Чакам си новия Ярис!!

Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
Аватар
boikovz
Обратна връзка:

Мнение от boikovz » 10 Дек 2007 17:52

Привет и от мен и добре дошла във Toyota Family. Видях, че си от София. Поръчах един ярис края на юли, казаха че ще дойде края на септември, октомври. Взехме я на 14 септември, не съм се обаждал нито веднъж да ги разпитвам къде е колата, кога ще дойде. Реших да си я регистрирам сам пред КАТ, защото в ТМ Ауто казага че им трябват 2-3 дни за това. От ТМ бяха много учтиви и дори ми осигуриха транзитен номер до КАТ (безплатно). Там се бавих към 3 часа и готово, колата беше вече с документи и on the road again... Количката е супер, жена ми много е доволна (дори днес ми даде да я покарам малко smile.gif). Аз лично нямам никакви оплаквания от ТМ Ауто.
Успех и по-бързо да ти пристигне :thumbsup: , ще чакаме да се похвалиш!
Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: ...

Мнение от rudolf » 10 Дек 2007 18:04

desSs написа:
Snowhite75 написа:Еееее стига бе, наистина ли??? Ма да се боядисам и аз в бяло-русо, че да не взема и аз да се загубя... tooth.gif
хъхъ още една духовита членка laugh.gif
дес- ако ви стане тесно и се заскубете на мегдана-ще викам за теб:)
boikovz написа:Привет и от мен и добре дошла във Toyota Family. Видях, че си от София. Поръчах един ярис края на юли, казаха че ще дойде края на септември, октомври. Взехме я на 14 септември, не съм се обаждал нито веднъж да ги разпитвам къде е колата, кога ще дойде. Реших да си я регистрирам сам пред КАТ, защото в ТМ Ауто казага че им трябват 2-3 дни за това. От ТМ бяха много учтиви и дори ми осигуриха транзитен номер до КАТ (безплатно). Там се бавих към 3 часа и готово, колата беше вече с документи и on the road again... Количката е супер, жена ми много е доволна (дори днес ми даде да я покарам малко smile.gif). Аз лично нямам никакви оплаквания от ТМ Ауто.
Успех и по-бързо да ти пристигне :thumbsup: , ще чакаме да се похвалиш!
е остава и за 3 месеца да имаш tongue.gif

оставам с впечатление че след като нямаме официално представителство-сме в ролята на кондензатор,,,след като гръцкия потребител е задоволен--ако има в наличност,,може и да се спазят сроковете...ако се появят поръчки там--познай кой чака??

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 10 Дек 2007 18:14

rudolf написа:дес- ако ви стане тесно и се заскубете на мегдана-ще викам за теб:)
нема страшно душко, в тоя мъжки форум има женска солидарност tongue.gif все пак благодаря за подкрепата biggrin.gif

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 10 Дек 2007 18:20

desSs написа:
rudolf написа:дес- ако ви стане тесно и се заскубете на мегдана-ще викам за теб:)
нема страшно душко, в тоя мъжки форум има женска солидарност tongue.gif все пак благодаря за подкрепата biggrin.gif
дес--то това за женската солидарност е малко кат извънземните,,,всички са чували за нея,ма никой не я е виждал :whistle: ..все пак няма защо все още,,дай ми повод :)

Аватар
hyankov
Обратна връзка:

Мнение от hyankov » 10 Дек 2007 20:31

rudolf написа:
desSs написа:
дес--то това за женската солидарност е малко кат извънземните,,,всички са чували за нея,ма никой не я е виждал :whistle: ..все пак няма защо все още,,дай ми повод :)
Женската солидарност я има, когато жените не са повече от 2 laugh.gif Станат ли 3, две от тях се съюзяват срещу третата laugh.gif

Сега... трябва да намерим само още една yaris-фенка и sit back and watch, дет се вика laugh.gif laugh.gif
Subaru Impreza III Hatchback (2009) - 2.0R MT, 150 hp
Toyota Avensis (2000) - 2.0 D-4D (личен рекорд - 4.1л/100км) - SOLD
Toyota Corolla LE (2000) - 1.8, 125 hp - SOLD

Аватар
desSs

Мнение от desSs » 10 Дек 2007 20:45

сеирджии :violent1:

Аватар
Ael
Получена  благодарност: 4 пъти
Обратна връзка:

Мнение от Ael » 10 Дек 2007 22:24

Гледам че много обичате офтопика. И аз чакам кола вече 7-ми ден от както съм я платил dry.gif Много е гадно - съчуствам на колежката...

Аватар
Marina

Мнение от Marina » 11 Дек 2007 08:45

rudolf написа:
ма така няма да си я намираш в тъмното,,,,айдеее сбогувай се с нощния живот
Ти за какво мислиш чаках 2 месеца - за да си взема много светла, лъщяща кола и голяма при това. biggrin.gif

Аватар
Marina

Re: Чакам си новия Ярис!!

Мнение от Marina » 11 Дек 2007 08:50

Snowhite75 написа:smile.gif Много съм щастлива и нетърпелива!
Обещаха, до края на миналата седмица да ми се обадят да ида да си го взема, ама..... още не са.
Колко време отнема тази регистрация и изобщо каква е процедурата за регистрация за новите коли.
Платила съм таксите още преди 7 дни sad.gif
Не им се връзвай много на приказките. Надявам се имаш поръчка, там има едно нещичко: Date of delivery: December (примерно). Това означава че до края на декември трябва да ти я доставят. Ако пише нещо друго ... може и да почакаш.

Искрено се надявам да не е така и скоро да си вземеш количката. :thumbsup:

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Дек 2007 11:27

hyankov написа:
rudolf написа:
desSs написа:нема страшно душко, в тоя мъжки форум има женска солидарност tongue.gif все пак благодаря за подкрепата biggrin.gif
Женската солидарност я има, когато жените не са повече от 2 laugh.gif Станат ли 3, две от тях се съюзяват срещу третата laugh.gif

Сега... трябва да намерим само още една yaris-фенка и sit back and watch, дет се вика laugh.gif laugh.gif
да вербуваме марина??

jamie

Мнение от jamie » 11 Дек 2007 12:00

Аааа, край на промоцията !
Клубни членки вече - само със снимка laugh.gif

ПП: Добре че някой се сети да попита за ЦВЕТА! :thumbsup:

Аватар
Marina

Мнение от Marina » 11 Дек 2007 15:18

rudolf написа:
hyankov написа:

да вербуваме марина??
Мне, не става, аз съм с Авенсис tongue.gif

Аватар
pepa_k

Мнение от pepa_k » 11 Дек 2007 15:31

Здравейте и от мен,

:thumbsup:

и аз съм нова.

От 06.12 (демек от Четвъртък) карам новичка Корола 1.6 ММТ. И понеже виждам че обсъждате доставките. Може ли да направя реклама на Тиксим Пловдив. Поръчахме колата на 22.10 като ни казаха че понеже точно такава няма в наличност ще чакаме да се достави от Япония и понеже не знаят на първия възможен или следващия кораб ще я докарат се застраховаха като казаха срок Доставка края на Декемери, началото на Януари.
Обадиха се на 29.11 да кажат че колата е в Гърция свалена на пристанището и ще я придвижат до БГ за обмитяване и т.н.
Изненадаха ни приятно като ми се обадиха на 06.12 и казаха заповядайте да си вземете колата :blob5:

Та за 7 дена я доставиха от Солун в София, обмитиха, придвижиха от София до Пловдив, регистрираха и т.н.

Еееее голямя реклама им направих ама найстина са много готини тези от Тиксим.

Та от няколко дни и аз съм ГОРД СОБСТВЕНИК НА МАРКАТА.

Еее още и свиквам ама то с хубавото лесно се свиква.

Поздрави на всички
Toyota Corolla 1.6 VVT-i MMT

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 11 Дек 2007 15:37

pepa_k написа:Здравейте и от мен,

и аз съм нова.

От 06.12 (демек от Четвъртък) карам новичка Корола 1.6 ММТ. И понеже виждам че обсъждате доставките. Може ли да направя реклама на Тиксим Пловдив. Поръчахме колата на 22.10 като ни казаха че понеже точно такава няма в наличност ще чакаме да се достави от Япония и понеже не знаят на първия възможен или следващия кораб ще я докарат се застраховаха като казаха срок Доставка края на Декемери, началото на Януари.
Обадиха се на 29.11 да кажат че колата е в Гърция свалена на пристанището и ще я придвижат до БГ за обмитяване и т.н.
Изненадаха ни приятно като ми се обадиха на 06.12 и казаха заповядайте да си вземете колата :blob5:

Та за 7 дена я доставиха от Солун в София, обмитиха, придвижиха от София до Пловдив, регистрираха и т.н.

Еееее голямя реклама им направих ама найстина са много готини тези от Тиксим.

Та от няколко дни и аз съм ГОРД СОБСТВЕНИК НА МАРКАТА.

Еее още и свиквам ама то с хубавото лесно се свиква.

Поздрави на всички
ее какво е товa vvt -mmt ,щото мойта е по стара ,ма е инжекцион?

Snowhite75

Мнение от Snowhite75 » 11 Дек 2007 15:54

Ехооооо аз съм!!!!!
Снощи си взех количкатаааа punk.gif Много си се кефя, готина е.
Сега не разбрах, снимка на колата или на мен трябвало да показвам??? :toothy4:

Публикувай отговор