за оригиналните фарове ли говориш че са така? В смисъл ако си купя ТЛК 120 с ксенон от ТМ Ауто ще е със същия фар??Me4oKyX написа:Не са с лупа - просто на мястото на старата крушка Н4 се слага новата Н4 Биксенон. Като фара е толкова добре направен, че при правилен реглаж свети много чисто и не вади очи biggrin.gif Стига крушките да не са криви деНо определено е доооста по-добре, особено при круйзера... А на нашия дори на халогена сложих - за мъгла и дъжд е инукално просто
А за оф-роуд просто приказка
Не му се чуди - слагай и на твоя Круйзер
След като сложих ксеноните на Авенсиса, светлините не само станаха по-силни, но и започнаха да светят и по-концентрирано. Можеби съм уцелил добри крушки, или защото фаровете са с лупи?Me4oKyX написа:Не са с лупа - просто на мястото на старата крушка Н4 се слага новата Н4 Биксенон. Като фара е толкова добре направен, че при правилен реглаж свети много чисто и не вади очи biggrin.gif Стига крушките да не са криви деНо определено е доооста по-добре, особено при круйзера... А на нашия дори на халогена сложих - за мъгла и дъжд е инукално просто
А за оф-роуд просто приказка
Не му се чуди - слагай и на твоя Круйзер
Не са 50 а 45W, но сигурно пак са даста по силни от 35.Me4oKyX написа:Kiki - спрямо нормалните фарове, ксенона дори в лупа свети в пъти по-добре, а още повече, че ти си сложил и 50Вт, като предимно се слагат 35Вт ... Твойте светят двойно по-силно от нормалния 35Вт ксенон biggrin.gif Но поне при теб не е толкова фатално за заслепяването.... Лошото е, че на коли без лупи слагат 50Вт ксенони, които наистина вадят очите.... Но какво да се прави, културата липсваНа мен не ми е проблем да сложа на всичките ни коли и на къси и халогени 50Вт ксенонки, ама това значи, срещу мен всички да отиват в канавката, щото няма да виждат нищо.....ама това не е работа...Все пак не съм сам на пътя
Мигачите задължително, а на задната е също мнооо якоb0by написа:![]()
![]()
Predlagam tazi tema da stane vajna! Nishto ne razbrah osven ,che trqbva da si slojim xenon! Da pitam i az neshto! Kato sveti slunce ne se vijdat dobre migachite , da si sloja xenon i na tqh? Da pitam syshto zashto na kola s dqsna direkcia levia far sveti po silno? Dali e za xenon???
Za zadna vzeh dva projektora po 500w! biggrin.gif biggrin.gifMe4oKyX написа:Мигачите задължително, а на задната е също мнооо якоb0by написа:![]()
![]()
Predlagam tazi tema da stane vajna! Nishto ne razbrah osven ,che trqbva da si slojim xenon! Da pitam i az neshto! Kato sveti slunce ne se vijdat dobre migachite , da si sloja xenon i na tqh? Da pitam syshto zashto na kola s dqsna direkcia levia far sveti po silno? Dali e za xenon???
п.с. докато "БЕ" то е по-скоро израз на културата на пишещия, "маймун" си е директна обида, нещо което не ти прави чест.belchilov написа: Абе маймун повечето хора които посещават този форум на са в БГ .
прощавай, навици biggrin.gifbelchilov написа: И мисля, че си последния човек който може да казва как да се пише У форума![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта