В София - сервизи бол. Части за....Мерцедес - примерно - бол. Според теб "Балкан Стар" коригирали ли са цените?!REX_TAXI написа:И какво излиза, че всеки сервиз на Тойота си определя сам цените на частите и услугите - ами колеги даите да видим в кои сервиз са най-ефтини и да ходим там да си обслужваме колите та като и спре работата (далаверата) на другите белким и те си коригират "тарифите"![]()
TOYOTA AVENSIS
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
-
- Ael
- Получена благодарност: 4 пъти
- Обратна връзка:
Съгласен съм с теб. Аз искам сега да отида да си сменя маслото в сервиза на Хонда в Пловдив щото пичовете там зимат 20лв на час и сменят масло за 30 мин. В Тиксим зимат около 45лв на час и сменят масло за час и половина. Единственото обеснение е тия от Тиксим да са два пъти по отворени обаче за сметка на това да са три пъти по големи мотльовци... Нямат смисъл нещата които стават в България .........REX_TAXI написа:И какво излиза, че всеки сервиз на Тойота си определя сам цените на частите и услугите - ами колеги даите да видим в кои сервиз са най-ефтини и да ходим там да си обслужваме колите та като и спре работата (далаверата) на другите белким и те си коригират "тарифите"![]()

-
- Получена благодарност: 1 път
час и половинаAel написа:Съгласен съм с теб. Аз искам сега да отида да си сменя маслото в сервиза на Хонда в Пловдив щото пичовете там зимат 20лв на час и сменят масло за 30 мин. В Тиксим зимат около 45лв на час и сменят масло за час и половина. Единственото обеснение е тия от Тиксим да са два пъти по отворени обаче за сметка на това да са три пъти по големи мотльовци... Нямат смисъл нещата които стават в България .........REX_TAXI написа:И какво излиза, че всеки сервиз на Тойота си определя сам цените на частите и услугите - ами колеги даите да видим в кои сервиз са най-ефтини и да ходим там да си обслужваме колите та като и спре работата (далаверата) на другите белким и те си коригират "тарифите"![]()

аз го сменям за 15мин.(5смяна и 10 чакане) и 10 лева...

- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
ПРовирих в Габрово, хората ми казаха, че всичко това с труд и ДДС илиза 460 лв. т.е. 100лв. по-малко!? Как ги определят тези цени? Нали са все представители на Тойота?REX_TAXI написа:mihailangelov
МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2008 10:52 pm Заглавие: AVENSIS
A znaete li kolko e smqnata na angrenaja
Колата е с ремък това поне е сигурно поне за този модел
Това са цените които ми дадоха от сервиз на TOYOTA Благоевград![]()
![]()

Така е колега "kiki" при нас цените за съжаление са такива
това съм го правил преди две години на същия Авенсис + смяна на масло и всички филтри (без на климатика) и ми взеха 1060лв.
В този случай по добре да ида до Габрово и пак по-евтино ще ми излезе

В този случай по добре да ида до Габрово и пак по-евтино ще ми излезе

TOYOTA Avensis 2.2 D4D T25
TOYOTA Avensis 2.2 D4D T27
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
TOYOTA Yaris 1.4 D4D
-
цени????
Здравейте колеги 
От няколко дни съм с тойота авенсис и бързам да се присъединя към форума.
Купих си дизел на 112к километра,2003 от англия.
Много съм доволен от колата за момента просто е страхотна.
НО...
От сервиза в русе ми казаха че ангренажен ремък ще ми струва 900 лева плюс 180 лева труд????????????????
Направо откачих.
а май ще трябва и водната помпа да сменя :(
Май няма да ходя в русе

НО...
От сервиза в русе ми казаха че ангренажен ремък ще ми струва 900 лева плюс 180 лева труд????????????????
Направо откачих.
Май няма да ходя в русе
Re: цени????
криза е все пак. трябва от един клиент да избият месеца...ангренажния ремък струва 80лв.jovko написа:Здравейте колеги
НО...
Направо откачих.
Май няма да ходя в русе
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Re: цени????
Ако те лъжат, да сменяш водна помпа с ремъка,не им се връзвай.jovko написа: а май ще трябва и водната помпа да сменя :(
Май няма да ходя в русе
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
-