Е ти що мислиш, че той иска до Александър Невски?! laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:ма у евгени ли се събираме???...аз ще дойда ама ако е по близко до свети седмочисленици че ми е близо и кат пийнем да се прибера пеша
Редовна среща в София... е почти в София
Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Мнение от diver » 28 Май 2008 06:59

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
Мнение от rudolf » 28 Май 2008 11:33
ненам,,,нямам идея,,защо?..щото е кръстен и е православен христянин??diver написа:Е ти що мислиш, че той иска до Александър Невски?! laugh.gif laugh.gif laugh.gifrudolf написа:ма у евгени ли се събираме???...аз ще дойда ама ако е по близко до свети седмочисленици че ми е близо и кат пийнем да се прибера пеша
rudolf
diver
jamie
rudolf
-
Мнение от DodoIwanow » 28 Май 2008 21:53
Хахаха... Ми начи се разбрахме... Само ми кажете къде е това. Аз съм много добър гост. Каквото оставите на масата за ядене и пиене, всичкото ще го изям. Няма да обиждам домакина я...
а сега стига сте се ебавали ми кажете кога и къде или пак да ви чакам на камбаните в неделя???
а сега стига сте се ебавали ми кажете кога и къде или пак да ви чакам на камбаните в неделя???
DodoIwanow
evgeniim
Мнение от diver » 28 Май 2008 23:22
шофоьорските книжки преди или след тва ни ги взимат?! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifevgeniim написа:И у нас става бре момци , ама оттам обикновено в колона пеша към Най клуб или Камасутра .

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
diver
evgeniim
-
Мнение от DodoIwanow » 29 Май 2008 23:20
Aaa, ama wie tuka go obyrnahte na... Ae malko po seriozno molq. Kazwayte... Shte se sybirame li nqkyde i pose da hodime w kolona kym kambanite ili da si hodq w nedelq naprawo na kambanite. Mnogo e gotino da se kara w kolona iz sofiq... Ama zasega karam s nekwi BMW-ta i mi e malko trudnichko sled tqh. Trqbwa da karam s po edna predawka nadolu.
DodoIwanow
desSs
-
Мнение от DodoIwanow » 30 Май 2008 14:22
Смей се ти... ама знаеш ли кво е. Тоя дето води колоната е абсолютен олигофрен. Върти се на всеки завой, аз съм се лепнал на 2 метра зад него и само се чудя къде ще збърка, ще ми застане напреко на пъте и ще го смачкам отстрани. Или пък на цариградско с 140 на 3-та и тъкмо включвам 4-та и тоя некви бесни спирачки че да се престрои в другата лента. За това колеги давайте да се събираме някъде и да си караме с вас в колона кротичко без глупости.
DodoIwanow
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Мнение от Kiki » 30 Май 2008 19:22
Додо остави Латинския на Латинците! Ние тук не сме такива.DodoIwanow написа:Aaa, ama wie tuka go obyrnahte na... Ae malko po seriozno molq. Kazwayte... Shte se sybirame li nqkyde i pose da hodime w kolona kym kambanite ili da si hodq w nedelq naprawo na kambanite. Mnogo e gotino da se kara w kolona iz sofiq... Ama zasega karam s nekwi BMW-ta i mi e malko trudnichko sled tqh. Trqbwa da karam s po edna predawka nadolu.
Kiki
-
Мнение от DodoIwanow » 30 Май 2008 20:04
Уместна забележка, ама го писах в един приятел, а той пише на тоя гадния български с червените букви трябваше да пиша 2 часа и за тва...
DodoIwanow
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru