Ami toq pyt shte otgoworq s edno mnenie na dwama:).JoroBoy написа:Spoko be chovek slojih i za malko biggrin.gif .....puk i tia beshe samo 43kb predpolagam neta ne ti chak tolko baven biggrin.gifEl Camino написа:Joro ne mi kazwai, che taq kartinka ot BG free server seki pyt kato pishesh mnenie shte se zarejda polowin chas i sha razrejda mneniqtaJoroBoy написа: Sha mi dadesh edno krugche,kato ia vzemesh poneje si predstaviam kak sha vurvi tva 1.6 4e-fe....moita mi se struva samolet za onva napravo neznam!![]()
W imeto na kwo go prawite twa be momcheta?
Sia sha sloja edno gif-che dano ne te tormozi mnogo:)
Kakwoto i da slojite, se poluchawa taka, che edna tema ot 10 mneniq se prostira na 3 stranici. Koeto e glupawo, osobeno ako se nalaga da gledash syshtiq plakat 5 pyti ili kakwo e wyw washtata chat-tema 10 pyti.
Shto ne si gi slojite kato avatari ili kato linkowe? Wse pak koito e ljubopiten, shte ide, shte wide wednyj i shte znae za kakwo stawa duma. drugite nema nujda da preskachat po 3 mneniq, 4 kartinki da stignat do kakwoto tyrsqt.
Otnosno BG free serveite - i 5kb da e, se tochi 15 minuti. Prosto taka narecheniq fenomen BG PEERING. Za da mojete da swalqte w BG bezplatpno programi powecheto free serveri sa ogranicheni nawyn, a nqkoi po "umni" cykat kolko da ne umrat.
Wse pak, neka da ne prawim tuk tuning.bg, che i bez towa pochna da se bawi servercheto poweche, ot kolkoto beshe w nachaloto.