СОФИЯ - Срещи - EKO бул."България" - всяка неделя вечер
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Веско, не знам как се регулират, но мойте като ги вдигна с моторчето до горе, сега с ксеноните виждам като на дълги. Не се маитапя. Ще ти демонстрирам в неделя. Карам на ниво 1,5 на регуратора на фаровете.Vesko написа:biggrin.gif Като вдигнеш капака на повечето нови коли се виждат само капачетата за доливане на течностНикакви болтчета няма видими
хахахахах laugh.gif laugh.gif laugh.gif 300лв ....... хммммKiki написа:Готово DX! Даваш 300лв. и......ги имаш! laugh.gifToyota_DX написа:абе като сте наслагали , защо не сложите едни ксенони и на мойта GT АЕ82та да знам че и аз имам

TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v
- Kiki
От Илиенци могат да ти дадат и 10години гаранция, ама след това няма да ти я признаят! А мойте са с две години гаранция и нонтаж.Toyota_DX написа:хахахахах laugh.gif laugh.gif laugh.gif 300лв ....... хммммKiki написа:Готово DX! Даваш 300лв. и......ги имаш! laugh.gifToyota_DX написа:абе като сте наслагали , защо не сложите едни ксенони и на мойта GT АЕ82та да знам че и аз имам
от илиенци ги гледам докъм 100/150лв с 1год. гаранция а ти 300лв
така като ме гледаш аз да не карам Авенсис
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Веско, всеки фар може да се регулира ръчно(с болтчетата) във вертикална и хоризонтална посока.Vesko написа:Мечо, точно този ефект на линията имах предвид. Но фаровете ми имат автоматично регулиране и за съжаление не мога да си ги настроя аз да виждам
Огледай фара. На някои фарове са им така забити регулировъчните болтчета, че се въртят през предавка...
При мен също са с автоматична регулировка.
Автоматиката ги държи в положение, както там реши компютъра, но нормалното положение, което да сочат фаровете се задава ръчно през регулировъчните винтове...

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Vesko - ще трябва да свалиш онези пластмаси дето опасват отпред всичко, чак зад фара - тогава ще видиш и фара и ще трябва и врътките да ги намериш
А автоматичното регулиране се съобразява със началното регулиране но фара, което се прави ръчно - т.е. като имаш товар, сваля фаровете, спрямо обратния наклон, но в никой случай не го приемай, че автоматично ти задава къде да свети biggrin.gif Наляво-надясно и нагоре-надолу се прави първичен реглаж на ръка от тези врътки, след което колата автоматично ги вдига/сваля спрямо терена и товара в колата
Но нищо повече! Трябва човек да пипне, за да може след това да се доуправи от компютъра 

- juri_galev
- Kiki
Няма да замръзнеш, не се бой! Ние от миналия път сме вече вътре до камината!juri_galev написа:Аре стига с тия ксенони даите по темата.Кики какво решихте къде променяме събитието там в този гезебарник през зимата ще умреме.Нека всеки помисли и да изрази мнение че мен там не ми се посещава особенно искам да сам сред хора и да виждам нещо по различно а не ония завой и тая русата сервитьорка