doide vreme za novia Lexus IS
vsastnost mai sam te izlagal, eto kakvi danni namerih:
GS300:
- 3.0 liters, 60° V6 engine. Certified Ultra-Low Emission Vehicle (U-LEV)
- Four-cam, four valves per cylinder with Continuously Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i) on intake and exhaust valves
- 245-hp @ 6,200 rpm
- 230 lb-ft torque @ 3,600 rpm
- Six-speed sequential-shift automatic Electronically Controlled Transmission with intelligence (ECT-i)
- Rear-wheel drive (GS 300 RWD), and full-time all-wheel drive (GS 300 AWD), with Vehicle Stability Control (VSC) [1], an electronic system that integrates the following:
* Anti-lock Braking System (ABS)
* Traction Control (TRAC)
* Brake Assist [2]
GS430:
- 4.3 liters, 90° V8 engine. Certified Ultra-Low Emission Vehicle (U-LEV)
- Four-cam, four valves per cylinder with continuously Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i) on intake valves
- 300-hp @ 5,600 rpm
- 325 lb-ft torque @ 3,400 rpm
- Six-speed sequential-shift automatic Electronically Controlled Transmission with intelligence (ECT-i)
- Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM) [1], a traction management system that integrates the following:
* Variable Gear-Ratio Steering (VGRS)
* Electronically Controlled Braking (ECB)
* Four-sensor, four-channel Anti-lock Braking System (ABS)
* Vehicle Stability Control (VSC) [2]
* Brake Assist [3]
* Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
* Electronic Power Steering (EPS)
GS300:
- 3.0 liters, 60° V6 engine. Certified Ultra-Low Emission Vehicle (U-LEV)
- Four-cam, four valves per cylinder with Continuously Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i) on intake and exhaust valves
- 245-hp @ 6,200 rpm
- 230 lb-ft torque @ 3,600 rpm
- Rear-wheel drive (GS 300 RWD), and full-time all-wheel drive (GS 300 AWD), with Vehicle Stability Control (VSC) [1], an electronic system that integrates the following:
* Anti-lock Braking System (ABS)
* Brake Assist [2]
GS430:
- 4.3 liters, 90° V8 engine. Certified Ultra-Low Emission Vehicle (U-LEV)
- Four-cam, four valves per cylinder with continuously Variable Valve Timing with intelligence (VVT-i) on intake valves
- 300-hp @ 5,600 rpm
- 325 lb-ft torque @ 3,400 rpm
- Vehicle Dynamics Integrated Management (VDIM) [1], a traction management system that integrates the following:
* Variable Gear-Ratio Steering (VGRS)
* Electronically Controlled Braking (ECB)
* Four-sensor, four-channel Anti-lock Braking System (ABS)
* Vehicle Stability Control (VSC) [2]
* Brake Assist [3]
* Electronic Brakeforce Distribution (EBD)
* Electronic Power Steering (EPS)
->
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
А ти сега на какво се возиш?!?V35GTR написа:Tova zvochi dosta sladko! Ako imah vuzmoznost bih si vzel GS430 sus (ako ima) AWD, ili Infinity M45 sus AWD.... Kola za dulug put ili za zimata!!!!!biggrin.gif

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Znachi da utochnia tuka sled kato tozi bezochnik ALTEZZATA se namesi, vozia se na taka legendarnia SKYLINE (G35 Coupe 6MT). ama moia model e V35 350GT. No pak e "nebesna linea"...hehe laugh.gif laugh.gifJapanese_fever написа:А ти сега на какво се возиш?!?V35GTR написа:Tova zvochi dosta sladko! Ako imah vuzmoznost bih si vzel GS430 sus (ako ima) AWD, ili Infinity M45 sus AWD.... Kola za dulug put ili za zimata!!!!!biggrin.gif
Fact e che G35 Coupe e nai dobre balansirania SKYLINE do sega. Izobshto ne e Reno i nikoga niama da bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eto niakolko snimki sus Skyline i Altezza....i sushto taka 350Z Fairlady
Enjoy laugh.gif
- Прикачени файлове
-
- Image(331).jpg (42.23 KiB) Преглеждано 4832 пъти
-
- Image(329).jpg (41.51 KiB) Преглеждано 4832 пъти
-
- Image(332).jpg (34.18 KiB) Преглеждано 4832 пъти
-
- Skyline i 350Z
- Image(324).jpg (33.49 KiB) Преглеждано 4832 пъти
-
- ALTEZZA i SKYLINE
- Image(305).jpg (39.51 KiB) Преглеждано 4830 пъти
tova chernoto li e Renoto, uff sorry V35GTR, pak se obarkah, ne znam kvo mi stava
biggrin.gif
. ta tova chernoto li triabva da e nebestnata linia, nesto mnogo oblachno
. ta vikash mnogo dobre bila balansirana, no koia guma? za zadna liava veche znam, balansirana e ot profesionalist(sertificiran)
ili mojebi V6 sega e po-balansiran ot staria I6 Skyline
ili na sniag varvi po-dobre ot staria AWD Skyline
nema da se korkash, samo se zaiajdam

nema da se korkash, samo se zaiajdam

->
ALTEZZA написа:tova chernoto li e Renoto, uff sorry V35GTR, pak se obarkah, ne znam kvo mi stavabiggrin.gif
. ta vikash mnogo dobre bila balansirana, no koia guma? za zadna liava veche znam, balansirana e ot profesionalist(sertificiran)
![]()
![]()
nema da se korkash, samo se zaiajdam![]()
BEZOCHNIK!!!!!!!!!! mad.igif
hehe biggrin.gif
Nishto ne razbirash ... laugh.gif certificiran...

Pone Renault ima Formula 1 uchastie....shte ima za koi da vikam...

- PAKETA_1
- Благодарил/а: 1 път
- Получена благодарност: 4 пъти
[quote Izobshto ne e Reno i nikoga niama da bude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
Ne e Reno, ne e reno, ne e reno ...V35GTR oshte okolo 10 000 pati kajesh li go i naistina niama da e Reno.. i sashtoto vaji ako iskash da ia napraish Mercedes...10 000,- 11 000 pati kato go povtorish stava
mejdu drugoto ne iali beshe dizainval nekakuf indiec ot Cali????

[/quote]
Ne e Reno, ne e reno, ne e reno ...V35GTR oshte okolo 10 000 pati kajesh li go i naistina niama da e Reno.. i sashtoto vaji ako iskash da ia napraish Mercedes...10 000,- 11 000 pati kato go povtorish stava

PAKETKE podmetke....350Z e dezainvano ot nekakuv indiec ot Cali, Skyline ne e. Vizdam che prosto bazirash tvoia posting samo ot hatred kum Nissan,...niama problem. Prodalzavai da si povtariash 100K puti che si mnogo orginalen i moze bi naistina she se pochustvash taka. Kazi mi samo dali sam izmisli kvo da kazesh ili ti pomagaha?

Az veche sum ZAIAL!!!ALTEZZA написа:tova chernoto li e Renoto, uff sorry V35GTR, pak se obarkah, ne znam kvo mi stavabiggrin.gif
![]()
![]()
nema da se korkash, samo se zaiajdam![]()

Pone kato sa dizainvali moita kola ne sa ia napravili da se otvaria toko lesno sus otverka....hehe biggrin.gif

az do kolkoto si spomniam, Indieca mai e rajdan v Anglia, i e naznachen da raboti v US(California), abe Frenska mu rabota 
ili ako triabva da sam po tochen, ste citiram(pone ste se opitam s prevod) TopGear. 350Z e Iaponska kola dizainvana v US za US pazara i glavata na proekta e Indiec roden v Lester, a dvigatelia e Frenski(tova ne si go izmisliam, tova kazvat ot TopGear, idva ot Reno Versates, vsastnost tova ne e li sastia dvigatel kat na G35/Skyline?)

ili ako triabva da sam po tochen, ste citiram(pone ste se opitam s prevod) TopGear. 350Z e Iaponska kola dizainvana v US za US pazara i glavata na proekta e Indiec roden v Lester, a dvigatelia e Frenski(tova ne si go izmisliam, tova kazvat ot TopGear, idva ot Reno Versates, vsastnost tova ne e li sastia dvigatel kat na G35/Skyline?)

->