ROAD.BG - Нека бъдем колеги на пътя!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
kristian

Мнение от kristian » 02 Фев 2008 21:50

ugabuga написа:ako shte sme kolegi kak taka shte se snimame?
Az ne bih snimal moi kolega kato parkira nepravilno ili kato kara s previshena skorost i ne iskam i men nikoi da me snima.
Говедото на пътя дето може да те претрепе,заради ефелъка си КОЛЕГА ли тие sad.gif sad.gif sad.gif
Извънградските пътища в БГ заприличаха на гробища.Пълно е с паметници.
А доколко идята от тази тема е ефективна е отделен въпрос ,на който аз лично немога да отговоря
http://www.vbox7.com/play:124bedab
TOYOTA PICNIC 3S-FE
"TOYOTA" 807

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 02 Фев 2008 22:46

kristian написа:
ugabuga написа:ako shte sme kolegi kak taka shte se snimame?
Az ne bih snimal moi kolega kato parkira nepravilno ili kato kara s previshena skorost i ne iskam i men nikoi da me snima.
Говедото на пътя дето може да те претрепе,заради ефелъка си КОЛЕГА ли тие sad.gif sad.gif sad.gif
Извънградските пътища в БГ заприличаха на гробища.Пълно е с паметници.
А доколко идята от тази тема е ефективна е отделен въпрос ,на който аз лично немога да отговоря
..
не ми е от компетенцията да определям знаците, но за мен са некоректно поставени,,,от години даден пътен участък с проблеми- проблемите се решават само с забранителни знаци и нищо повече,,,

някой от нас пътувал ли е софия-варна без да наруши и един знак??--според мен е невъзможно,,а ако ги нарушаваме как може да определяме кой е говедо и кой по го нарушава???

съгласен съм че има кретени който застрашават живота на останалите и имуществото им,но си има контролни органи които трябва да им се търси отговорност за паметниците,,,а не да се снимаме и да се донасяме,,,
кво ще кажете за тези дет присветкват при контролен радар на кат???
а/спестяват ви акт-защото кат винаги седят където ограничението е изнервящо ниско и няма опастност за никой??
б/ предпазват говедата да не им вземат книжките -и после те убиват невинен човек??

Аватар
Morgoth
Обратна връзка:

Мнение от Morgoth » 05 Фев 2008 16:08

Мога да ви предложа да събирате и други снимки, например:
- малоумни ограничения на скоростта (обикновено 40 или 60) на прав път с далечна видимост и с бензиностанция на която никога не съм виждал някой да зарежда, но от време на време има полицаи да вардят (намира се на пътя София-Варна сравнително близо до Севлиево)
- знаци забранено влизането на единствените два входа към автогара Овча купел, а вътре разграфени паркоместа за коли, както и малък паркинг към магазин 345
- каруци, престарели коли или коли карани от жени, спазващи всички правила, но движещи се с 3 и повече пъти по-ниска от допустимата скорост, задръствайки движението и създавайки предпоставки останалите изнервени шофьори да изпреварват при недостатъчна видимост
...
и прочее законни неща, които не би трябвало да са особено законни.

Публикувай отговор