Фабричен дефект в новата Корола / Аурис

jingo

Мнение от jingo » 12 Юли 2008 13:48

bbyte написа:Ха тъкмо щяш да питам и аз същото в този форум...и аз получих честитка... може да е само за определена серия?
Напишите сериите,че да сверим де ! rolleyes.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 12 Юли 2008 17:48

jingo написа:Напишите сериите,че да сверим де ! rolleyes.gif
Ми стах ги е! laugh.gif Все едно да катурнеш нещо "чуждо", а после да ходиш на едни "такива" тестове.... laugh.gif laugh.gif :whistle:

bbyte
Обратна връзка:

Мнение от bbyte » 13 Юли 2008 00:43

jingo написа:
bbyte написа:Ха тъкмо щяш да питам и аз същото в този форум...и аз получих честитка... може да е само за определена серия?
:) Ми отде да знам серия... говоря наизуст... мойта е произведена 2007 юни/юли ... пристигна август така че не знам повече... и е произведена в Турция

Uncle Dido
Почетен Администратор
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Uncle Dido » 13 Юли 2008 00:56

Напиши номера на шасито и глей кво стаа! laugh.gif

Аватар
naughty

Мнение от naughty » 13 Юли 2008 20:08

bbyte написа:
jingo написа:
:) Ми отде да знам серия... говоря наизуст... мойта е произведена 2007 юни/юли ... пристигна август така че не знам повече... и е произведена в Турция
e как разбра, че е произведена в Турция? Ако рамата започва с J** значи е Японска

дай си първите три букви от рамата?
Toyota Corolla, Luna 2007
1.6 Dual VVT-i, 124 HP
Made in Japan

bbyte
Обратна връзка:

Мнение от bbyte » 13 Юли 2008 20:22

naughty написа:
e как разбра, че е произведена в Турция? Ако рамата започва с J** значи е Японска

дай си първите три букви от рамата?
Ми как разбрах:

1. Навсякъде в нет-а пише че Аурис се произвежда в Турция.
2. От ТМ Ауто така ми казаха.
3. Прозорците са производство на Шичеджам (както и да се пише че нямам турските букви)
4. Рамата започва с NM а не J

Ако трябва да съм честен хич не се кефя на факта че е made in turkey

tribalistas

Мнение от tribalistas » 14 Юли 2008 21:55

Аз също не съм получавал такива неща но ако получа ще има ресто.

tribalistas

Мнение от tribalistas » 14 Юли 2008 22:00

Мога да кажа че завода се намира там нищо повече,пропуснал си статията в 24 часа за завода и как се контролира процеса на работа,какви служители има там и т.н.Не се стряскай,радвай се че не пише made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif

bbyte
Обратна връзка:

Мнение от bbyte » 14 Юли 2008 22:25

tribalistas написа:Мога да кажа че завода се намира там нищо повече,пропуснал си статията в 24 часа за завода и как се контролира процеса на работа,какви служители има там и т.н.Не се стряскай,радвай се че не пише made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif
Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турска smile.gif

То с тия марки стана мазало...Ягуар сега се държи от Тата ... страх ме хваща :)

jingo

Мнение от jingo » 15 Юли 2008 18:41

bbyte написа:
tribalistas написа:Мога да кажа че завода се намира там нищо повече,пропуснал си статията в 24 часа за завода и как се контролира процеса на работа,какви служители има там и т.н.Не се стряскай,радвай се че не пише made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif
Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турска smile.gif

То с тия марки стана мазало...Ягуар сега се държи от Тата ... страх ме хваща :)
Ходих и питах...Викам не ми харесва туй,че ми е турска сглобката ,ше минавам на Джагуар...Ония викат...амчи той Индийски Ве ....Я па си викам ...ко стаа ся ...май у Джапония че се местим...може и нещо Джапанско да намажем...баси ...верно на ония са им Джапонски и колите и жените.....интересно какво щяхте да казвате ако беше БГ Зглобка ? .....! laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 15 Юли 2008 19:02

tribalistas написа:... made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif
китайците продължават да правят пиратски копия на джи-ес-ем модели,които вече не се произвеждат,но са много търсени.един приятел редовно поръчва 6310i и титановата с цветния дисплей забравих и модела май 8910i.всички с made in finland лепенки.
а за ягуара си беше ясно,как иначе ще пуснат такъв с кожен салон за 30к евро,за малко да го взема но като разбрах че е с форд мотор се отказах.това за индия само го подозирах. mad.gif
то вече всичко е PRC от техника до дрехи и обувки,до къде ли ще доведе тая работа накрая? mad.gif

@bbyte
'Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турска '
напълно съм съгласен с теб,би трябвало човек да може да си поръча сглобката,независимо от срока на доставка.
ще пусна един мейл на toyota austria дали е възможно такова нещо.
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

bbyte
Обратна връзка:

Мнение от bbyte » 15 Юли 2008 20:08

jingo написа:интересно какво щяхте да казвате ако беше БГ Зглобка ? .....! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Веднага ти казвам - щеше да ме е страх да се кача на нея а ако видя такава щях да бягам далече smile.gif

bbyte
Обратна връзка:

Мнение от bbyte » 15 Юли 2008 20:13

jim_beam написа: @bbyte
'Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турска '
напълно съм съгласен с теб,би трябвало човек да може да си поръча сглобката,независимо от срока на доставка.
ще пусна един мейл на toyota austria дали е възможно такова нещо.
Ми надали ... първо че това ако би могло да бъде реализирано ще е за по скъпите модели. Второ някой модели (като Аурис) доколкото знам се правят само за определен пазар - в случая Европа. А и то не е само сголобката тука - прозорците са примерно турски, гумите са турски...и кой знае какво още :)

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 16 Юли 2008 01:52

bbyte написа:
jingo написа:интересно какво щяхте да казвате ако беше БГ Зглобка ? .....! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Веднага ти казвам - щеше да ме е страх да се кача на нея а ако видя такава щях да бягам далече smile.gif
аз пък бих карал с кеф,,,ще имам поне 2-3 братчеда(или на брадчедите ми братовчеди) дет ще бачкат в завода - и ще си я досглобя каквото са пропуснали-фрее,,и после еднамаза-консумативи laugh.gif

..все еднод а живея в измир-и да не карам аурис,,,знаете ли га? laugh.gif

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 16 Юли 2008 03:48

Леле, сега разбирам че Ягуар са ги купили Тата. Каква деградация... първо купени от Форд, после от Тата...
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Публикувай отговор