Значи вероятно ще се спра на Vredestein. Интерисуваме само дали не са много шумни

Поздрави
Краси Калчев
На едната кола съм със зимни Gislaved Nord Frost 3 зимни и са уникално добри зимни гуми на страхотна цена,на всичкото отгоре произведени в Германия,а фирмата е Шведска.Имам впредвид че въпреки добрата им цена се правят в Германия.Значи зимата ровят като трактор,много силни гуми за дълбок сняг,киша,каквото се сетиш, голям грайфер ,мек е и е добра и на лед,много сигурна гума.Но като се стопли е хубаво бързо да се сменят с летни ,защото бързо се износват зимните,а и са леко шумни заради грайфера,но наистина леко.krasikalchev написа:Благодаря за отзивите колеги.
Значи вероятно ще се спра на Vredestein. Интерисуваме само дали не са много шумни( да ме извините за несериозния въпрос) щото като се движа на 5 с около 110 км/ч единственото което се чува в купето е шума от гумите
. А някой все пак не е ли пробвал и Gislaved - за които имам много добри отзиви от двама познати? Казват че зимните им гуми били направо страхотни и то на съвсем разумна цена, но за летните не съм чувал никакви коментари.
Поздрави
Краси Калчев
И аз мисля за зимата да си взема Vredestain Snowtrac 3. Кой ги внася в БГ? Сайт?LEXUS написа:И моите и са перфектни гуми! На всичкото отгоре имам и летни,които са уникално добри на мокро. Препоръчвам Вредщайн! Фулда са най-лошите скъпи гуми.карал съм със зимни Фулда и са пълна трагедия в снега,летни Фулда определено съм чул доста оплаквания,а цената им е необосновано скъпа.spritable написа:Зимните ми са Vredestein и съм много доволен. Така че няма да сбъркаш ако избереш тази марка.
И аз ги взех от Европа с 10% отстъпка. Аз лично съм много доволен!didak написа:И аз мисля за зимата да си взема Vredestain Snowtrac 3. Кой ги внася в БГ? Сайт?LEXUS написа:И моите и са перфектни гуми! На всичкото отгоре имам и летни,които са уникално добри на мокро. Препоръчвам Вредщайн! Фулда са най-лошите скъпи гуми.карал съм със зимни Фулда и са пълна трагедия в снега,летни Фулда определено съм чул доста оплаквания,а цената им е необосновано скъпа.spritable написа:Зимните ми са Vredestein и съм много доволен. Така че няма да сбъркаш ако избереш тази марка.
Т1-Р ли имаш предвид... относно цените, САЩ е огромен пазар спрямо бг и там има пазачна икономика за разлика от тук... иначе аз бих си поръчал гуми ама за 4 май няма да има смисъл...El Camino написа:Миналата година плюх много Тойото, тази ще ги хваля. R1 e гумата. На цена 38 евро на парче за 15ка просто няма алтернатива като грип на сухо и мокро.
И най - веселото предстой: идиотите от АДАЦ, АутоБилд и т.н. просто не ги вкарват в сравненията си. Там са балони, които са предписвали на времето производителите и все още се купуват масово.
В Бг цените са двойни и ако сериозно смятате да купувате направете една масова покупка от тук, вместо да търсите смисъла в боклуци от барум на долу.
Наистина къде ги намираш на тези цени?!El Camino написа:Миналата година плюх много Тойото, тази ще ги хваля. R1 e гумата. На цена 38 евро на парче за 15ка просто няма алтернатива като грип на сухо и мокро.
И най - веселото предстой: идиотите от АДАЦ, АутоБилд и т.н. просто не ги вкарват в сравненията си. Там са балони, които са предписвали на времето производителите и все още се купуват масово.
В Бг цените са двойни и ако сериозно смятате да купувате направете една масова покупка от тук, вместо да търсите смисъла в боклуци от барум на долу.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта