Vijte malko ot bojurishte dnes Toyota Celica
punkara
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Мнение от Japanese_fever » 16 Май 2005 18:48
Mitni4ar zna4i?!?juri_galev написа:jamie Tq ne e uchastvala v rally prosto tozi sobstvenika kaza che ima takuv sertifikat inache v rally ne e ochastvala.Toi e nqkakuv mitnichar choveka neznam ot kade go e izvadil no mi kaza che go ima

Basi majkata - toq bez da go poznavam ne 6te dojde s nqkolko koli, ami sigurno ima i nqkolko ku6ti garanciq!

Da e jiv i zdrav, pone znae kakvo da kupuva, 4e nqkoi i tova ne znaqt!

България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Japanese_fever
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 16 Май 2005 20:12
tia dvigateli bili mnogo koravi (kakto povecheto toyotski dvigateli s izkluchenie na 3e i 3ee koito sa ba si i govnata) i horata praviat po 600 konia i poveche ot tiah (sas forged internals de). na stock internals mislia do 450 konia gi praviat.
vav florida ima edin tercel (project dragonfly na BYP) moje na google-to da ima snimki. toi e sas fully built 3sgte sas ogromno turbo. choveka kazva che trugva na 3-ta i pak pravi niakvi izvanzemni burnouts.
na koito i da e taia celica sas zdrave da si ia kara!!!
az lichno predpochitam prednia model i dori tozi predi nego. na tozi prednicata malko mi groznee makar che ako se pipne malko stava.
ugabuga
Мнение от punkara » 16 Май 2005 22:51
da ima mislya che e ST215 Caldina, sus 280kc ako ne se luza, poslednite 2-3 godini. po princip ECU-to izdurza do 14psi na 3sgte-to taka che da se kachi malko nalyaganeto ne e hich trudno.ugabuga написа:ba si iakata celica. az btw gledah niakade specs za dvigatelite i poslednata generacia 3sgte go biaha pisali 280, no dori i da e 20-30 po malko kakto horata kazaha s 2-3psi poveche boost problema e reshen.
tia dvigateli bili mnogo koravi (kakto povecheto toyotski dvigateli s izkluchenie na 3e i 3ee koito sa ba si i govnata) i horata praviat po 600 konia i poveche ot tiah (sas forged internals de). na stock internals mislia do 450 konia gi praviat.
vav florida ima edin tercel (project dragonfly na BYP) moje na google-to da ima snimki. toi e sas fully built 3sgte sas ogromno turbo. choveka kazva che trugva na 3-ta i pak pravi niakvi izvanzemni burnouts.
az lichno predpochitam prednia model i dori tozi predi nego. na tozi
prednicata malko mi groznee makar che ako se pipne malko stava.

punkara
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 17 Май 2005 00:09

juri_galev
-
- Обратна връзка:
Мнение от ugabuga » 17 Май 2005 00:36
moeto vpechetelenie e che mai na vsichki toyota turbo motori ECU-to izdarja do 14psi. Na moito 4efte sushto nad 14.3 psi udriam fuel cut, koeto moje i da ima neshto obshto s MAP sensora, zashtoto 1bar = 14.3psi a sensorite nali sa 1bar, 2bar, etc, no razbira se i ECU-to sushto ogranichava do 14.3, koeto e mai 5V ili neshto takova. Ako slojish 2bar map sensor kato chete 5V shte e 28.6psi, ama ECU-to shte si misli che e 14.3 i stavat govna tai che razni dalaveri se praviat ama ne sam stignal dotam oshtepunkara написа:da ima mislya che e ST215 Caldina, sus 280kc ako ne se luza, poslednite 2-3 godini. po princip ECU-to izdurza do 14psi na 3sgte-to taka che da se kachi malko nalyaganeto ne e hich trudno.ugabuga написа:ba si iakata celica. az btw gledah niakade specs za dvigatelite i poslednata generacia 3sgte go biaha pisali 280, no dori i da e 20-30 po malko kakto horata kazaha s 2-3psi poveche boost problema e reshen.

kato doide vreme da gi pravia shte se naucha.
ugabuga
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 17 Май 2005 03:49
Pri mene sys dobyr Flow na Turbinata (ne samo visoko nalqgane) nad 10psi ECU-to veche nqma izpolzvaemi MAPS i pravi fuel cut. Vyv loshiq sluchai (kofti filtar i auspuh) im trebat 12psi i pak fuel cut.ugabuga написа:moeto vpechetelenie e che mai na vsichki toyota turbo motori ECU-to izdarja do 14psi. Na moito 4efte sushto nad 14.3 psi udriam fuel cut, koeto moje i da ima neshto obshto s MAP sensora, zashtoto 1bar = 14.3psi a sensorite nali sa 1bar, 2bar, etc, no razbira se i ECU-to sushto ogranichava do 14.3, koeto e mai 5V ili neshto takova. Ako slojish 2bar map sensor kato chete 5V shte e 28.6psi, ama ECU-to shte si misli che e 14.3 i stavat govna tai che razni dalaveri se praviat ama ne sam stignal dotam oshtepunkara написа:da ima mislya che e ST215 Caldina, sus 280kc ako ne se luza, poslednite 2-3 godini. po princip ECU-to izdurza do 14psi na 3sgte-to taka che da se kachi malko nalyaganeto ne e hich trudno.ugabuga написа:ba si iakata celica. az btw gledah niakade specs za dvigatelite i poslednata generacia 3sgte go biaha pisali 280, no dori i da e 20-30 po malko kakto horata kazaha s 2-3psi poveche boost problema e reshen.

LordDigital
-
Мнение от del_sol_fen » 17 Май 2005 05:02
mnogo e "clean" i e super zapazena. the ultimate sleeper.
P.S. abe mai 1 bar = 14.7psi do kolkoto pomnia no moze i da gresha...
del_sol_fen
ALTEZZA
ugabuga
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 17 Май 2005 21:58
juri_galev
- LordDigital
- СупраДжия
Мнение от LordDigital » 18 Май 2005 07:21
Are Juri ,razchitame na tebe da dokumentiras i opises sybiteto. I az dochuh che "tvorenieto" na SupraMania stelo da byde tam - dano da ne e stanalo tova koeto si go predstavqm ,che ako e sha e golqm rezil ako primerno nekoe "byrzp" fiatche scepi Supratajuri_galev написа:Az mislq tazi subota i nedelq da si zema kamerata i kat otida na Bojurishte poneje se govori shte sabirat se burzi koli da zasnema Tazi Burgaskata Supra koqto kazvat che i tq shte prisustva da vidime dali varvi tova chudo

LordDigital
- juri_galev
Мнение от juri_galev » 18 Май 2005 15:25

juri_galev
Мнение от Гост » 18 Май 2005 18:32
Гост
Мнение от punkara » 20 Май 2005 15:32
pri tezi sistemi povecheto polzvat AFM (air flow meter) taka che MAP sensora otpada kato prechka, prosto ima fuel cut v ECU-to. a ECU sus map sensor, ima fuel cut na 0.2 bar!ugabuga написа:moeto vpechetelenie e che mai na vsichki toyota turbo motori ECU-to izdarja do 14psi. Na moito 4efte sushto nad 14.3 psi udriam fuel cut, koeto moje i da ima neshto obshto s MAP sensora, zashtoto 1bar = 14.3psi a sensorite nali sa 1bar, 2bar, etc, no razbira se i ECU-to sushto ogranichava do 14.3, koeto e mai 5V ili neshto takova. Ako slojish 2bar map sensor kato chete 5V shte e 28.6psi, ama ECU-to shte si misli che e 14.3 i stavat govna tai che razni dalaveri se praviat ama ne sam stignal dotam oshtepunkara написа:da ima mislya che e ST215 Caldina, sus 280kc ako ne se luza, poslednite 2-3 godini. po princip ECU-to izdurza do 14psi na 3sgte-to taka che da se kachi malko nalyaganeto ne e hich trudno.ugabuga написа:ba si iakata celica. az btw gledah niakade specs za dvigatelite i poslednata generacia 3sgte go biaha pisali 280, no dori i da e 20-30 po malko kakto horata kazaha s 2-3psi poveche boost problema e reshen.

punkara
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru