Моята Тойота Ярис на божурище :P

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
Bass_Man
Благодарил/а: 2 пъти
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Bass_Man » 07 Юли 2008 00:27

Georgimitrovich написа:
Bass_Man написа:То вече е измислено - Дракончето в Пловдив biggrin.gif .
Ni6to protiv pistata, no 4uh ot nqkolko mesta 4e za drag ne stavala 6toto po burzite koli, tezi koito slizat pod 14 imali seriozni problemi sus spiraneto i uspe6noto zimane na purviq zavoi sled pravata. Taka pone sum 4uval za istinost nemoga da garanatiram.
Епа стига с тоя DRAG айде мало и други неща да се правят :thumbsup: .

Аватар
joro_206

Мнение от joro_206 » 07 Юли 2008 08:05

Браво Марто ,
отсрами форума.
Калибрата я беше дръпнал в началото,ако дистанцията е по-къса няма кой да те бие. :thumbsup:
Toyota Corolla Verso 1.8 VVTi 129к.с.
Toyota Avensis 2,2 D4D 150 k.c
RAV 4, 2,0 VVTI-150к.с.-газов инжекцион BRC

Аватар
Slayer

Мнение от Slayer » 07 Юли 2008 12:24

jamie написа:Определено смятам че БФДР е един пълен ташак като организация (защото НЕ Е организация) и бат Гого няма да си мръдне пръста да инвестира където и да е. Къде пък намеси държавни институции ?! Ако пусне някоя връзка - да. За да може да лапне някоя и друга кинта.
mad.gif Sad but true! dry.gif
diver написа:изобщо не знам да има 400 метра права там а и по-бавните коли дет правят къде 15 са си на 180-190 на финала....
Правата е около 500 и нещо метра и е крайно недостатъчна. Последния инцидент за който се сещам беше на БМВ събора, когато една Е30-ка (може и Е28 да беше) 3.5 турбо излетя доста качествено след края на пистата (времената бяха средни и високи 13-ки).

Малко не ми е ясно само кви са тия 15 сек. коли с 190 терминална???
GT-Four ST205

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 08 Юли 2008 00:26

joro_206 написа:Браво Марто ,
отсрами форума.
Калибрата я беше дръпнал в началото,ако дистанцията е по-къса няма кой да те бие. :thumbsup:
Като открия от какво ми свети чека и си я оправя, ще я видим тогава калибрицата ( тя върви толко заради поговорката - от какво бяга опела? От ръждата :whistle: )

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 08 Юли 2008 00:31

И после що съм имал 3 акта за превишена скорост.... tooth.gif Ами щото карах вектра.... :whistle: ама ходи го обясни на тъпите ченгета! tooth.gif БТВ, ако нямаш 2 ра ламбда сонда, такава спортна генерация ще ти направя.... :whistle:

agent dust

Мнение от agent dust » 08 Юли 2008 00:34

браво за участието! важно е да се печели, но далеч по-важно е да се участва smile.gif
status: за БАН

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 08 Юли 2008 10:11

Fido Dido написа:И после що съм имал 3 акта за превишена скорост.... tooth.gif Ами щото карах вектра.... :whistle: ама ходи го обясни на тъпите ченгета! tooth.gif БТВ, ако нямаш 2 ра ламбда сонда, такава спортна генерация ще ти направя.... :whistle:
Ами ако има?

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 08 Юли 2008 10:19

Ако махнеш катализатора, веднага ти светва чека.

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 08 Юли 2008 16:33

Fido Dido написа:... БТВ, ако нямаш 2 ра ламбда сонда, такава спортна генерация ще ти направя.... :whistle:
Ми вчера я гледах отдоло и видях 2 цвъчки една преди и една след първото гърне или катализатора не знам какво е. Ако тези 2 неща дето излизат кабелчета от тях са въпросните...... unsure.gif

А и дори да я има и да запазим катализатора, не може ли след него да направим магийка някаква rolleyes.gif

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 08 Юли 2008 16:59

Ама може, разбира се! Щом е за правене на глигании - насреща съм! :thumbsup: :whistle:

Аватар
lpcrooks

Мнение от lpcrooks » 08 Юли 2008 17:34

speedermarto написа:
Fido Dido написа:... БТВ, ако нямаш 2 ра ламбда сонда, такава спортна генерация ще ти направя.... :whistle:
Ми вчера я гледах отдоло и видях 2 цвъчки една преди и една след първото гърне или катализатора не знам какво е. Ако тези 2 неща дето излизат кабелчета от тях са въпросните...... unsure.gif

А и дори да я има и да запазим катализатора, не може ли след него да направим магийка някаква rolleyes.gif
Няма да има ефект, ако не махнеш катализатора...

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 08 Юли 2008 22:29

Fido Dido написа:Ама може, разбира се! Щом е за правене на глигании - насреща съм! :thumbsup: :whistle:
Не те разбрах? Ще видим, ако се окаже катализатор ще искам дидо да ми направи възможно най-конскодигащатата и възможно по тиха генерация :whistle: А и кажи колко ще струва ориентировъчно това удоволствие да знам да се точа ли изобщо, да не ме закопаш с цифри wacko.gif

agent dust

Мнение от agent dust » 08 Юли 2008 22:42

катализатори са. първата джвъчка е основната ламбда сонда, втората е сонда за контрол дали ти бачка катализаторът. като го махнеш - заради втората светва чека. затова като ти махат катализатора и слагат резонаторът на негово място, кажи им да направят една втулка и задната сонда да я отдалечат - да я обдухват по-малко газове. така тя показва все едно катализаторът е ОК и не светва чека.

като махнеш катализаторът, колата ще върви по-добре. но ако не сложиш резонатор на негово място - ще стане по-шумна
status: за БАН

Аватар
speedermarto

Мнение от speedermarto » 08 Юли 2008 23:15

maggkrabar написа:катализатори са. първата джвъчка е основната ламбда сонда, втората е сонда за контрол дали ти бачка катализаторът. като го махнеш - заради втората светва чека. затова като ти махат катализатора и слагат резонаторът на негово място, кажи им да направят една втулка и задната сонда да я отдалечат - да я обдухват по-малко газове. така тя показва все едно катализаторът е ОК и не светва чека.

като махнеш катализаторът, колата ще върви по-добре. но ако не сложиш резонатор на негово място - ще стане по-шумна
Колега виждам, че си компетентен. Кажи ми на кола 2001-ва може ли да е задръстен катализатора защото това ушким прочетоха от компютъра в тойота? И също се надявам твоето мнение да го прочете Дидо и да каже може или неможе според него и какво мисли той? :help:

Uncle Dido
Почетен Администратор

Мнение от Uncle Dido » 09 Юли 2008 09:31

Важното е втората сонда да отчита по-ниска темпетатура на газовете от първата. Тоя номер съм го пробвал, но нищо не стана, което не е гаранция, щото беше Пежо... tongue.gif А за цифри - не бой се, нали сме си дружки всички тук, така че щом е Тойота, работим за чест и слава в общи линии! cool.gif Айде тая неделя, като се видим, ще ги уточниме нещата! :thumbsup:

Публикувай отговор