Amortisiori Avensis
-
- Почетен Администратор
- Получена благодарност: 1 път
Сигурно кльопа най-голям % от там....Petar написа:Neznam dali da viarvam na moia maistor no toi mi kaza 4e Monro sa edni ot nai-dobrite i 4e pory4val samo ka4estveni 4asti i daval garancia za kak4estvoto .Kakto ida e ve4e sym se hvanal na kukata mu taka4e kakvoto stane

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Майстора ти работи с Техко , те са овициални вносители на монро за БГ , Принципно , има супер много негативи от тази марка , аз лично съм с такива на две от семейните ни коли! Проблеми нямам да чукна на дърво! Да спомена не съм ги купил защото са монро , ами защото ги имаше и бяха едно към едно с старите! На пазара има каде каде по-големи боклуци и рециклажи!Petar написа:Neznam dali da viarvam na moia maistor no toi mi kaza 4e Monro sa edni ot nai-dobrite i 4e pory4val samo ka4estveni 4asti i daval garancia za kak4estvoto .Kakto ida e ve4e sym se hvanal na kukata mu taka4e kakvoto stane
- Aleksandar
Може и да греша, но по спомени с 5 започваше кода на ГерманияPetar написа:V4era mi slojiha novite amortosiori Monro Reflex gazovi .Na kotiata pihe made in EU barkoda zapo4va s 5 mojeteli dami kajete kakvo proizvodstvo sa .Ina4e mi dadoha 3 godini garancia .
Mislia 4e htom pihe made in EU ozna4ava 4e e proizvedeno v Turcia ama ne sym viobhte siguren

Toyota corolla 2.0 D4D, Sol, 2007
По приницп са първите две или три в БГ е 380 а ето тук са останалите:http://www.izmamno.com/bar-code