Toyota mr2 ?
С нея сърца, ще пращат ли? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifklim4o написа:аиде ако е от форума пича да си казва кои беше biggrin.gif скоро ще пристигне тежка артилерия , дано пак го засеча biggrin.gif

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Bmw-то ти е стра6но и ти го кара доста мъжки(както трябва да се кара всяко бмв),колегата е много прав за дистанцията,а и тоиотката не бе6е в ред съ6тата ве4ери.Имах проблеми с дат4ика на коляновия вал и об6то взето колата не вървеше.БАвареца е страшен,жалко само 4е е 4х4.Ако не я размажа някаде,живот и здраве ще се засе4ем пак някои път и ще покараме. 
п.п. Миналата седмица една сива тежка артилерия 460 коня яде хляб,така че ако мислиш пак да върне6 газта като мина отпред,по-добре да не се заси4аме

п.п. Миналата седмица една сива тежка артилерия 460 коня яде хляб,така че ако мислиш пак да върне6 газта като мина отпред,по-добре да не се заси4аме
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
Re: Toyota mr2 ?
[горе долу , да съм му направил 4-5 максумум 6 коли
Последно промяна от andrian999999 на 21 Апр 2009 19:35, променено общо 1 път.
- andrian999999
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 1 път
бмв
420 това е м3 - ката за която всеки автомобилен инженер би си дал последната риза от гърба за да му има подписа че той е правил двигателя! ма 420 коня е = на 50 000 " ОИРОООООО" евро а на мен не ми достигат 45 000 - 47000klim4o написа:за сърца не знам , ще пратят 420 атмосферни расови коня biggrin.gif
за тебе съм приготвил... памперс biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifTibi.B написа:Nещо ме намесихте и менdiver написа:С нея сърца, ще пращат ли? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifklim4o написа:аиде ако е от форума пича да си казва кои беше biggrin.gif скоро ще пристигне тежка артилерия , дано пак го засеча biggrin.gif![]()
Дайте ги на сам тези куруби аз имам голямо сърце

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.