Неподозирана екстра
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Ако говориш за такава ивица като на снимката, тя е за съвсем друго! На моята Супра 1985 по нищо не личи, че огледалата са отопляеми, но зад стъклата има нещо като платка с реотанчета, наистина не знам да има ръчно управляеми огледала с подгряване!dap написа:най лесно се разбира ако огледалото ви има една ивица, която минава през късата страна на огледалото.моята е по към края на огледалата
- Прикачени файлове
-
- euro_blind_spot_mirror.jpg (41.78 KiB) Преглеждано 3307 пъти
- racing_fan
И аз на мойта Корола не знаех за тази екстра! Оня ден пускам да ми стопи леда на задното стъкло и гледам и страничните огледала дето бяха заледени се стопиха и изсъхнаха. После погледнах в книжката и видях... Вече си го ползвам постоянно. Днеска като го пуснах, почнаха да пушат огледалата чак biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
аз нямам лента, но си работи подгряването. тази лента не я знам за какво е.
stay up and keep shining!!
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки
slowtraveler каза: Срещу мен на около 150м имаше спрели фарове - един мерцедес с модните по него време (пък май и сега) борци, които на въпроса ми дали имат лопата отговориха, че имат само пистолети и бухалки

- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
то си пише, тва е Blind Spot Mirror, само че не е кръгло като на тая снимка http://www.mini2.com/galleries/data/160 ... Mirror.jpg
- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
За новата корола - да, но не и за авенсиса. В най ниското оборудване (comfort) има ел. огледала, но без подгряване. Да не искате да кажете, че ако се добави някакъв бушон ще тръгнат да се подгряват laugh.gifAel написа:Бе те хората са си го написали чено на бяло като екстра - Електрически и подгреваеми странични огледала , ма кой да чете... Pepa_k имаш го това естествено то ти е включено дори и в най-ниското оборудване
Toyota Avensis
T25 1,6 VVT-i
2007
T25 1,6 VVT-i
2007
е как аз дето на королата ми, която е базов горе-долу модел го имам, от 2002г., а пък на нов авенсис няма да го има базовоNixter написа:За новата корола - да, но не и за авенсиса. В най ниското оборудване (comfort) има ел. огледала, но без подгряване. Да не искате да кажете, че ако се добави някакъв бушон ще тръгнат да се подгряват laugh.gifAel написа:Бе те хората са си го написали чено на бяло като екстра - Електрически и подгреваеми странични огледала , ма кой да чете... Pepa_k имаш го това естествено то ти е включено дори и в най-ниското оборудване

stay up and keep shining!!