И на мен лично цвета ми харесва и то много.Според мен си пасва на колатаpoli написа:Абе и да ги имаш пак не е за всеки...belchilov написа:Определено е така Бате Поли не всеки има 70 бонаpoli написа:Хубава кола.
Определено колата не е за всеки...![]()
Иначе на мен цвета ми харесва.
Ако някой не е вземе с претекст цвета,то не е сериозен копувач.
Аидее НАРОДЕ ,чиста Далвера - ЛиЛаф Змей
Ako e na trup4eta 6te pregree laugh.gif Osven ako ne i duhat s ne6to nasre6tarudolf написа:ако си на трубчета,кво ще стане?? или на улабено дино?..аз си нямам предства,,, бе струва ли ви се че не тресе в колата,и че над 260 не върви плавно ,а на подскоци.belchilov написа:А ти виж на клипа скоростомера (нека е ливал цвят) ,но дали е неинят (330км/h)desSs написа:как може да си окепазиш колата с тоя лилав цвят![]()
![]()
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD
а, jamie, не знаех че сме адаши;)))diver написа:лош Миро, лош лош лош....jamie написа:Предвид откъде е колата - и 30 бона не бих дал.
Лично мнение.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки