СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
- danailovgino
Гледам, че не сте се събирали скоро! Крайно време е да намина и да се запозная с вас, да се поразприказваме. Осем месеца съм вече в Сф, а не мога се наканя. Тук може би е момента, в който официално трябва да благодаря на колегата, който ми отправи лична покана по телефона преди време, но както отбелязах, не успях да се организирам.
Тази седмица ще докарам моята кокона и другата събота съм при вас!
Тази седмица ще докарам моята кокона и другата събота съм при вас!
When i die, bury me up side down, so the world kiss my ass!!!
но най вероятно колагата който е отправил поканата-не посещава срещите вече-ако не е тайна ,кой е,Raya написа:Това, че темата не е активна, не значи, че няма среща всяка неделяleshoiad написа:Гледам, че не сте се събирали скоро!!
Последно промяна от rudolf на 05 Май 2011 00:26, променено общо 1 път.
-
-
- Обратна връзка:
Ако може един въпрос, но да не почнете да ме плюете, че не чета темата ...
Все пак е 130 страници тема и ми е свръх-силите да я прочета цялата
.
На въпроса: кое ЕКО? (разбрах че е в неделя), и в колко часа?
И това, че не се пише тук, казвате не означавало че няма среща - просто срещата си е дежурна винаги на това ЕКО?
Все пак е 130 страници тема и ми е свръх-силите да я прочета цялата

И това, че не се пише тук, казвате не означавало че няма среща - просто срещата си е дежурна винаги на това ЕКО?
-
- Получена благодарност: 1 път
виж на 1ва страница 1 пост може и пишеnikolayivanovbg написа:Ако може един въпрос, но да не почнете да ме плюете, че не чета темата ...
Все пак е 130 страници тема и ми е свръх-силите да я прочета цялата.
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Момчета и момичета, девойки и бивши такива - искате ли, ей така, за разнообразие, по-следващата неделя да се съберем в старата кръчма с жива бира и цаца, че сандвичите в това ЕКО ми писнаха?
Кики, знам, че ще си въодушевен....
По-следващата неделя ще дойда и аз, ремонта поприключва вече, а тази неделя съм на среща с випуска, че станаха 21 години....
Кики, знам, че ще си въодушевен....

По-следващата неделя ще дойда и аз, ремонта поприключва вече, а тази неделя съм на среща с випуска, че станаха 21 години....
- Raya
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 2 пъти
Старата кръчма, това на Кукуш ли? Там мога и пеш да дойда и да пия бира на воля biggrin.gif с цацата разбира се:))))Fido Dido написа:Момчета и момичета, девойки и бивши такива - искате ли, ей така, за разнообразие, по-следващата неделя да се съберем в старата кръчма с жива бира и цаца, че сандвичите в това ЕКО ми писнаха?
Кики, знам, че ще си въодушевен....![]()
..
....--Celica 1.8_00г--Avensis 1.6_00г--Avensis 1.8_05г--....