Доколкото ми е извесно японската не страда от рейка. Ако верно е джапан, трява да е от първите.max-2 написа:Колата е японска, на рейката пише "TOYODA"
Илия, благодаря за отговора, че звънна да се видим.
Въпрос за предното окачване на Карина Е

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Проблема не е в смяната, а че ако са огриналните и са наред, тва дет ще сложиш, гаранция няма да изкара и на 1/4 от другото....уф как ми се дощя да си купя пак каринка....max-2 написа:От първите е, даже да не е първата-април или май 1992г.
Стара магарица и амортисьорите са оригиналните, както и всичко останало... Та си мисля, че и да ги сменя няма да съм в грешка, дори и да не е от тях..

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Смених ги, и четирите, газови.Шок тампонът на преден десен го нямаше(скъсал се и паднал), затова е тропало. Смених и маншон на полуоската, десен външен, че го карах напукан от 2-3години, та му беше време да не ме изненада зимата.
Работих цял ден с кеф-така е направена, че да ти е кеф да се занимаваш
Сега колата вози като трупче, но не така, че да брои всяко камъче като немска карагия.
Благодаря на колегите, които се включиха със съвети!
Работих цял ден с кеф-така е направена, че да ти е кеф да се занимаваш

Сега колата вози като трупче, но не така, че да брои всяко камъче като немска карагия.
Благодаря на колегите, които се включиха със съвети!
Carina E 4AFE LB 1992
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
Ако някой колега с Карина е закъсал за амортисьор (не му се сменят два или четири, или иска да закърпи положението временно) имам още три амортисьора-предни и заден ляв. Заден десен замина за колега от форума. Може да видите диаграмата в началото на темата. Амортисьорите са си оригиналните. 

Carina E 4AFE LB 1992