Виждам, че на tapatalk издателя(tapatalk inc.) не е маркиран като Top Developer от google. Сега се сещам защо толкова дълго време си кълчех пръстите и се взирах болезнено да разглеждам HWBG-то без въпросното приложение. Уви, прагматизма надделя и веднъж като бях "на белия кон" реших да го пробвам. От тогава следя теми, настройвам си известия, отговарям и на лични мисля. Всичко това през мобилните си устройства, но с кеф.
Относно конкретната дискусия - toyotabg не ми изглежда много по-различно от стандартна страница(освен шрифта) - да не би да съм избрал грешна тема или има нещо за донастройване. И, в никакъв случай не може да се сравни с удобството на тапатолка. Преценете сами:
мобилна toyotabg под firefox за андроид:

с отметката за стандартен сайт(пълноразмерно):

хардуербг под тапатолк:
Вземайки предвид двата основни довода против(административна ангажираност по регистрация към tapatalk и реклами тук там), аз ще гласувам с ДА на тази анкета.
Имайте предвид, че в софтуерната индустрия, когато нещо започва да се превръща в стандарт, то се превръща в институция с обществена регулация(какъвто се надявам е и toyotabg.eu). Например, ако към tapatalk-a има оплаквания, че рекламите са прекалено много, би трябвало да ги намалят. А, съм сигурен че вече си развиват или са си развили бизнес модел, който няма да зависи толкова от е-реклами на едро. И за да съм по-ясен давам друг пример - приложението за заснемане Гражданите -
http://grajdanite.bg/. На тях идеята им е да предоставят софуерната си платформа за граждански контрол, която разработват на частни фирми за контрол на техния си бизнес. Който е навътре, може да си представи, че това не би било толкова директно и лесно, т.е. най-вероятно има допълнения и разширения на основния софтуер. Но, паралелно с това се развива нещо, което е полезно за обществото. Иначе, утрешния ден идва алтернатива на tapatalk и ги отнасят. Просто в момента нямат конкуренция.