TOYOTA ПИКНИК 3...6 Май '2008. Всеки е добре дошъл!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Публикувай отговор

Ще присъствам ли на тази среща-пикник?

Анкетата свършва на 05 Май 2008 20:31

Да, със сигурност
11
31%
Още се колебая - ще кажа по-късно
9
25%
Бих дошъл, но тогава немога - имам други планове
13
36%
Не, не ми допада идеята.
3
8%

Общо гласове: 36

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 21 Апр 2008 22:29

Значи до тук сигурните сме следните:
3-ти Май - нощуващи:
roumen68 - апартамент или единична;
Румен - двойна;
newmiro - единична;
Me4oKyX - двойна;
Ael - двойна;
jane_nik27 - единична или двойна;
alex0378 - единична;
WingZero - единична.
Това са: 1 апартамент или единична; 3 двойни стаи, 1 единична или двойна и 3 единични.

Нощувки на 4-ти Май:
Румен - двойна;
jingo - двойна;
newmiro - единична;
Me4oKyX - двойна;
alex0378 - единична- ако остане и на 4-ти;
WingZero - единична.
alex72bg - двойна.
Max-2 - двойна
Това са: 1 апартамент или единична; 5 двойни стаи, 1 единична или двойна и 3 единични.

Нощувки на 5-ти Май:
jingo - двойна;
newmiro - единична;
Me4oKyX - двойна;
WingZero - единична;
alex72bg - двойна;
Max-2 - двойна;
Това са: 1 апартамент или единична; 4 двойни стаи, 1 единична или двойна и 2 единични.

Май сме малко хора?
Нещата ще изглеждат по различно ако:
- Me4oKyX каже дали ще идва с приятели за още една двойна стая;
- lpcrooks каже дали въобще ще идва, ще бъде ли с приятели и ще вземат ли 2 двойни стаи;
- Lazar каже дали ще идва (затова аз ще имам грижата);
- milene90 макар и без нощувки - потвърди кога ще дойде, на кои дни ще е на пикника.
- Wolfcho реши дали ще идва, сам или не, на палатка или в стая и каква.

Дано да не стане като злополучната среща на 19-ти, или все пак да се съберем 10-тина човека, в това число и децата. Затова ще помоля от всички за по сериозно отношение по въпроса. Който е сигурен - нека да казва, че ще идва. Който има някакви колебания или ще се отказва - да го прави по-бързо. Защото ако намалеем до някакъв критичен минимум - нека по-рано да стане, за да може всеки да си организира навреме някаква алтернатива за почивните дни.

(Доколкото разбирам всеки втори нашенец ще ходи в Гърция в почивните дни. Доста от тях - без никакви резервации, щели да търсят хотели на място! В такива случаи съм чувал, че в долнопробен хотел 2 звезди двойна стая дават по 80 евро! Представям си каква лудница ще настане при византийците laugh.gif )
Последно промяна от roumen68 на 24 Апр 2008 23:43, променено общо 1 път.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Me4oKyX
Получена  благодарност: 1 път
Обратна връзка:

Мнение от Me4oKyX » 21 Апр 2008 23:42

Тая Гърция е баси тоалетната! Ако не си в най-гъзарските им градове или най-скъпите курорти покрай морето, няма никакъв смисъл да ходиш! Супер глупаво, няма кьораво кафе къде да пиеш, цените са им ненормални, за някаква чистота по-добре от тук не може и дума да става.... Абе пълна трагедия, освен както казах в най-скъпите курорти.... Нищо интересно няма да се види, пък и като цяло не си заслужава.... Нищо не ме впечатли там.... Камо ли да ида и втори път.... wacko.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 22 Апр 2008 06:58

Аз няма да идвам като багаж с някои друг или с влак (автобус) на среща на Toyota dry.gif, а колата да стои пред блока.
Nihon No Kuruma

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 22 Апр 2008 10:08

Wolfcho написа:Аз няма да идвам като багаж с някои друг или с влак (автобус) на среща на Toyota dry.gif, а колата да стои пред блока.
Wolfcho, не че те съветвам така да направиш, но ако шофираш между 2 и 7 сутринта - вероятността да срещнеш катаджия е много малка. Ако шофираш и точно според ограниченията на скоростта - даже и да има КАТ, вероятността да те спрат става още по-малка. Нито бавно, нито бързо. Бавно движещите се ги спират също, защото така карат доста пийналите wink.gif
Ако трябва - от Сливен можеш да минеш по подбалканският път - през Казанлък, покрай Хисаря и Пловдив. Малко по-дълъг път е, но е спокоен, няма движение, КАТ рядко има. Още по-добре е ако от Нова Загора се тръгне на юг и по второ и третокласните пътища се добереш до Асеновград, без да приближаваш Пловдив. Сега покрай тази тежка катастрофа до Асеновград сигурно ще има КАТ на отсечката до Пловдив. Отбивката за Свети Кирик е на около километър след Асеновград, именно на тази отсечка. И смятам, че КАТ е по-вероятно да има на изхода на Пловдив, отколкото на Асеновград. Можеш да минеш между капките, но риска ти си го преценяваш.

После - според мен е по-добре някак си да дойдеш и да се повеселиш, отколкото непременно да държиш да дойдеш с Тойотата и в края на краищата да не дойдеш. Ако трябва - пусни малко снимки да я видим, да знаем как изглежда, пък ела с каквото можеш. Ясно е че ти се е случила случка, а за следващото събиране ще си с нея.
Toyota Avensis D4-D, 2.0, 116 hps, SOL, комби. Произведена в UK на 14.12.2003. Добрич-Варна с разход 3.6л/100км!

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 22 Апр 2008 17:49

Хаха не разбираш ако ме спипат ще си загубя и работата ВКР и ВП ще ме съсипят dry.gif .Иначе на среща на Toyota, без нея ще ми е тъпо.
Nihon No Kuruma

jingo

Мнение от jingo » 22 Апр 2008 18:36

Колоните нема какво да ги снимам,стандартни 20 ватки от уредбите до преди 10 години, май ще пътувам на 4 сутринта ,т .е оставам за 4и 5 май,може би и аз че съм сам,но това ще е СЪВСЕМ ясно до 2-3 дни :censored: Значи пак да кажа :разклонител 10м + още един 5-7м,барбекю+ скарата от старата фурна,столчета + масичка,щипки за месото,за друго ся не се сещам !

tribalistas

Мнение от tribalistas » 22 Апр 2008 20:42

Пичове за съжеление няма да мога га доида поради други работи и ауриса го зглобяват все още,но благодаря за поканата следващият път съм с вас мястото е страхотно и ще ме е яд.За тениските ясно че не е задълже.Приятно изкарване на всички.........

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 23 Апр 2008 12:34

може би тогава аз да мина през добрич по-рано, или на предния ден, за да взема някои от нещата, ако ти нямаш място. защото аз смятам живот и здраве да тръгна на обяд най-късно.
wolfcho ти къде работиш?
stay up and keep shining!!

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 23 Апр 2008 18:07

bg army :) s dve dumi happy.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 23 Апр 2008 18:28

ее, и аз съм служил на родината happy.gif да не си към служба сигурност happy.gif

slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки tongue.gif

Аватар
Wolfcho

Мнение от Wolfcho » 23 Апр 2008 19:02

Хаха не, но ако ти кажа ще трябва да те убия mad.gif .... laugh.gif laugh.gif
Nihon No Kuruma

Аватар
newmiro

Мнение от newmiro » 23 Апр 2008 20:51

:pale: :cyclopsani: :salute: :rolleyes:

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 24 Апр 2008 18:40

ВАЖНО:
Ще помоля всички които ще идват да ми изпратят на е-mail roumen68@abv.bg двете си имена и мобилен телефон за връзка. Тъй като няма да пристигаме в едно и също време - на рецепцията ще си кажете имената, там ще ви имат в списъка.
Не забравяйте в e-mail-а да напишете и името си от форума, за да знам кой-кой е. smile.gif

Според анкетата има 3-ма колебаещи се. По добре е да поискате да се включите с резервация за стаи сега, даже впоследствие да се откажете. Отколкото в последният момент да поискате включване, но вече да няма места. :thumbsup:

Пак според анкетата на 3-ма не им допада идеята.
Ами колеги, предложете какво да променим, за да ви хареса и да дойдете и вие? wink.gif

Аватар
Georgimitrovich

Мнение от Georgimitrovich » 24 Апр 2008 19:13

az sum ot tezi koito glasuvaha 4e ne im haresva ideqta. Ne mi haresva slojnata i neqsna organizaciq. Ne 4e ne iskam da doida i da se vidim. To4no poradi tazi pri4ini si tursq o6te hora koito kato men iskat da doidat samo za ediniq den da se zapoznaem i da si pogovorim. Ni6to protiv ideqta vi nqma. Sega da ne zapo4nat vsi4ki da me opliuvat. Nqmam vazmojnost da otdelq tolkova mnogo vreme, sujalqvam. Drugoto koeto me pritesnqva e 4e az sum si tupi4uk i ot tolkova mnogo pisane vuv foruma v tolkova mnogo temi taka i ne razbrah kade to4no se namira tova ne6to, kade e sre6tata v plovdiv i nai ve4e v kolko 4esa. Sujalqvam 4e trqbva da go kaja, no info-to po ideqta e malko za6toto vseki predlaga po ne6to i nakraq kak da razbera koe e prietoto i koe ne.

P.S.: 6te se radvam da se vidim i zapoznaem na piknik ako vsi4ko e ok az 6te se poqvq zaduljitel. Sega se ogovarqm s Milene90 i Slayer da karame zaedno do tam.

Do togava. smile.gif

roumen68
Обратна връзка:

Мнение от roumen68 » 24 Апр 2008 22:30

Georgimitrovich, нещага не са ли достатъчно ясно обобщени в първият пост от този тема? Там съм пуснал и линк към програмата на срещата.

Как се стига до Свети Кирик:
Мястото на пикника е полянка до хотелски комплекс "Свети Кирик", където и ще нощуваме. Когато се шофира от посока Пловдив към Асеновград, съвсем малко преди Асеновград - на около 1 км има отбивка надясно за село Горни Воден. Наблизо има и село Долни Воден, което е по към Пловдив - да не се бърка с него. Отбивката е между 2 високи дървета, наблизо има и бензиностанция, някакви автокъщи. Тръгвате по нея, влизате в с. Горни Воден (което вече се води квартал на Асеновград), след центъра му пътят прави чупка наляво и след това надясно, при стръмно изкачване. Излиза се на една равна площадка, където се прави осморка, за да може да се продължи по пътят нагоре. Защото е успореден на този, по който сте дошли на площадката. След около 2-3 км нагоре стръмно изкачване и завои първо идва споменатата голяма поляна вдясно с чешма и малко след това пътят свършва при бариерата на комплекса.

Пристигане и първа среща:
Повечето от нас ще нощуват на 3-ти вечерта в комплекса, сутринта се събираме в 10 на кафе-закуска, на терасата на ресторанта в комплекса, обсъждаме списъка за покупките от Метро-Пловдив и една част отива с коли до там за да пазарува.

Срещата с оставалите пред МЕТРО (4-ти Май, 11.30 часа):
Смятам че 11.30 е ОК? Преди имаше кафе с масички навън между входа и изхода на магазина (говоря за кафето, което е под навеса на самият магазин). Не знам дали има още. Ако има - среща в това кафе. Ако вече няма там кафе - среща до самият вход на магазина, леко встрани - било отляво или отдясно, да не се пречкаме на влизащите. Ще бъдем една група от поне 4-5 човека и все ще се забелязваме. На всички, които ми изпратят е-mail с имената си и с телефона, аз ще им отговоря кой е моят телефон, така че при разминаване и невъзможност да се открием - ще се чуем. Пазаруваме сигурно до към 13.00 и после потегляме към Свети Кирик.

Освен Мax-2 и alex72bg - кои други ще бъдат на срещата пред Метро? Jingo, ти кога ще дойдеш?

Публикувай отговор