Проблем с работата на Т22 Д4Д, давайте мнения!

мехаННика
Получена  благодарност: 38 пъти

Re: Проблем с работата на Т22 Д4Д, давайте мнения!

Мнение от мехаННика » 02 Окт 2014 15:49

Тъй като наистина не мога да ти напиша ръководство за ремонт, си мислех че ти давам насоки в които да помислиш и потърсиш инфо. Ти пък реши да тропаш по масата. Много сте кибритлии тва БМВ-тата бре..Спирам да пиша в темата.

gtsanev

Мнение от gtsanev » 02 Окт 2014 18:13

мехаННика написа:Тъй като наистина не мога да ти напиша ръководство за ремонт, си мислех че ти давам насоки в които да помислиш и потърсиш инфо. Ти пък реши да тропаш по масата. Много сте кибритлии тва БМВ-тата бре..Спирам да пиша в темата.
Колега не ме разбирай грешно, аз не съм тук за да се заяждам, а да науча нещо и да си реша проблема. Просто по нашите форуми (честно да ти кажа поне в 50% от тях имам регистрация и съм участвал) е прието някакво схващане, че хората които разбират трябва да парадират и да са над другите. Най-често и загатват нещо и спират да пишат за да се покажат че знаят и после ако е възможно да им вадиш думите с ченгел. Та колега виждам, че си много по-наясно с тойотите от мен, така че не се сопвай, след като казваш че искаш да помогнеш. И много добре ме разбра още от началото какво имах предвид под това стандартна гарнитура :thumbsup:

По темата: Днес премерихме вала и лагерите. Всичко там е ОК, нямат износване и не са правени преди това интервенции.
Сега май като чета предположенията трябва да престъпя към бутален болт sad.gif wacko.gif

nowyaris
Получена  благодарност: 2 пъти

Мнение от nowyaris » 02 Окт 2014 20:14

Аз пък си мисля че трябва да пристъпиш към контакт с Механника на Лични.Ако си от София,пък и да не си..... . Ако искаш да си оправиш Тойотата , де.
Живота е като Чевермето - колкото повече те върти,толкова по-пекан ставаш....

Публикувай отговор