Тва дето сития на гладния не вярвал вярно ще се окаже.Как се стимулира човек без пари за хляб да си купи нова кола? Него му е през оная работа какъв е данъка на колата,той тъй или иначе данъци не плаща,щото няма нищо човечеца.
Отделно дето над 100 коня данъка трябва да е корав-аз плащам за Ярис декември 2007 14 лева на година данък.И той ми е семейната кола.Който има тежко семейство и 100 коня не му стигат ще плаща як данък заедно със семейството си и ще си вози оная работа в лимузина.Така е правилно.Като е извадил 40 бона за кола.ще извади и 140 лева на година за данък.Аз тъй знам.
Апропо,тук в Залцбург една кола прясно регистрирана на пресен шофьор струва 1200 евра на година / със всичкото /. И който не желае да плаща,ползва автобус. biggrin.gif[/quote]
Аз говоря принципно, не говоря в частност за мен.
Хубаво де, ти казваш хора без пари за хляб ,пък да има кола и да не плаща данък щото нямал пари за данък...това нормално ли е?
Даже някъде бях чел , че да караш на-скапаната трошка на година ти трябват мин. 600 лева без гориво и без да я ремонтираш
Аз поне не мога да си представя да съм с 2 малки деца, жена аз и багаж и да се събера в Ярис laugh.gif няма как брато
Аз за Авенсиса в момента плащам 270 данък в Пловдив(най-скъпите данъци в България за коли), а на предишната ми кола с 30 коня по-малко плащах 30 лева .....има нещо сбъркано с определянето на данъка.Аз не казвам ,че не трябва да е по-голям ама чак 9 пъти