Мнение
от dzhigov17 » 04 Май 2019 01:23
Днес звъннах на човека,който рециклира дюзите.Никога не съм го виждала,не знам къде работи защото друг прие колата и демонтира дюзите.Казвам му коя съм,обяснявам за проблема,казвам му номера на грешката:Нищо не му говорила!Ок.Казвам му:Клапан ЕРГ.Прекъсва ме грубо и ми заявява,че това нямало нищо общо с дюзите.Аз все пак питам:Дали има вероятност при монтажа нещо...колегата му да е пропуснал/объркал защото след като си взех колата от тях,тя влезе в авариен режим...(говоря и питам супер спокойно)Той отново грубо и вече изнервено ме прекъсва и ми казва:(цитирам)-Ако след като я беше взела,и беше спукала гума,пак ли колегата щеше да ти е виновен!?”Отговорих му,че никого не виня ,а просто питам зада ми се обясни.Отговора:”Ами да,казах ти двете неща нямат нищо общо” и до там !Разговорът приключи.Не искам да се чувам повече с тези хора,не искам повече да ходя в сервиза им,отврътена съм.Чувствам се ужасно.Дадох им 800лв ей така срещу нищо,без касова бележка или фактура,дадоха ми един скъсан и омазан с масло лист от стенда на дюзите,това е...И същият този(който демонтира/монтира дюзите и на когото платих)искаше още пари.Същият той рециклира кормилната рейка.Питам за цената:”ами м/у 200/250”Отивам за колата,заявява ми :270!Така направи и сега,искаше допълнителни 70лв .Този път му отказах.
Искам да излезна от този омагьосан кръг...
Toyota Auris

2.0 D-4D(126Hp) 2008г.