Напишите сериите,че да сверим де !bbyte написа:Ха тъкмо щяш да питам и аз същото в този форум...и аз получих честитка... може да е само за определена серия?

jingo написа:Напишите сериите,че да сверим де !bbyte написа:Ха тъкмо щяш да питам и аз същото в този форум...и аз получих честитка... може да е само за определена серия?
e как разбра, че е произведена в Турция? Ако рамата започва с J** значи е Японскаbbyte написа:jingo написа:Напишите сериите,че да сверим де !bbyte написа:Ха тъкмо щяш да питам и аз същото в този форум...и аз получих честитка... може да е само за определена серия?Ми отде да знам серия... говоря наизуст... мойта е произведена 2007 юни/юли ... пристигна август така че не знам повече... и е произведена в Турция
Ми как разбрах:naughty написа:
e как разбра, че е произведена в Турция? Ако рамата започва с J** значи е Японска
дай си първите три букви от рамата?
Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турскаtribalistas написа:Мога да кажа че завода се намира там нищо повече,пропуснал си статията в 24 часа за завода и как се контролира процеса на работа,какви служители има там и т.н.Не се стряскай,радвай се че не пише made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif
Ходих и питах...Викам не ми харесва туй,че ми е турска сглобката ,ше минавам на Джагуар...Ония викат...амчи той Индийски Ве ....Я па си викам ...ко стаа ся ...май у Джапония че се местим...може и нещо Джапанско да намажем...баси ...верно на ония са им Джапонски и колите и жените.....интересно какво щяхте да казвате ако беше БГ Зглобка ? .....! laugh.gif laugh.gif laugh.gifbbyte написа:Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турскаtribalistas написа:Мога да кажа че завода се намира там нищо повече,пропуснал си статията в 24 часа за завода и как се контролира процеса на работа,какви служители има там и т.н.Не се стряскай,радвай се че не пише made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif![]()
То с тия марки стана мазало...Ягуар сега се държи от Тата ... страх ме хваща
китайците продължават да правят пиратски копия на джи-ес-ем модели,които вече не се произвеждат,но са много търсени.един приятел редовно поръчва 6310i и титановата с цветния дисплей забравих и модела май 8910i.всички с made in finland лепенки.tribalistas написа:... made in P.R.C.,КАКТО ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ОТ ТАМ.Аз не можах да порярвам че на една нокия която си купих пишеше made in finland,но откъде да знам,че е тикета не е принтиран в китай............ laugh.gif
Ми надали ... първо че това ако би могло да бъде реализирано ще е за по скъпите модели. Второ някой модели (като Аурис) доколкото знам се правят само за определен пазар - в случая Европа. А и то не е само сголобката тука - прозорците са примерно турски, гумите са турски...и кой знае какво ощеjim_beam написа: @bbyte
'Въпроса е принципен - купуваш си Японска кола а не Турска '
напълно съм съгласен с теб,би трябвало човек да може да си поръча сглобката,независимо от срока на доставка.
ще пусна един мейл на toyota austria дали е възможно такова нещо.
аз пък бих карал с кеф,,,ще имам поне 2-3 братчеда(или на брадчедите ми братовчеди) дет ще бачкат в завода - и ще си я досглобя каквото са пропуснали-фрее,,и после еднамаза-консумативи laugh.gifbbyte написа:Веднага ти казвам - щеше да ме е страх да се кача на нея а ако видя такава щях да бягам далечеjingo написа:интересно какво щяхте да казвате ако беше БГ Зглобка ? .....! laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 6 госта