nadyavam se da ne te zatrudna mnogo v razglabyaneto

blagodarya predvaritelno!

Lorde, kogato se stopli, i kogato i bez tova si reshil da razglabyash, izobshto ne burzam, taka che ne se pritesnyavai ama hich daje!LordDigital написа:BTW kak sme sys srokovete.
Smisal tez nesta trebe da gi izvadq tuka na dvora ,a oste e uzasno studeno - ot 1 sedmica ne moga da svalq spirackite na toz pametnik. Smisal ti byrzas li ,do koga mislis che trqbva da se postarq da gi pratq nestata i taka?
az nikoga ne sam vadil dvigatel na takava kola, no sam vijda drugi da go praviat, i do sega nikoga ne sam vijdal da go vadiat sas se transmisiata. daje s Lorda se chudihme dali moje da se izvadiat zaedno. ta ti ot kade gi vadish, ot gore ili ot dolu?punkara написа:da izkarash dvigatelya ( a toi izliza sus skorostnata kutiya)
takiva buksi vurvyat s injektorite na DENSO, slagat gi na 4AG v AE92 corolite ot septemvri 1987 nagore do kum 1992 naprimer. na vsichki MA70 supri, turbo i non-turbo, tova go znam sus sigurnost.ALTEZZA написа:na junk-yard niama li takvia supri turbo ot koito da mojem da svalim buksite? inache az utre ste vidia v rabotata do kav izvod moga da go dokaram.
Tova dovechera moga da go proveria - imam kakto 7MGTE injectori, taka i non-tvis injectori.takiva buksi vurvyat s injektorite na DENSO, slagat gi na 4AG v AE92 corolite ot septemvri 1987 nagore do kum 1992 naprimer
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта