Почвам да събирам за MX-5
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Iavno da, no tova e bilo poslednoto ne6to,koeto sum gledal kato q vzimah.
T.e. s prosto oko ne moje da se vidi.
Iavno ne6to frame-a ne e v 4as, no ne mnogo za6toto ne se 4uvat shumove pri visoka skorost.
Abe posledniq put kato kupih novite Yoko-ta hodih pak tam i pi4a dobur alignment mi napravi.
Az hodq poslednite 2-a puti v NTB, a predi hodih v JustTires, no sega mi e tale4e tehniq shop.
Iavno ne6to frame-a ne e v 4as, no ne mnogo za6toto ne se 4uvat shumove pri visoka skorost.
Abe posledniq put kato kupih novite Yoko-ta hodih pak tam i pi4a dobur alignment mi napravi.
Az hodq poslednite 2-a puti v NTB, a predi hodih v JustTires, no sega mi e tale4e tehniq shop.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
- BMW ///M POWER
Just Tires mi balansiraxa 4 gumi kato bqxa slojili edna i sushta tejest na edno i sushto mqsto na vsichki djanti. Sled kato mu teglix edna re4 na malumniq texnik 4e gumi ne se balansirat taka toi zaqvi 4e ne priema kritika ot xora koito ne sa certified da rabotqt na tqxnata mashina.Japanese_fever написа:Iavno da, no tova e bilo poslednoto ne6to,koeto sum gledal kato q vzimah.

NTB sa sushtite malumnici, Kristqn beshe zakaral da mu slojat zimnite gumi na kolata suotvetno zadnite gumi bqxa slojeni otperd i prednite otzad

Neiskam da si pomislqm kakuv reglaj pravqt tia tikvenici.
Sledvashtiqt put idi pri Thalman Alaignment 847-272-1810
Life is too short to drive a BORING CAR!
- Japanese_fever
- Japanese_fever
Opred e double, no otzad ne e.MX5 написа: Чакай бре, твоя Civic не е ли с double wishbone?Какви camber plates, какво чудо, ако амортесьора не играе роля на горен носач - колкото и да го буташ амортесьора с camber plates, това не променя геометрията.
Do kolkoto znam.
Onzi mi govoreshe za otzad.
Az i do sega si karah s negative camber otzad i kolata se 4uvstvashe super v zavoi.
6te otidq pak i shte iskam da mi go napravi su6tiq 4ovek deto mi pravi predniq put i, ako moje da mi go napravi sus su6tite merki.
Principno alignment-a tozi put e trqbvalo da e po-lesen, za6toto smenih tezi ne6ta po oka4vaneto, no ne sum siguren.

Honda ще си направят труда да сложат double wishbone отпред, а отзад strut-ове? Това ми звучи доста нереално. Не си ли поглеждал под задните калници какво има? Амортесьора и носач ли е или само амортесьор?Japanese_fever написа: Opred e double, no otzad ne e.
Do kolkoto znam.
Onzi mi govoreshe za otzad.
Я покажи снимка online на някои, които продават тия camber plates.
- Japanese_fever
Sinite sa za otpred, to4no tezi deto az smenih, no moite ne sa podvijni.
Drugte 2 pravite kusite za otzad:
Drugte 2 pravite kusite za otzad:
- Прикачени файлове
-
- tova na ebay go namerih, no az ne smqtam da si gi kupuvam. BAq sum karal bez takiva i sum 6
- camber_кит.jpg (104.6 KiB) Преглеждано 2898 пъти
- Japanese_fever
+1 NTB sa pulni neshtastnici! Srqzaha mi prednata guma pri mahane! Nekadurnici totalni!BMW ///M POWER написа:Just Tires mi balansiraxa 4 gumi kato bqxa slojili edna i sushta tejest na edno i sushto mqsto na vsichki djanti. Sled kato mu teglix edna re4 na malumniq texnik 4e gumi ne se balansirat taka toi zaqvi 4e ne priema kritika ot xora koito ne sa certified da rabotqt na tqxnata mashina.Japanese_fever написа:Iavno da, no tova e bilo poslednoto ne6to,koeto sum gledal kato q vzimah.
Az hodq poslednite 2-a puti v NTB, a predi hodih v JustTires, no sega mi e tale4e tehniq shop.MMM da purvoto neshto koeto napravix kato se pribrax v nas beshe stop payment ot kartata mi.
![]()
NTB sa sushtite malumnici, Kristqn beshe zakaral da mu slojat zimnite gumi na kolata suotvetno zadnite gumi bqxa slojeni otperd i prednite otzadPri polojenie che prednite gumi sa 235 a zadnite 275, kuv idiot trqbva da si za da napravish takova neshto?
Neiskam da si pomislqm kakuv reglaj pravqt tia tikvenici.
Sledvashtiqt put idi pri Thalman Alaignment 847-272-1810

- Japanese_fever
- BMW ///M POWER
Obadix im se na tiq i gi pitax dali shte svalqt na 4K, kazaxa da otidesh da govorish s tqx na mesto. (Parite v joba)Japanese_fever написа:Спярл съм се на '96-'97 модел, да е някъде м/у $2.5-4К, по възможност около 100К мили.
http://www.cars.com/go/search/detail.js ... f=national
Tuka ima oshte edna koqto mojesh da poglednesh
http://www.cars.com/go/search/detail.js ... f=national
Life is too short to drive a BORING CAR!
- Japanese_fever