Щото има хора от това живеят - претърпят инцидент, успеят да докажат че не е по тяхна вина и ....... живеят от застраховката. Тази медицинска яка й е гаранция за следващите вноски ...desSs написа:не разбрах що ходи с тая яка, кат е минала една годинатолко бавно възстановяване...хмм
Неприятно!!!
Нали казаха, че станала инвалид (@ 3:12) - поражения на гръбнака. Щом ходи и се движи - даже леко се е разминала .... с 60-100 км/ч да се цепне в такова дебело дърво не е шега работа ...desSs написа:не разбрах що ходи с тая яка, кат е минала една годинатолко бавно възстановяване...хмм
А това дали в конкретния случай е било педала на газта, или просто тая е бързала като обезумяла и сега е решила да успее да си разкара вината от досието на чужд гръб, си е отделен въпрос
Ами който е лекар да каже. Но не е толкова лесно да излъжеш застрахователите, щото тука си имат и те връзки с доктори, следователи и т.н. и когато става въпрос за много пари си правят следствие и от тяхна страна. Ако някой е заподозрян, може да му пуснат и частни ченгета да го следят и снимат на видео (ако го видят да прави нещо, което би трябвало да не може или да му е забранено от докторите и т.н.)desSs написа:не бе, наистина не съм чувала/чела за такива поражения на гръбнака. там си е доста опасно, и или си инвалид /съвсем обездвижен/, или се оправяш. такова едно средно положение не знам дали има. и то точно пък на врата...
зизитоп ше каже, нали е лекар
А хванат ли те в застрахователна измама мисля е Felony ...
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Nekoi hora 6te napravqt mnoooo pari!MX5 написа:
http://www.youtube.com/watch?v=5RDfLWku ... d&#t=2m10s
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
да това го знам от дискавъри laugh.gif но за пред телевизията става. силно ме съмнява, че при вас журналистите не изопачават до известна степен истината в търсене на сензация или запълване на ефирно време. или пък не правят поръчкови репортажи. в момента конкуренцията печели от цялата тая работаMX5 написа:Ами който е лекар да каже. Но не е толкова лесно да излъжеш застрахователите, щото тука си имат и те връзки с доктори, следователи и т.н. и когато става въпрос за много пари си правят следствие и от тяхна страна. Ако някой е заподозрян, може да му пуснат и частни ченгета да го следят и снимат на видео (ако го видят да прави нещо, което би трябвало да не може или да му е забранено от докторите и т.н.)desSs написа:не бе, наистина не съм чувала/чела за такива поражения на гръбнака. там си е доста опасно, и или си инвалид /съвсем обездвижен/, или се оправяш. такова едно средно положение не знам дали има. и то точно пък на врата...
зизитоп ше каже, нали е лекар
А хванат ли те в застрахователна измама мисля е Felony ...
О да, сензация търсят непрекъснато...desSs написа:да това го знам от дискавъри laugh.gif но за пред телевизията става. силно ме съмнява, че при вас журналистите не изопачават до известна степен истината в търсене на сензация или запълване на ефирно време. или пък не правят поръчкови репортажи. в момента конкуренцията печели от цялата тая работа
Поръчкови репортажи точно CNN не знам биха ли направили, но да раздухат заради сензацията - абсолютно да
-
Един приятел тази сутрин е имал премеждие с Авенсис Д4Д 2009 - при изпреварване колата хукнала сама, педала на газта в долно положение, натиснал спирачката, но само намалила, двигателя продължава да напъва. Добре че е с ръчка, та изключил от скорост и спрял встрани. Оборотите скочили до 6000 и след малко педала щракнал и се върнал горе. Сега се обажда на Тойота дилъра.
Лошото е, че педала е толкова ниско, че не може да си подпъхне крака да го надигне. Сега мисли да върже една тел и изкара края отстрани, та да връща педала ако запецне, докато Тойота я оправят
Лошото е, че педала е толкова ниско, че не може да си подпъхне крака да го надигне. Сега мисли да върже една тел и изкара края отстрани, та да връща педала ако запецне, докато Тойота я оправят

max-2 написа:Това е съществен пропуск в софтуера на Тойота. Още 2001 година Шкода Октавия тди при натиснати газ и спирачка отнема газта, бях смнил накладките и не държаха изобщо и исках по-бързо да ги сработя(без да ги прегрявам, естествено), та ми направи впечатление.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
Кажи му по-добре да сложи една пружинка вместо да се занимава с телове .Scott написа:Един приятел тази сутрин е имал премеждие с Авенсис Д4Д 2009 - при изпреварване колата хукнала сама, педала на газта в долно положение, натиснал спирачката, но само намалила, двигателя продължава да напъва. Добре че е с ръчка, та изключил от скорост и спрял встрани. Оборотите скочили до 6000 и след малко педала щракнал и се върнал горе. Сега се обажда на Тойота дилъра.
Един електромагнит от стартер, вързан на спирачката laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif Дали некое японче ако чете нема си напраи секуро.. пардон сепуко...Bass_Man написа:Кажи му по-добре да сложи една пружинка вместо да се занимава с телове .Scott написа:Един приятел тази сутрин е имал премеждие с Авенсис Д4Д 2009 - при изпреварване колата хукнала сама, педала на газта в долно положение, натиснал спирачката, но само намалила, двигателя продължава да напъва. Добре че е с ръчка, та изключил от скорост и спрял встрани. Оборотите скочили до 6000 и след малко педала щракнал и се върнал горе. Сега се обажда на Тойота дилъра.

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.