Спускайки се по инерция е един от начините, които хибридната система си зарежда батерията, която енергия после ще използва.
АКО следва да не броим това за EV Time and distance. Тогава не трябва да се брои и времето, когато ДВГ работи за да държи работна темперетура на маслото и антифриза без да задвижва колелата, което е абсурдно само по себе си твърдение, както и предходното.
Подобна демагогия има единствено за цел да представи в "по - лоша" светлина хибрида и да се каже на черното бяло, както написах по - рано КАК EV TIME не е коректно ако седя 30 - 40 минути на място и през това време вътре имам климатик музика и от време на време се придвижвам с някой друг метър?
И изобщо понеже се засегна и темата за измислените данни в приложението, което до сега НИКОЙ не каза кое им е измисленото, след като всички са коректни. Само Hursa и nicktodorov имат разминаване с усещанията кое е или не е EV Time & Distance.
Това копче съм го цъкал точно 1 път, когато взех колата.. в 99% от случаите не върши работа, защото когато може, колата сама си гаси ДВГ. Така че дори в кавички не може да се каже, че насилваш нещо. Когато/ако съм писал EV MODE визирам времето и дистанцията която колата минава на ток, не конкретно тази "функция"