Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
desSs
Мнение
от desSs » 09 Май 2008 18:03
lpcrooks написа:desSs написа:дайте да направим срещата в Сливен, че тъкмо по това време ще съм там

пък и хем е по средата на България, ще се състезавате на летището или по пътя за Стара река или Карандила...пък ако сте до десетина души, барбекюто ше е у нас laugh.gif
А ако съм само аз ще запалиш ли барбекюто? laugh.gif
ми ако можеш да си го запалиш сам, що не laugh.gif аз не ги умея тез работи

desSs
-
Nedkow
- Благодарил/а: 1 път
Мнение
от Nedkow » 09 Май 2008 23:17
HooLigaN написа:хаха дайте напрао да идем вав румания а каде е тва селце на 10 км от шабла а шабла на карая е на карая света я нещо кам созопол несебар примарско китен
Предлагам това място, защото според моите наблюдения е най спокойното по нашето море за момента. Има спокойни и хубави пътища наоколо за шофиране и в същото време ще си починем
Неискам да го натрапвам на никой

Nedkow
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 10 Май 2008 00:01
ами местноста може да е хубава но каде се намира на 100 северно от варна и на 10 км от шабла пак северно за бая хора като ще е на морето поне да е удобно за всички някъде по средата да е нямам нищо против да е и около варна но тва е на 110 км от варна далечко си иии едва ли ще намерите в днешно време някъде кадето да не е застроено

HooLigaN
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 10 Май 2008 00:12
HooLigaN написа:ами местноста може да е хубава но каде се намира на 100 северно от варна и на 10 км от шабла пак северно за бая хора като ще е на морето поне да е удобно за всички някъде по средата да е нямам нищо против да е и около варна но тва е на 110 км от варна далечко си иии едва ли ще намерите в днешно време някъде кадето да не е застроено

Аз бях готов да ходя на св. Кирик на 450км.
Все пак шофирането е удоволствие
В Созопол обикалям по половин час за да паркирам, а как ще паркират 10 автомобила един до друг

Nedkow
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 10 Май 2008 00:17
има доста селца които са на 50 60 км от бургас и са около морето смисал такъв че не всеки може да даде само за гориво 100 лева и още толкова за спане храна и всичките разходи от тази гледна точка иначе е вярно че няма каде да паркираш в созопол и в бая други градчета
HooLigaN
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 10 Май 2008 00:28
HooLigaN написа:има доста селца които са на 50 60 км от бургас и са около морето смисал такъв че не всеки може да даде само за гориво 100 лева и още толкова за спане храна и всичките разходи от тази гледна точка иначе е вярно че няма каде да паркираш в созопол и в бая други градчета
Мен не ме бъркат парите, но ти предлагаш идея удобна за теб помисли за колегите от изсточна BG.
Следващата среща ще я организираш ти и не смятам някой да откаже море във върло лято
Важно е да започнем от някаде защото две дати се провалиха

Nedkow
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 10 Май 2008 00:42
виж нямам нищо против да е някъде кам варна или кадето и да е ти си предложил морето аз просто ти казвам че ако си от софия трябва да минеш незнам колко км за да отидеш в някво селце дето е по близко до румъния от колото до 1вия по голям град в BG а нито имам желание нито време да организирам среща ако ще в несебар да е пак може да не доида така че вие които имате време и пари си направете купона а после качете по някоя снимчича да ви видя как сте си искарали

HooLigaN
-
Oscar de la Hoya
Мнение
от Oscar de la Hoya » 10 Май 2008 13:40
Ейй, как го научихте Крапец бе опасни сте biggrin.gif biggrin.gif
Аз съм по цяло лято там, а за Яница ако имате проблеми с местата, кажете, собствениците са ми приятели.Макар че наистина по-добре резервирайте,че много народ го научи тва място ,чак ме е яд.Аз юни ще бъда там, така че като решите, свиркайте и ще ви разведа из местата

Плачи Земьо, Шоп те гази..
Oscar de la Hoya
-
Nedkow
Мнение
от Nedkow » 10 Май 2008 23:12
Oscar de la Hoya написа:Ейй, как го научихте Крапец бе опасни сте biggrin.gif biggrin.gif
Аз съм по цяло лято там, а за Яница ако имате проблеми с местата, кажете, собствениците са ми приятели.Макар че наистина по-добре резервирайте,че много народ го научи тва място ,чак ме е яд.Аз юни ще бъда там, така че като решите, свиркайте и ще ви разведа из местата

Аз ще уредя местата, но още няма кандидати.
Иначе и аз ще съм там на тези дати пък който дойде

Nedkow
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 11 Май 2008 01:10
хахаха нашия видяли че ти ще си там и за по между другото да доидат и другите а на мен викаш че сам гледал да ми е близко biggrin.gif biggrin.gif

HooLigaN
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 11 Май 2008 15:30
HooLigaN написа:хахаха нашия видяли че ти ще си там и за по между другото да доидат и другите а на мен викаш че сам гледал да ми е близко biggrin.gif biggrin.gif

леле как се опитва да ни прецака с един приятен веекенд,,,
хуули- ти що не организираш там къдет ще бъдеш -пък ако е хубаво-да видим дали недков няма да дойде??
rudolf
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 11 Май 2008 18:48
хахаха не ве мой отиваите каде си искате аз просто си давам мнението както казах ако ще в бургас да е може да не доида таи че нищо не искам да ви развалям
HooLigaN
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 11 Май 2008 19:55
HooLigaN написа:хахаха не ве мой отиваите каде си искате аз просто си давам мнението както казах ако ще в бургас да е може да не доида таи че нищо не искам да ви развалям
ма той човека каза-който иска да направи заявка---
не,който не иска- да заяви че не иска....а и обеща да не наказва строго-нежелаещите laugh.gif
rudolf
-
HooLigaN
Мнение
от HooLigaN » 11 Май 2008 20:03
просто исказах мнение че ако не е точно там може повече хора да отидат но няма значение дано да си искарате добре

HooLigaN
-
rudolf
-
Обратна връзка:
Мнение
от rudolf » 11 Май 2008 20:07
HooLigaN написа:просто исказах мнение че ако не е точно там може повече хора да отидат но няма значение дано да си искарате добре

прави си,,има логика колкото по надалече-толко по малко,,,ма по добре да има оферти за на далече,,отколкото никакви-за наблизо

rudolf