Направо "пощурях" по нея още като излезе на Женевското изложение и като се появи на пазара, предишният Auris бързо-бързо си намери нов любящ собственик!

Те май са две различни секти - тази на чисто новите и тази на вече "охибридили се"BOz написа:Честито за новото попълнение.
Щом пишеш в тази тема, то предполагам си взел от фейслифта, а не от преди фейса?
И отново да кажа - добре дошъл и в сектата на хибридите.
Нареди се на опашката!nowyaris написа:Тъй,тъй,поддържай го и се грижи за него като за писано яйце.По мои сметки 2020 вече ще съм добре с парите,а ти ще подпишеш лизингов договор за последния модел,който са извдили в Женева.
ПП.Размера на джантите ми е през оная работа,така че това да не те притеснява за следващите пет години biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Само ще те моля да щадиш батериите.
Е,е,е,аз просто се шегувах.Нито след 5-6 години ще ги имам парите,нито тази жена за която пишеш ще го има още този приятел.Нали знаеш - излизат всеки месец нови,по-свежи модели1.6 VVT-i написа:Нареди се на опашката!nowyaris написа:Тъй,тъй,поддържай го и се грижи за него като за писано яйце.По мои сметки 2020 вече ще съм добре с парите,а ти ще подпишеш лизингов договор за последния модел,който са извдили в Женева.
ПП.Размера на джантите ми е през оная работа,така че това да не те притеснява за следващите пет години biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Само ще те моля да щадиш батериите.![]()
Жената, която купи стария ми Auris има приятел със сервиз и всички в сервиза ахнаха като видяха колата... После жената ми писа, че всичките й приятели си пожелали да си купят кола от човек като мен и я посъветвали да не губи връзка с мен, че след 6-7 години можело да ми купят и хибрида....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта