В ТМ-Ауто все нямат части.......

Аватар
Aleksandar

Мнение от Aleksandar » 06 Юли 2008 18:36

mitoko написа:с риск да отнеса много псувни... ама да питам
има ли някъв вариянт за части за тойота от прадставителя на Хюндай на нормални цени. Интересуват ме части за задното окачване, един майстор ми каза че било същото като на Акцент unsure.gif
Никой няма да те псува, но защо си решил да пазаруваш части само от официални представители. Толкова световни форми произвеждат части и за твоята кола...
Toyota Avensis AT221 7A-FE

The_Teacher

Мнение от The_Teacher » 08 Юли 2008 22:17

И аз не съм много сигурен за полезността на анкетите които правят от тм-ауто, защото като ми се обадиха им казах за проблема с частите, който си остава и до днес, така, че с монопола е така smile.gif

the-rider

Мнение от the-rider » 09 Юли 2008 10:24

аз също не съм доволен от тях, особена напоследък. Сигурно сте видели темата за маслото. Обадих им се и им казах за проблема, обещаха ми че ще проверят и ще ми звъннат....дрънци! никой не се обади....егати обслужването. Предвиждам да купя нова кола наскоро,но ... едва ли ще е Тойота. Хюндай се представят по- добре, може да се чака 4 мес. за специален модел, но пък имат стотици коли на склад. Да не би в ТМ ауто ако поръчаш ярис със спойлери, престилки и ESP да ти дойде за 20 дена...

Аватар
jim_beam
Автомобил: Honda HR-V RU
Благодарил/а: 11 пъти
Получена  благодарност: 6 пъти
Обратна връзка:

Мнение от jim_beam » 09 Юли 2008 11:13

за какъв монопол говорите хора,днешно време няма такова нещо.ако искаш тойота можеш да си я докараш откъдето си поискаш.за кола в гаранция са длъжни да я обслужват във всеки сервиз в европа и по света.
щом тия тм-ауто са толкова зле с частите потърсете друг начин.ако колата не е в гаранция,като в повечето случаи тогава или квартални магазинчета(е има риск за ментета) или сигурно всеки има някой познат в чужбина.пак ще е доста по-бързо и гарантирано по-евтино от тях.хубаво че има и такива форуми като тоя,където все някой ще помогне със съвет от личен опит.
все се каня ама верно ще взема да направя един webshop за авточасти. mad.gif

ps: резервни части нямат в наличност почти всички сервизи също тук в австрия,но всичко пристига от централен склад в страната много бързо.явно това звено куца в бг,решението трябва да дойде от корпорацията(тойота).ако се забавят много могат да изгубят маса клиенти.
Honda HR-V DTEC 2021
Made In Japan

Изображение

Публикувай отговор