Hursa написа: След като не им "дреме" да редактират писмата си, да няма фрази съдържащи " в удобно за Вас време".
Все пак отпуск за разкарване по сервизи не планирам.
А и примерът ви, днес се обаждате за да си запазите час за днес? И понеже ще си платите все пак са ви намерили време. Аз се обаждам в два сервиза доста по големи от този в Добрич, за час поне 4 дена напред.
За смяна на "маслото" и аз съм нямал проблем, дори в събота са ме приемали, но обслужването, както казах е платено.
Всеки уважаващ себе си сервиз/бизнес има план/график. Ако графика е зает с дни напред, то какво очакваш в този случай? Не мога да те разбера.
А и съм сигурен, че няма общо с това дали нещото е безплатно или платено. За теб е безплатно, ама те си взимат парите. Не ги мисли. Има график, който се прави за дни напред. И ако сервиза е добър, целия им график ще бъде зает. В този случай се разбираш кога трябва нещо да правиш, избираш дата напред и тогава си запазваш час.
Примерно за последното ми обслужване в ТМ си запазих час от месец и половина преди това, буквално. Защото знам кога идва смяната на маслото, та можех и аз да си планирам моето време в точен и удобен за мен час. Един ден по-рано се сетих, че минават и 2 години от смяната на спирачната течност. Та им звъня да им кажа, че искам и спирачната течност да бъде сменена. Естествено да не си мислиш, че е безплатна? Казаха, че ще пробват да ми я сменят, ама графика им бил разпределен вече. Ами не успяха да ми сменят спирачната течност с един ден предизвестие, при положение, че имах запазен час за моята кола и исках просто още една процедура.