..то и от голф има доволни.....option написа:аз карам с задни монро към 70 хил. км и съм доволен...
стига сте плюли!
като ще сменяш амортисьори смени и пружините
Препоръчайте амортисьори
option написа:аз карам с задни монро към 70 хил. км и съм доволен...
стига сте плюли!
Виж сега КАПАЦИТЕТЧЕ купуваш КОНИ шокове (преформанс газови с реглаж на твърдоста) малко над цената на монро ,а класата е различна!!!
Нищо не съм казал за монро но е смешно да сравняваш марангони с мишелин да речем

-
- Обратна връзка:
на мен вчера ми дадоха цени за 2 вида кони - обикновени за 170лв/бр. и спортни за 192лв/бр. - тези които описваш кой от двата вида е, или е съвсем различен от тези?belchilov написа:option написа:аз карам с задни монро към 70 хил. км и съм доволен...
стига сте плюли!
Виж сега КАПАЦИТЕТЧЕ купуваш КОНИ шокове (преформанс газови с реглаж на твърдоста) малко над цената на монро ,а класата е различна!!!
Нищо не съм казал за монро но е смешно да сравняваш марангони с мишелин да речем
Corolla Е11 G6 Compact 1.3i 16V 4E-FE 98г
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
DMDimitrov написа:на мен вчера ми дадоха цени за 2 вида кони - обикновени за 170лв/бр. и спортни за 192лв/бр. - тези които описваш кой от двата вида е, или е съвсем различен от тези?belchilov написа:option написа:аз карам с задни монро към 70 хил. км и съм доволен...
стига сте плюли!
За които аз говоря са по-сопртните Те са ЖЪлта серия ,докато другите са Червената серия и са обикновенни .Взимай от жълтите и никога няма да съжеляваш даже ще се обадиш след време да ме по4ерпиш

Мисля 4е за 20лв си струва да вземеш нещо найстина добро

-
- Обратна връзка:
аз пак ще почерпя, но нали е хубаво първо да се информира човекbelchilov написа:DMDimitrov написа:на мен вчера ми дадоха цени за 2 вида кони - обикновени за 170лв/бр. и спортни за 192лв/бр. - тези които описваш кой от двата вида е, или е съвсем различен от тези?belchilov написа:
За които аз говоря са по-сопртните Те са ЖЪлта серия ,докато другите са Червената серия и са обикновенни .Взимай от жълтите и никога няма да съжеляваш даже ще се обадиш след време да ме по4ерпиш![]()
![]()
![]()
![]()
Мисля 4е за 20лв си струва да вземеш нещо найстина добро

и не е въпроса за 20-те лева, ама по-спортните няма ли да друсат повечко?
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
жълтото КОНИ е регулируемо! Последно имаше даже някаква промоция от рода - при наличие на склад 2 на цената на 1, та е твърде вероятно, да ти се вържат под цената на ебаното монро!DMDimitrov написа:...
аз пак ще почерпя, но нали е хубаво първо да се информира човек

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
-
- Обратна връзка:
вчера никой нищо не каза за промоции... то ако е така - ще си купя направо и предни и задни. драсни едно лично, да кажеш къде си видял такава промоция колега?diver написа:жълтото КОНИ е регулируемо! Последно имаше даже някаква промоция от рода - при наличие на склад 2 на цената на 1, та е твърде вероятно, да ти се вържат под цената на ебаното монро!DMDimitrov написа:...
аз пак ще почерпя, но нали е хубаво първо да се информира човек
Lexus RX400h, 2008г
Lexus RX400h, 2008г
-
- Обратна връзка:
a be da ne bi nekvi mente monrota da imate v BG? Tuka az sam karal s takvia i moi priateli sa mnogo dovolni ot voziata i bez problemi
Govorim za Monroe Sensa-trac. Te imat i niakav bazov model, ednit akiva sini, ot tiah ne sam mnogo dovolen. KYB-tata ne sa zle ama edin mi proteche oshte na 10k mili .... da vidim novia kak shte izkara.
Govorim za Monroe Sensa-trac. Te imat i niakav bazov model, ednit akiva sini, ot tiah ne sam mnogo dovolen. KYB-tata ne sa zle ama edin mi proteche oshte na 10k mili .... da vidim novia kak shte izkara.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
- toyoda_nippon
- Благодарил/а: 3 пъти
belchilov написа:DMDimitrov написа:на мен вчера ми дадоха цени за 2 вида кони - обикновени за 170лв/бр. и спортни за 192лв/бр. - тези които описваш кой от двата вида е, или е съвсем различен от тези?belchilov написа:
За които аз говоря са по-сопртните Те са ЖЪлта серия ,докато другите са Червената серия и са обикновенни .Взимай от жълтите и никога няма да съжеляваш даже ще се обадиш след време да ме по4ерпиш

belchilov написа:
Аз даже мога да подскажа и кога е времето / 29.06-18,00ч/, ама не смея. Подсказвачите ги бият през пръстите.
Извинете за офтопика.
-
- Обратна връзка:
масовото монро тук е турски рециклат!ugabuga написа:a be da ne bi nekvi mente monrota da imate v BG? Tuka az sam karal s takvia i moi priateli sa mnogo dovolni ot voziata i bez problemi

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
correctdiver написа:масовото монро тук е турски рециклат!ugabuga написа:a be da ne bi nekvi mente monrota da imate v BG? Tuka az sam karal s takvia i moi priateli sa mnogo dovolni ot voziata i bez problemi