I az ve4e sum sobstvenik na TOYOTA,no s PROBLEM

ugabuga
Обратна връзка:

Мнение от ugabuga » 20 Ное 2007 17:47

v komputara greshki ima li? dori i da ne sveti nishto na tabloto moje da ima greshki v nego. Proveri.

Vuv diagnostic box-a ima terminali E1 i TE1 ili T1 i kato gi svarjesh s jichka pochva da miga lampata na tabloto kato morzov kod i zavisimost kav kod triabva da vidish kvo oznachava.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)

StefanGoranov
Обратна връзка:

Мнение от StefanGoranov » 20 Ное 2007 22:56

ugabuga написа:v komputara greshki ima li? dori i da ne sveti nishto na tabloto moje da ima greshki v nego. Proveri.

Vuv diagnostic box-a ima terminali E1 i TE1 ili T1 i kato gi svarjesh s jichka pochva da miga lampata na tabloto kato morzov kod i zavisimost kav kod triabva da vidish kvo oznachava.
E tva e ne6to interesno mersi batence utre 6te probvam samo da ne izgora ne6to,4e umiram prav sad.gif Samo ne mi e qsno kak da razbera tva migane kuv kod e ? Ili ne sum razbral pravilno ne6to wacko.gif Previa-ta e 1991
Toyota Previa 2.4

StefanGoranov
Обратна връзка:

Мнение от StefanGoranov » 21 Ное 2007 12:33

I taka kolegi imam gre6ka v kompa na Toyota-ta i tq e #21 sad.gif 4etoh nasam natam 4e tva e nekav Oxigen Sensor Eto tova pi6e6e v edin forum : "My code was #21 and the causes include; Main Oxygen Sensor Signal or Main Oxygen Sensor Heater. Troubed areas, according to the manual, are Oxygen Sensor Cercuit, Main Oxygen Sensor, ECU, or Main Oxygen Sensor Heater. " Ama ako moje nekoi da mi kaje po-to4no kakuv e toq sensor 6te e super. A i zabelqzah 4e kogato pravih testa i lampata OIL LEVEL mi premigva,no na po golqm interval, ima maslo v kazan4eto wacko.gif
Последно промяна от StefanGoranov на 24 Ное 2007 00:15, променено общо 1 път.
Toyota Previa 2.4

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 21 Ное 2007 12:45

В България е по-популярен като ламбда сонда! Това е адски разпространен код, повечето стари Тойоти с несменени, или липсващи катализатори и ламбди го придобиват. Решението е да се сменят и двете неща!

divaka_t

Мнение от divaka_t » 23 Ное 2007 20:56

zakarai kolata nekade da izchistiat greshkite ot tova e inache s epoluchava samo smeniash i davash pari nema nishto nasreshta ako sled pochistveneto pak e taka mi pishi na meila divaka_t@abv.bg

divaka_t

Мнение от divaka_t » 23 Ное 2007 20:57

zakarai kolata nekade da izchistiat greshkite ot tova e inache s epoluchava samo smeniash i davash pari nema nishto nasreshta ako sled pochistveneto pak e taka mi pishi na meila divaka_t@abv.bg

StefanGoranov
Обратна връзка:

Мнение от StefanGoranov » 24 Ное 2007 00:12

divaka_t написа:zakarai kolata nekade da izchistiat greshkite ot tova e inache s epoluchava samo smeniash i davash pari nema nishto nasreshta ako sled pochistveneto pak e taka mi pishi na meila divaka_t@abv.bg
to4no taka mislq da napravq kakto kazva6 ti 6toto mi e mnogo gurbavo da smenq tiq lambdi 6toto pri men sa 2. Imah i probivi v gurnetata-zakurpih gi,katalizatora mi e 4ist na pukanka (kato pogledne6 ot ednata strana kum slunceto kiliikite svetqt ) i sega sum samo za iz4istvane na gre6kata cool.gif DANO STANE unsure.gif
Toyota Previa 2.4

Публикувай отговор