Колега имам чувството, че си си наумил да сипваш добавка и просто чакаш дори и едно положително мнение (дано да бъркам). Замисли се, че ако добавките бяха толкова яки, директно производителите щеха да ти налеят в девеге-то 5 литра добавка и просто в юзър менюъла да ти напишат "lifetime, no any changes required" или нещо от сорта, щом дори има видео клипове в които остават мАторЯ без масло наливат добавката, поработи малко - изсипят я и нея и кара така шОферА, а колко кара, какво става след това с тоя двигател, годен ли е и т.н.?FearSoft написа: ↑24 Юли 2024 08:12 Брей, че то си имало цяла тема за добавките, съжалявам, че не я открих и първоначално писах в тази за маслата
Като гледам - всички ги анатемосвате, но как ще коментирате стотиците видеа с тестове за износване при триене (за маслото говоря)? Резултат има и не може да се отрече с оправдание за манипулации. Значи нещо все пак работи. Може би не е подходящо за всеки двигател, но ефектът съществува...
Забравих да кажа, че много отдавна, на първата ми кола Опел КаТет протече радиатора (слаб теч), но за да се прибера до вкъщи купих добавка от неква бензиностанция, налях я и след 10км каране теча наистина спря, но останах без радиаторче на парното, беше средата на Ноември ............... та в този случай помогна, но навреди на друг компонент-да успях да се прибера, че бях на 300км, но..............Та сменяй си маслото редовно, слагай качествено такова, попринцип моторите на Тойота са достатъчно корави (изкл.някои други възли

Вместо да мислиш за добавки и глупости , по-добре инвестирай некоЙ долАр да я консервираш отдолу хубаво, и кухините и и греди и т.н., нищо, че е нова кола........