -кутията поемат блус-задълженията![]()
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
ааааа,,еее тогава ел борисо да запретва крачоли и и да разчупи малко патерицитеivobox написа:той елборисо е по танците аз съм по свиренето - то затова вървиме в комплект biggrin.gifrudolf написа:иве бе знам че си го можете-ма блус с дама е малко по различно,с елборисо имате един месец да се преклалифицирате biggrin.gifivobox написа:
мите не можах да разбера дали по музикалната част или по танците.....че се водиме запоснати и в двете области уж![]()
бтв се издирва някакъв уникално изтърбушен пасат малолитражка,,който в икономичен режим с газова,причаквал ел борисо след срещите на клуба и се се гаврел по най долен начин с емблематичната ни за клуба--селика,,,,унижавал я по безпардонен начин и компрометирал невероятният и вървеж,,,муааахахахаа laugh.gif
един тъмно син ли ......rudolf написа:ааааа,,еее тогава ел борисо да запретва крачоли и и да разчупи малко патерицитеivobox написа:той елборисо е по танците аз съм по свиренето - то затова вървиме в комплект biggrin.gifrudolf написа:
иве бе знам че си го можете-ма блус с дама е малко по различно,с елборисо имате един месец да се преклалифицирате biggrin.gif![]()
бтв се издирва някакъв уникално изтърбушен пасат малолитражка,,който в икономичен режим с газова,причаквал ел борисо след срещите на клуба и се се гаврел по най долен начин с емблематичната ни за клуба--селика,,,,унижавал я по безпардонен начин и компрометирал невероятният и вървеж,,,муааахахахаа laugh.gif
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA