За седан може, при мен за комби дадоха близо 5 месеца очакван срок.
Доставка на НОВИ автомобили 2022 - срокове и процедури ?
- metaarch
- Автомобил: Corolla TS MY24
- Благодарил/а: 11 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
-
- Автомобил: Corolla TS HSD MY24
- Получена благодарност: 2 пъти
Поръчах на 26ти февруари Corolla TS HSD my24
От ТМ Пловдив
Казаха ми че има едно свободно такова комби с тази конфигурация пуснато в производство и доставка до 2-3 месеца.Веднага капарирах и точно за 45 дена беше при мен.
От пристигането в България гд има една седмица да пристигне в представителството(поне в моя случай)
Плащаш си една малка такса за регистрация от страна на представителството и за два три дни се случва всичко.
Ако имате вариант да си подготвите документите и пълномощните предварително ще е най добре . Плащането става и през онлайн банкиране,та всичко стана за минути.
От ТМ Пловдив
Казаха ми че има едно свободно такова комби с тази конфигурация пуснато в производство и доставка до 2-3 месеца.Веднага капарирах и точно за 45 дена беше при мен.
От пристигането в България гд има една седмица да пристигне в представителството(поне в моя случай)
Плащаш си една малка такса за регистрация от страна на представителството и за два три дни се случва всичко.
Ако имате вариант да си подготвите документите и пълномощните предварително ще е най добре . Плащането става и през онлайн банкиране,та всичко стана за минути.
-
- Автомобил: Rav4 Plug-In Hybrid
- Благодарил/а: 5 пъти
- Получена благодарност: 11 пъти
Днес ми се обадиха, че колата е в склад в Пазарджик. Другата седмица трябва да я доставят при мен и до 2-3 се надявам да я вземаdechev_alexander написа: ↑30 Сеп 2024 19:20 Доста бързо са ти казали,че ще дойде.Аз я поръчах август месец и ми казаха 5 6 месеца срок,но се надявали и по бързо да дойде

-
- Благодарил/а: 1 път
А казаха ли ти предварително,кога е влезнала в производство колата или направо че е дошла?simichoil написа: ↑08 Окт 2024 13:57Днес ми се обадиха, че колата е в склад в Пазарджик. Другата седмица трябва да я доставят при мен и до 2-3 се надявам да я вземаdechev_alexander написа: ↑30 Сеп 2024 19:20 Доста бързо са ти казали,че ще дойде.Аз я поръчах август месец и ми казаха 5 6 месеца срок,но се надявали и по бързо да дойдеТака че - грубо 4 месеца някъде.
-
Е казваха ми какъв е статуса по всяко време. Първо ми казаха кога е влязла за производство, след това че е "транспорт" и сега ми казаха, че вече е в България.
-
- Автомобил: RAV 4 MY24
А колко време отне транспорта, т.е. между съобщението, че автомобилът е произведен и натоварен на кораб до съобщението, че е в БГ, колко време ориентировъчно мина?
-
От излизането на ВИН номера - до докарването при местния дилър - точно 50 дена. Днес видях колата - надявам се утре или Сряда да мога да я взема
Наживо е голяма кукла 

Здравейте,има ли как да проследя поръчката до къде е стигнала : в производство ли е вече , има ли излезнал ВИН и т.н.
-
- Автомобил: RAV 4 MY24
Питате дилъра. Моят специално е доста лаконичен, никакви детайли не дава, нито кога е излезнал ВИН и какъв е точно, нито кога е натоварен, само ми написа посления път на 10 октомври "автомобилът е произведен,и пътува на кораб за Балканите. Оттук,вече следващата информация ще бъде че е дошъл в Бг. Ориентировъчно,към края на другия Месец Ноември."
Аз затова попитах колегата simichoil да се опитам да се ориентирам. Дано Вашият дилър е по-информативен

От Таксим Пловдив е поръчана. Никаква информация :Д Бях питал нещо по Вайбър жената при която подписах предварителния договор с капарото, даже не ми отговори.....
- WoLF
- Благодарил/а: 684 пъти
- Получена благодарност: 267 пъти
След като платиш рязко стават по-мълчаливи
Искайте си VIN и по него в друг дилър
Ако имате няколко представителства, веднага откликват с идеята да привлекат за някое друго обслужване...

-
Аз я поръчах август ама още не е влезнала в производство даже.. Може и да пресрочат 6 те месеца които ми казаха
-
- Получена благодарност: 8 пъти
Преди две седмици заръчахме един C-HR Premiere 2.0 ...казаха ни да го чакаме Декември - Януари.
-
Само на мен явно са обявили такива дълги срокове :