А между другото ми се ще ти да беше в колата когато тръгна като шейна по Цариградско с новите зимни Матадор - да ми дуднеш тогава колко са хубави (щото са евтини).
А между другото това че народа си купува евтини гуми и после се размазва с тях не може да ме убеди че аз трябва да последвам стадото - има Тойо, Йокохама, Семперит, Сумитомо на съвсем прилични цени - предпочитам тях. Сега доизносвам едни Нокиан - с класи са над Ласата нищо че са стари. Последното с което ще се съобразя е мнението на този който ми продава гумата - не той ще кара после с нея.
Няма търговец в България който да има фийдбек от клиента. Никой не събира такава информация, твърдението е абсолютна измама. Това което казвам за ИСО-то дори не си го схванал - казал съм че ИСО дори и когато се спазва НЕ гарантира високо качество - понеже предмета на ИСО 9001 е да гарантира ПОСТОЯННО качество (което няма проблем и да бъде НИСКО). Нищо общо с това кой как спазва собствените си ИСО процедури...май за теб ИСО 9001 е просто една лепенка според която си решил че стоката е качествена ? Да, но за мен не е.Обратната информация, която получаваш от тях, е мнението на крайния клиент. То има голямо значение. Не оспорвам казаното от теб за ИСО-то (имам предвид, че това е честа практика в българските фирми - неспазването на стандарта), но на европейския пазар хората са много чувствителни към калпавата стока и лесно се изхвърча от пазара ако работиш ниско качество.
ПП: Да ми посочиш с колко обема на продажби на Ласа в Европа е по-висок от този на "маркови" гуми ? От всичко което пишеш оставам с впечатление че единствения коз е цената - съжалявам но за мен това е нелепо когато става въпрос за безопасност.