Me4oKyX благодаря ти за сервиза който ми показа. С Aleksandar се познаваме от години и направо ме заведе при неговите майстори. При Митьо брадата смятам да си сменям маслото скоро, защото май е доста добро. Препорачвам го на Всички!!!Aleksandar написа:Сервиз "Манол" до Източния вход на гребната. По принцип е само за японски автомобили, но правят и други. Когато ги открих ми свършиха мъките по сервизите. Препоръчвам ги с две ръце.![]()
Me4oKyX имам да те черпя!!!!! Ти си този които ме надъха да напазарувам от ebay без да се притеснявам от лъжливи доставчици или някакви такива български простотии!!!Ще звънна да почерпя по биричка!Me4oKyX написа:ЕЕеееййй, къф кеф ми е ..... Нека повече хора да се научат на ибей, че да вземат тия части да идват на нормални цени ..... Не да ни правят на идиоти.... А все пак ако някой не се оправя с нещо да свирка, знам му и кътните зъби на тоя сайт laugh.gif
хора наа мен ще ми трябват доста части за ае92 гти. как ще комуникираме незнам. задно окачване всички втулки, всички филтри свещи, всички масла и течности,спирачните маркучи са тръгнали отпрад, гарнитура на главата , некви втулки на педала на съединителя (почти 1 см има луфт настани), гумата м/у всмук. колектор, доста ламарини- здни калници, вежди десен подпраг и др. може би. днес ше ходя и до един тенекиджия да я види колицата...stensy написа:Me4oKyX имам да те черпя!!!!! Ти си този които ме надъха да напазарувам от ebay без да се притеснявам от лъжливи доставчици или някакви такива български простотии!!!Ще звънна да почерпя по биричка!Me4oKyX написа:ЕЕеееййй, къф кеф ми е ..... Нека повече хора да се научат на ибей, че да вземат тия части да идват на нормални цени ..... Не да ни правят на идиоти.... А все пак ако някой не се оправя с нещо да свирка, знам му и кътните зъби на тоя сайт laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта