Първо да си кажа....откакто преди 7 години легнах в пясъка на един вече многолюден плаж "на пузо"от тогава имам лопата в багажника,малка,но лопата,лятоска си нося две 7см дървени талпички от по 30 см,за опора ...евентуално....та Миро и Slowtraveler са казали и разказали .........умрях да се смея,щот си спомням как с един Уазик затънах в Руският чернозем ...и мен ме вадиха...... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Това да имаш джип или Танк не значи ,че можеш да го управляваш в екстремни условия или поне ,че не си се научил,което не е лошо,просто трябва да се упражнява с помощен екип...да речем от трактори и естествено хора, дет поне малко са запознати с начина на управление в такива условия или поне ,които знаят как да се прави ! Не вини производителя,а първо помисли, дали ти не си тоя дет дърпа дявола за опашката.....! Историята ......е .... ....много цветуща и много ободряваща в зимен ден !
Извод:
1.Преди да кажеш-Абе тия в Тойота не стават,виж дали ,ти не правиш грешка
2.Преди да използваш нецензурни изрази,поради незнание на друго..............има си речници за това
3.Преди да започнеш Експлоатацията на Автомобила Си ,прочети си книжката,в която подробно е описано как и какво да правиш и кое копче за какво служи
4.Не използвай форума за описване на невалидно мнение или поне първо точка 3 ......
5.Не се толерира неправилната ,нечовешка ,техническо неграмонта експлоатация на Нашите автомобили...!
6.Не се обиждайте ! Колкото по малко спам толкоз по добре ! laugh.gif laugh.gif laugh.gif