За пореден път възмотен от ''БЪЛГАРЩИНАТА''

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 08 Фев 2009 17:14

Някой да вземе да оправи името на темата а ?

Аватар
andrian999999
Благодарил/а: 1 път
Получена  благодарност: 1 път

ТАКА Е ТАКА ЩЕ БЪДЕ

Мнение от andrian999999 » 07 Апр 2009 01:10

отивам в ТМ ауто , големи пуми са "помяри" тропа ми в дясно колата някаква втулка на долен напре4е носа4, отговарят ми няма втулка цял носа4 трябва да си купиш и то с споръчка заедна седмица щял? да дойде
питам колко отговор. 600лв ЕСТЕСТВЕНО тръгвам си познат , на приятел от италия с транспорт 200 евро 210лв. надолу до 3 дни, викам ок сваляме носа4а, набихме мо една дистанционна втулка със същия вътрешен размер и го сложихме
и така карам от 1 седмица

Аватар
iivanov

!

Мнение от iivanov » 07 Апр 2009 08:40

Всъщност единственото олицетворение на българщината е този който е пуснал темата. Никой търговец не може да бъде обвиняван че продава скъпо, но това си е типична черта за българина, ЩО АДЖЕБА В ИРАК Е ПО ЕВТИН ПЕТРОЛА БАХ МААМУ ША ХОДИМ ТАМ ДА ЗАРЕЖДАМЕ. Никой никого не е заставил да купи нещо от някъде и не виждам нито масата, нито салатата, нито ракията, че да се дава начален тон за тоя тип пиянски БЪЛГАРСКИ разговор.
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: !

Мнение от rudolf » 07 Апр 2009 10:37

iivanov написа:Всъщност единственото олицетворение на българщината е този който е пуснал темата. Никой търговец не може да бъде обвиняван че продава скъпо, но това си е типична черта за българина, ЩО АДЖЕБА В ИРАК Е ПО ЕВТИН ПЕТРОЛА БАХ МААМУ ША ХОДИМ ТАМ ДА ЗАРЕЖДАМЕ. Никой никого не е заставил да купи нещо от някъде и не виждам нито масата, нито салатата, нито ракията, че да се дава начален тон за тоя тип пиянски БЪЛГАРСКИ разговор.
аз пък мисля че Българщина е да се изпитва неудобство да се оплаква -когато е неравнопоставен клиент или е изнудван,,,,,нито фирма ,нито администрация, трябва да те карат да избираш местоживеенето си ,защото си е неизгодни условия,,,,
http://society.actualno.com/news_135291.html

Аватар
gringo359
Автомобил: Corolla Sedan MT 2020
Обратна връзка:

Мнение от gringo359 » 15 Апр 2009 19:54

ПРИНЦИПНО: Една от причините за кризата е АЛЧНОСТТА! Норма на печалба от порядъка на стотици проценти води до тези лайна в които сме сега.И затова много предприемачи и т.н. паднаха в канала.И това не се отнася само за строителството.
И не смятам за нормално фирмен представител да праска някакви брутални цени и хората да ходят при "бай Минчо дето има от всичко и разбира от всичко".От Кар Ком съм доволен предвид,че за нещата,които купувах от тях,цените им бяха учудващо сходни с тези в ebay.co.uk.
А напоследък като търся нещо първо гледам в ebay и после другаде.
Corolla Liftback 1.3 12V carb. EE90
Corolla Sedan 1.6 MT 2020

Публикувай отговор