Ако в Пловдив не станат нещата, може да опиташ в София. От достоверен източник разбрах, че ТМ Ауто са наели хора от чужбина за оправяне на щетите от градушката по чисто новите автомобили, които е трябвало клиентите да си вземат на следващия ден. Колите са им "изправени" перфектно, без боя, единствено полиране на някои места. Не знам обаче дали ще предлагат услугата за останалите автомобили. За момента обаче записват часове за сервиз за март, април 2015г. С предимство са колите със счупени стъкла, фарове, стопове и други подобни. Ламарините са на заден план. Лично аз ще се опитам да откажа подмяна на таван и ще искам да го изправят.
А относно тропащите апарати...
Аз имам тропащи и ПУКАЩИ накладки. Пукат като натискам и отпускам спирачката с навит волан. Тропат при относително ниска скорост при преминаване през неравности и навит волан... Понякога се стряскам... все едно ми е разбито окачването. Смениха ги на около 20000км гаранционно. Вече около 10000км минах с новите е пак почват да се обаждат. Конкретните апарати на АТЕ изглежда са недомислени в това отношение, нямат пластини. А вътрешната накладка има скоба, която влиза в буталото и явно се разхлабва с времето и почват да се разхождат... А хлабината между ушите на накладките и неподвижната част на апарата (забравих наименованието) е голяма... В моя случай от ТМ Ауто нищо не могат да направят, наистина... Явно си е такъв апаратът.. смотан.